Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:Καλά πέρα από το ότι είναι μέγα λάθος η καβλάντα στη δουλειά, οι γυναίκες όσο καλές χρυσές και έξυπνες ή δουλευταρούδες μπορεί να είναι, ψυχικά είναι απρόβλεπτες για συνεργασία και η αντίληψη που έχουν για τα πράγματα είναι πιο παράξενη, γενικά δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι πολύ είτε θα στη παίξουν ή θα αποδειχτούν κότες, αλλά δε μπορείς να περιμένεις τι από όλα θα σου συμβεί σε σχέση με έναν άντρα που οι προθέσεις του είναι πολύ πιο ξεκάθαρες.

Δε λέω να τις κλείσουμε πάλι στα σπίτια να πλένουν, απλά όπου μπορώ αποφεύγω τη συνεργασία και δυστυχώς δε μπορώ σε πολλούς τομείς αφού με κατακλύζουν και με πρήζουν διαρκώς :rant:

Εγώ δεν είμαι φαλλοκράτης, οι γυναίκες είναι παράξενες όλες!

:s_biggrin :lol: :lol: :s_biggrin :s_rofl :s_rofl

Deleted User 1 έγραψε:Και βέβαια δεν παλεύεται όταν μιλάνε για τα μούλικά τους. :rant:

Σήμερα έκλασε, προχθές ρευτηκε, ρε το άτιμο είναι 2 χρονών και είπε μπαμπά. :s_whiteflag

Περίμενε να κάνεις κι εσύ... να δεις για τι θα μιλάς... :whistlink: :s_cool
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dimik έγραψε:Έχω μια που κάθεται έξω απο το γραφείο η οποία χτυπάει χαλαρά 3-4 λέξεις το δευτερόλεπτο στην ομιλία και μάλιστα με λεπτή-τσιριχτή φωνή.
Με κλειστή πόρτα και φοράω headset για να μην την ακούω.

Βρήκα ένα άρθρο που συμφωνεί
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#210387 Τις αγαπώ τις γυναίκες απλά δε θέλω να δουλεύω μαζί τους, τι να κάνουμε τώρα

Μόνο με τη δική μου γυναίκα θα δούλευα παρόλο που ξέρω ότι κάτι θα πήγαινε στραβά και με την αδερφή μου μόνο και μόνο επειδή έχω ζήσει την εμπειρία αν και πάλι μου τη σπάει ώρες ώρες το πατόψαρο

Με φίλες ούτε για πλάκα, εδώ μια εργασία κάναμε στη σχολή και τις έπιαναν τα ψυχολογικά

Όπως είχαν σοφά πει στο south park , δε μπορείς να εμπιστευθείς κάτι που αιμορραγεί για 5 μέρες και δε πεθαίνει :rtfm: :lol:

Πέρα από τη πλάκα δεν είμαι φαλλοκρατης γιατί δε τις θεωρώ κατώτερες, το αντίθετο μάλιστα σε πολλά πράγματα.
Αλλά είναι σίγουρα διαφορετικές και αυτή η διαφορετικότητα στη δουλειά δε με κάνει να νιώθω άνετα
Άβαταρ μέλους
By dimik
funkyreverend έγραψε:
dimik έγραψε:Έχω μια που κάθεται έξω απο το γραφείο η οποία χτυπάει χαλαρά 3-4 λέξεις το δευτερόλεπτο στην ομιλία και μάλιστα με λεπτή-τσιριχτή φωνή.
Με κλειστή πόρτα και φοράω headset για να μην την ακούω.

Βρήκα ένα άρθρο που συμφωνεί

Έχει φύγει ήδη το λινκ.... Την Δευτέρα μόλις το διαβάσει θα έρθει στο γραφείο και θα στρεβλωσει ο χρόνος από την ταχύτητα του ξεσπασματος της.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:Με φίλες ούτε για πλάκα, εδώ μια εργασία κάναμε στη σχολή και τις έπιαναν τα ψυχολογικά

Εγώ πάλι είχα τις καλύτερες εμπειρίες στο πανεπιστήμιο με γυναίκες και εργασίες. Ίσως βέβαια έφταιγε το ότι δεν ήταν Ελληνίδες. :lol:

Όσον αφορά στον έρωτα στον εργασιακό χώρο, προσωπικά το θεωρώ fair game. Ντάξ, μπορεί να στραβώσει αλλά αν αποκλείσεις τον Α' χώρο, τον Β' χώρο τον Γ' χώρο, ε τι θα μείνει στο τέλος; Η εργασιακή τριβή όμως ίσως φέρει διχόνοια. :hmmm: Στις Ε.Δ. πάντως παροτρύνεται κάτι τέτοιο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#213292 Όχι ότι τέτοια δεν συμβαίνουν, ξέρω πολύ καλά ότι συμβαίνουν συνέχεια, αλλά το συγκεκριμένο αρθράκι μου έκατσε "κάπως"...

πχ:

Πλέον η υπόθεση έχει οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη και η οποία θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα τω χριστώ έτος 2022

Τι θέλει να πει ο ποιητής;;;; :hmmm: :help: :dizzy: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#213300 ότι η προσφυγή του κατά του δημοσίου για το ότι του έκοψαν κάποια επιδότηση εσπα θα εκδικαστεί το 2022 (λογικά τόσο θέλουν να εκδικαστούν οι προσφυγές κατά του δημοσίου; :hmmm: δε το αποκλείω )

τώρα τι επιδότηση είναι αυτή δε ξέρω, μόνο για επιδοτήσεις μισθωτών από εσπα ξέρω πολύ αναλυτικά τι ισχύει και ξέρω πώς μπορεί να τις χάσεις, αλλά συνήθως πρέπει να έχεις κάνει χοντρές |λογοκρισία| για να στις διακόψουν και προσπαθούν πάντα να το σώσουν (να καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου έστω και εκπρόθεσμα, έστω και ρυθμίζοντας το ΙΚΑ σου.. με πατέντες τεσπά)

αν είναι αυτή η περίπτωση λέει πίπες αποκλείεται να του ζήτησαν λάδι για να συνεχίσουν αν αυτός ήταν εντάξει (αν δεν ήταν εντάξει αλλάζει το πράγμα αλλά ευθύνεται εκείνος εξ'ορισμού) αν είναι κάτι άλλο δεν έχω ιδέα τι ισχύει και γιατί σκούζει

βέβαια έχει τύχει να δοθεί επιδότηση σε εταιρεία από λάθος (σε επιχείρηση που δε τη δικαιούταν λόγω της φύσης της) και μετά να βγει το δημόσιο και να πει ότι την έδωσε κατά λάθος και να βρίσκεται ο άλλος να χρωστάει 10-20 χιλιάρικα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 29 Ιαν 2016, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#213305 Καλά όλ' αυτά... η φράση "τω χριστώ" τι σκατά σημαίνει ακριβώς;;;;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#213307 σωτήριο έτος ή κάτι τέτοιο..
δεν είχες ποτέ συμμαθητές που έγραφαν αστείες εκθέσεις χρησιμοποιώντας άσχετες φράσεις ή λέξεις με λάθος τρόπο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:σωτήριο έτος ή κάτι τέτοιο..
δεν είχες ποτέ συμμαθητές που έγραφαν αστείες εκθέσεις χρησιμοποιώντας άσχετες φράσεις ή λέξεις με λάθος τρόπο; :lol:

Δεν έγραφαν όμως "σοβαρά άρθρα"... :lol: :lol:

Μου θύμισε τον Βαμβακούλα... :lol: :lol: