Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#210835 Υπάρχουν αυτά τα δύο στην αποθήκη. Αξίζει να τα φτιάξω;
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#210846 και τα 2 αξιζει να τα φτιαξεις.Το Καλκοφ ηταν ακριβο στα νιατα του,και καλο ποδηλατο.Φαινονται και σε καλη κατασταση,δεν δειχνει να θελουν και πολλα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#210848 Έτσι ακριβώς, Ευρωπαϊκής κατασκευής και τα 2 και από τα καλά της εποχής, φτιάξε τα μην τα πετάξεις.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Scotch έγραψε:.....

:inlove: :inlove: Το Καλκόφ το πουλάς;;;;
Ρε γαμώτο, τα γυναικεία ποδήλατα είναι πολύ πιο όμορφα από τα αντρικά... :vava:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#210859 κακάσχημα είναι βασικά, αλλά βολεύουν τόσο πολύ που τους συγχωρώ τα πάντα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Chris έγραψε:κακάσχημα είναι βασικά, αλλά βολεύουν τόσο πολύ που τους συγχωρώ τα πάντα :inlove:

Εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ... θα ήθελα να μπορούσα να καβαλάω αυτό:
Εικόνα
αλλά είμαι χοντρός και ατσούμπαλος και μάλλον θα το σπάσω στα 100 μέτρα... :vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#210865 Και τα δύο της γυναίκας είναι, όπως καταλάβατε. Το kalkhoff το πήρε πριν από λίγο ένας μάστορας για να το φτιάξει. Ένα 60ρι μου είπε. Έκανε σαν μικρό παιδί όταν το είδε (πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του να του πει γι αυτό) :lol: . Εγώ πρώτη φορά άκουσα για τη μάρκα πρόσφατα :oops: γι αυτό είπα να ρωτήσω αν δικαιολογείται η επισκευή και το ποσό.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#210869 Καλκωφ ήταν το πρώτο μου κουρσακι σε ηλικία 13 ετών. Έλεγε πάνω μάλιστα coupé de France, μαύρο 12 ταχύτητες. Το έδωσα όταν σπούδαζα στο εξωτερικό σε μικρότερο ξάδερφο και σε 1 χρόνο διαλύθηκε. Ακόμη το σκέφτομαι. Ειχα κι ενα mercier κι αυτό με παρόμοια τύχη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
D-Jet έγραψε:
Chris έγραψε:κακάσχημα είναι βασικά, αλλά βολεύουν τόσο πολύ που τους συγχωρώ τα πάντα :inlove:

Εμένα μ'αρέσουν πιο πολύ... θα ήθελα να μπορούσα να καβαλάω αυτό:
Εικόνα
αλλά είμαι χοντρός και ατσούμπαλος και μάλλον θα το σπάσω στα 100 μέτρα... :vava: :vava: :vava:

εγώ με ένα τέτοιο χαρισμένο κρουζάρω, και τώρα ψάχνομαι για ένα ακόμα χειρότερο για δεύτερο :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#210969 Μπα, πρεπει να βαλω ομως, βολευει πολυ. Σχαρες μπρος πισω για την ωρα. Οσο και να γουσταρω το πεζω του σκοτς, οταν μπαινει και η ευχρηστια στην εξισωση, αυτα τα ποδηλατα της γιαγιας ( οπως τα λενε εδω) δεν εχουν αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Chris έγραψε:Μπα, πρεπει να βαλω ομως, βολευει πολυ. Σχαρες μπρος πισω για την ωρα. Οσο και να γουσταρω το πεζω του σκοτς, οταν μπαινει και η ευχρηστια στην εξισωση, αυτα τα ποδηλατα της γιαγιας ( οπως τα λενε εδω) δεν εχουν αντιπαλο.

Οι Rolls των ποδηλατων:inlove:

< >