Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:Εστιασε dimik στο γεγονος...

αυτα που λες ειναι δεκτα και κατανοητα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να μπουν στη διαδικασια "Εισαι προτεραιοτητα μας θα σε καλεσουμε την αλλη βδομαδα για καλο λογο"

Ότι λέει και ο στεφαν, μην το υπεραναλύεις, αυτοί θα σου πούνε ότι θέλουν ή πιστεύουν καλύτερο προς το συμφέρον τους, μπορεί να σε κρατάνε στα κάρβουνα για μήνες αν είναι καλοί και κατά την διάρκεια των μηνών να διαπραγματεύονται με άλλους 2-3.

Ειλικρίνειες κλπ τα ξεχνάς.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#210249 Καλα το περιμενα οτι θα στραβωσει και δεν το υπεραναλυω διοτι αν τον θελεις τον αλλον του λες ελα τωρα και οχι θα σε παρω σε μια βδομαδα να σου πω ελα απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτονται. Αλλα με καλυψε ο Στεφαν
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#210253 Πλάκα πλάκα μπήκα να χαζέψω λίγο αγγελίες και παρατηρώ μία κάποια κινητικότητα. Βέβαια αυτό είναι μέχρι λίγο πριν το Πάσχα, μετά άντε κάνα μήνα ακόμα μέχρι μέσα Ιουνίου και ξανα Σεπτέμβρη.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#210260 δεν αγαπάμε γυναίκες γενικά στην εργασία

καλά με hr-ου έχω πάει να βριστώ και ίσως έπρεπε :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Ναι εεε? Έχω 6 εδώ, να σου στείλω καμια γιατί μου χουν πάρει το κεφάλι με το πιριπιρι?

Όντως πολύ πιριπιρι...αλλά όταν θέλουν κάτι γίνονται τοοοοσο γλυκές :inlove: :lol:

QsisVTS έγραψε:δεν αγαπάμε γυναίκες γενικά στην εργασία

καλά με hr-ου έχω πάει να βριστώ και ίσως έπρεπε :lol:

ούτε άντρες :rtfm: αλλά κανα βλέφαρο γύρω από το γραφείο μας ρίχνουμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#210273 Γενικώς μακρία από καβλάντα στη δουλειά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εκτός κι αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου ας πούμε. Βέβαια έχω έναν άγγελο εδώ σε διπλανό γραφείο στο τμήμα Διαφήμισης... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#210280 Καλά πέρα από το ότι είναι μέγα λάθος η καβλάντα στη δουλειά, οι γυναίκες όσο καλές χρυσές και έξυπνες ή δουλευταρούδες μπορεί να είναι, ψυχικά είναι απρόβλεπτες για συνεργασία και η αντίληψη που έχουν για τα πράγματα είναι πιο παράξενη, γενικά δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι πολύ είτε θα στη παίξουν ή θα αποδειχτούν κότες, αλλά δε μπορείς να περιμένεις τι από όλα θα σου συμβεί σε σχέση με έναν άντρα που οι προθέσεις του είναι πολύ πιο ξεκάθαρες.

Δε λέω να τις κλείσουμε πάλι στα σπίτια να πλένουν, απλά όπου μπορώ αποφεύγω τη συνεργασία και δυστυχώς δε μπορώ σε πολλούς τομείς αφού με κατακλύζουν και με πρήζουν διαρκώς :rant:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Ιαν 2016, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#210282 Και οπως μου λεγε ενας φιλος εχτε οταν του ελεγα οτι οι γυναικες στο γραφειο ειναι κομπλε "οι γυναικες μηχανικοι σκεφτονται σαν αντρες γι αυτο δεν εχετε προβλημα"
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#210287 Ναι οι γυναίκες μηχανικοί είναι τύποι, και ίσως λογικό να τα βρίσκουν με άλλους μηχανικούς

Οι μηχανικοί είναι το θέμα πόσο τα βρίσκουν με τον υπόλοιπο κόσμο :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#210294 Μωρέ και οι δικές μου εδώ μια χαρά, παραπόνο δεν έχω. Και τα καφεδάκια μου φέρνουν και τα γλυκάκια μου και απ' όλα. Αλλά το πιριπιρι με σκοτώνει. Η παραγωγικότητα μου εκτοξεύεται όταν αρχίσει να αδειάζει το γραφείο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#210297 Έχω μια που κάθεται έξω απο το γραφείο η οποία χτυπάει χαλαρά 3-4 λέξεις το δευτερόλεπτο στην ομιλία και μάλιστα με λεπτή-τσιριχτή φωνή.
Με κλειστή πόρτα και φοράω headset για να μην την ακούω.