Amen and a-women!

)
)
)

otso έγραψε:τους μπουληδες τους βγαζεις εξω να χαρουν η greek style γιαννακη οχι στα βαθια παιδι μου;
Anonymous Founder έγραψε:Οι γονείς μου έχουν έρθει από αρχές Δεκέμβρη από Γιάννενα και τους φιλοξενεί ο αδερφός και σχεδόν του δήλωσαν στεγνά πως θα ξεχειμωνιάσουν και μόνον στην ιδέα να επιστρέψουν στο κρύο, τους πιάνει κατάθλιψη!
);
giannik1977 έγραψε:Δεν έχω ζήσει στα Γιάννενα αλλά γενικα πρέπει να έχει πολύ σκατοκαιρο εεε;;
Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.
Ποιο είναι το θέμα τους και μου διαφευγει; Μπας και με... παντρέψουν (ο αδερφός είναι ένα βήμα πριν, οπότε δεν υπάρχει προβλημα από εκεί!);
![]()
mjacob έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.
Ποιο είναι το θέμα τους και μου διαφευγει; Μπας και με... παντρέψουν (ο αδερφός είναι ένα βήμα πριν, οπότε δεν υπάρχει προβλημα από εκεί!);
![]()
Στο ένα μέρος μοναξιά.
Στο άλλο μένουν με το ένα παιδί τους, και βλέπουν και το άλλο κάθε τρεις και λίγο.
Το κρύο, υγρασία, καιρός (που είναι το ίδιο τόσες δεκαετίες που ζουν αλλά δεν τους έκανε να θέλουν να αλλάξουν πόλη) είναι απλά μια δικαιολογία (πιθανώς και προς τα δύο μέρη έ;).
Που κατά τα φαινόμενα είναι και άκρως επιτυχημένη
mjacob έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά είναι το κρύο, η ομίχλη και η αιθαλομίχλη, γι' αυτό και ήρθαν τώρα και όχι νωρίτερα. Και γι' αυτό και όταν καλυτερέψει ο καιρός θα φύγουν.
![]()
Στο ένα μέρος μοναξιά.
Στο άλλο μένουν με το ένα παιδί τους, και βλέπουν και το άλλο κάθε τρεις και λίγο.
Το κρύο, υγρασία, καιρός (που είναι το ίδιο τόσες δεκαετίες που ζουν αλλά δεν τους έκανε να θέλουν να αλλάξουν πόλη) είναι απλά μια δικαιολογία (πιθανώς και προς τα δύο μέρη έ;).
Που κατά τα φαινόμενα είναι και άκρως επιτυχημένη
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]