Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#197270 Λογικά θα έχει χειρότερες επιδόσεις αλλά λογικά θα έχει και χαμηλότερη κατανάλωση (υπολογίζω ένα 20% εύκολα).
Α, όσον αφορά την Υ, το θέμα είναι ότι δεν σου είπα γιατί βιαζόμαστε :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#197290 Στο 2008 πάντως μου κάνουν δώρο το διζωνικό κλίμα. Μήπως να το παζάρευες;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Corto Maltese έγραψε:Στο 2008 πάντως μου κάνουν δώρο το διζωνικό κλίμα. Μήπως να το παζάρευες;

Παζάρεψα (και πήρα) την έκδοση Active στην τιμή της Access και ότι ανεξάρτητα από την τύχη της απόσυρσης (ακόμα δεν υπάρχει σχετική απόφαση, αν και το πιθανότερο είναι να δοθεί τρίμηνη παράταση στις ταξινομήσεις και βλέπουμε) η τιμή είναι κλειδωμένη (το αυτοκίνητο θα έρθει στην Ελλάδα μέσα Γενάρη).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#210454 Ερωτηση....

Suzuki Swift 1.2 GLX 11.400 τελικη τιμη πως ακουγεται; Η πρωτη μου επιλογη (i10) εφαγε ακυρο λογω μη ανταλλαγης της πολαρας.

Ξερω, ξερω, ...Το σουιφτ ανταγωνιζεται i20 (απορριφθηκε λογω ογκου) και καλυτερα να κοιταζα yaris (ακριβο) ή το selerio (μονο σε χιλιαρι, δεν μας κανει).
Επισης μεταχειρισμενο δεν θελουμε. :s_no

Disclaimer: Μετα απο μια εντεκαετια με polo, εκ της οποιας 9 χρονια με 2 πολο :help: , οποιος αναφερει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο Βαγκ θα τον βρουν το αλλο πρωι αγκαλια με το κεφαλι του Σπαϊκ στο κρεβατι του. :rtfm:

Ασιμωφ συγγνωμη που σου πηδηξα το θεμα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210457 Μια χαρά είναι το θέμα και μια χαρά είναι το Swift. Προχώρα άφοβα.
ΥΓ: Το ίδιο είχε και η προηγούμενη "πεθερά" σε αυτόματο και full extra και το έχω οδηγήσει. Αξιαγάπητο (το αυτοκίνητο).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Ερωτηση....

Suzuki Swift 1.2 GLX 11.400 τελικη τιμη πως ακουγεται; Η πρωτη μου επιλογη (i10) εφαγε ακυρο λογω μη ανταλλαγης της πολαρας.

Ξερω, ξερω, ...Το σουιφτ ανταγωνιζεται i20 (απορριφθηκε λογω ογκου) και καλυτερα να κοιταζα yaris (ακριβο) ή το selerio (μονο σε χιλιαρι, δεν μας κανει).
Επισης μεταχειρισμενο δεν θελουμε. :s_no

Disclaimer: Μετα απο μια εντεκαετια με polo, εκ της οποιας 9 χρονια με 2 πολο :help: , οποιος αναφερει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο Βαγκ θα τον βρουν το αλλο πρωι αγκαλια με το κεφαλι του Σπαϊκ στο κρεβατι του. :rtfm:

Ασιμωφ συγγνωμη που σου πηδηξα το θεμα. :shifty:

Είχα οδηγήσει το diesel και μου άρεσε πολύ σαν πάτημα, φρένα, θέση οδήγησης. Το μόνο μου θέμα είναι το πορτ μπαγκαζ που μάλλον δεν σε απασχολεί αφού κοιταζες το i10. Ούτε για αστείο μην πας στο selerio. Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που λες

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#210466 Πολύ απλά το καλύτερο στην κατηγορία. Γιατί glx όμως; Το gl δεν έχει βασικές ελλείψεις και πάει ένα χιλιάρικο κάτω. Έχει ετοιμοπαραδοτο, γιατί εμένα μου είχαν πει Μάρτη?... Όχι ότι όπως πάμε (δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα την απόφαση για την παράταση της απόσυρσης) δεν θα παραλάβω του Αγίου - και ΔΕΝ την παλεύω άλλο με την δανεική e46...)

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Asimov έγραψε:και ΔΕΝ την παλεύω άλλο με την δανεική e46...)

Σε πόσα λεπτά πιστεύεις ότι θα ζητήσει ο Μάρκος να σε μπαναρουν από το φόρουμ ?

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#210477 Ψέμματα να πω; :shifty:
Μπαίνω μετά στο Focus και νομίζω ότι οδηγώ αεροπλάνο

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#210495 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολει το πορτ μπαγκαζ τοσο πολύ, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί κατα 80% για αστική μετακίνηση .Το σελεριο απορριφθηκε αβλεπει λογω κινητητα, ενω και απο κοντα μου αφησε μια αισθηση φτηνιαρικου στο εσωτερικο του.
Asimov το gl παει εναμιση χιλιάρικο κατω χωρίς οπως λες να έχει βασικές ελλείψεις, εκτός απο τα πίσω δισκόφρενα που προσφέρονται μόνο στην glx καθως και το φως ανάγνωσης χάρτη. :svivhaha:
Το σημαντικότερο είναι οτι τα οικονομικά ειναι απείρως καλυτερα στο Σουζούκι σε σχέση με το Χιουντάι. :s_yes (αφού οι Χιουντάι οι ουτε να το φτυσουν το πολάκι μου :s_cry ).
Απο βδομάδα θα πάρω γυναικα και παιδι να παμε για τεστ ντραιβ.Α, και εχεις δίκιο, αναμένονται νέες παραλαβές απο αρχές Απρίλη.
Μάλλον θα το κλείσουμε οπως το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#210514 Ο Μάρτης έγινε Απρίλης; Ευτυχώς που δεν ψήθηκα λοιπόν γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω.
Λοιπόν άκου τι γίνεται με το hyundai : υπάρχει πρόβλημα με την αντιπροσωπεία. Δεν είναι τυχαίο ότι φέρνουν μόνο 3 μοντέλα κι αυτά σε ελάχιστες εκδόσεις. Ενώ το συγκεκριμένο αυτοκινητακι είναι κορυφή (αλλά όχι καλύτερο από το Swift), κάτι μου λέει ότι αν τους χρειαστείς θα σε κρεμασουν.
Τα τρίδυμα τα είδες καθόλου;
Τι άλλο αυτοκίνητο υπάρχει στην οικογένεια;

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#210516 Α το celerio είναι καρικατουρα, έτσι; Μη μου πεις ότι το σκέφτηκες σοβαρά...

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#210518 Μένουμε με το πόλο της γυναίκας και φεύγει το δικο μου πόλο (great success). Επειδή μπήκα και στο i10 σήμερα, ειναι μακράν καλυτερο απο άποψη διαχείρισης χωρων ενώ και σαν ποιότητα εσωτερικού μου φάνηκε ενα κλικ καλυτερο.Αυτό που λες για την αντιπροσωπεία το διάβασα και στους αλλους :shifty: και κουμπωθηκα λιγάκι.
Αν υπήρχε το μαρούλι και αδιαφορία για το μέγεθος, είχα παει σε clio με κλειστά ματια, τα αλλά μου μοιάζουν πολύ λιγα μπροστά του. Τεσπα, κάτσε να δουμε με γυναικόπαιδα μεσα πως θα βολευτουμε στό Σουίφτ, τη συμπεριφορα του σε off balance στα 60kmh, και βλεπουμε..

Το celerio όντως, πολύ light μου φάνηκε.