Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#210056 Καταλαβα, και ο ΣΥΡΙΖΑ επαθε ενα #POTE_den_eipa_tetoia_pragmata...

Anonymous Founder έγραψε:Στις τελευταίες εκλογές δεν υπήρχε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, παρά μόνον μνημόνιο, αυτό σου λέει ο Corto.

Οχι, υπηρχε και παραλληλο προγραμμα, και "θα παλεψουμε" και αλλες τετοιες μιντλετονς.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#210057 Μα τέθηκε θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης; Ασφαλώς και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά κανονικότατα και με το νόμο. Οση κριτική ασκώ εγώ προσωπικά την ασκώ επειδη θεωρώ ότι τα έχουν κάνει σκατά, ενώ είχαν τα εχέγγυα για να έχουν πάει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#210063 στην Ελλαδα μας κυβερναει ο Καμμενος με τον Τσιπρα...
Ο Λεβεντης γλυφεται απο ολους για να τους κανει την χαρη να ψηφισει...

μεγαλοδημοσιογραφοι ειναι ο Delatolas ,ο ΧατζηαβατΝικ και ο Βαξεβανης...
αυτοι που λενε την αληθεια στον λαο ειναι οι Kouris και Τραγκας...

νεοι ανθρωποι επικαλουνται τον παππου τους για να μπουν στο δημοσιο.
Κεντρα διασκεδασης λενε οτι κανουν ανακυκλωση μπροστα σε κατι τυπους που κραυγαζουν σε αμουσο κοσμο.

και μας λενε στα μουτρα ηλιθιους στο Νταβος.
Τρακτερ κλεινουν δρομους με αριστερη πατριωτικη λαικη κυβερνηση.
Και οι κουστουματοι ,σαν διωγμενοι ενα πραγμα,σαν μιασματα κατεβαινουν στους δρομους εναντιον της μετριοτητας και του χαχολισμου.

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#210075 @pik

:rtfm: :vava:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
rx8_drifter έγραψε:Με την μονη σημείωση ότι ο κύριος χρησιμοποίησε το διπλωματικό του διαβατήριο για να μην δικαστεί και να διαφύγει απ την χώρα, όπως επισημαίνεται στο άρθρο.
Ο κύριος έχει συλληφθεί απλά δεν είναι σαν εμάς, είναι διπλωματης
Συνεχίστε τώρα την δυσκοιλια

Μλκ, είναι φοβερή η φάση 48 μέτρα και 52 σταθμά.

Για τον άλλον που έβαζε καρότα στον κώλο του (μεγάλο ποινικό αδίκημα) μας έπρηζαν τ@@ βδομάδες ότι έπρεπε να τονε στείλουν σπίτι του κλπ κλπ κλπ
Τον άλλον που έχουν με βίντεο να πηδάει 16χρονα "νταξ μωρέ, καταδικάστηκε; όχι -> ΜΟΚΟ ΣΚΑΣΤΕ"

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#210080 O trident έχει απαντήσει στο ερώτημα σου, τον κυνήγαγε η μαφία και του τα φόρτωσε :lol:

@eddie: Ο τύπος εδώ και 5 χρονια ήταν εξαφανισμένος, το περιστατικό έγινε στην Μολδαβία (τρεχα γύρευε) και τον εμφάνισε ο Μητσοτάκης εδώ και λίγο καιρό. Προφανώς κποιος έψαξε να δει τι μέρος του λόγου είναι και εμφανίστηκε αυτό. Προσωπικά ούτε καν τον ήξερα, ούτε την ιστορία του, γιατί προφανώς δεν είχε φτάσει Ελλάδα η χάρη του
Άβαταρ μέλους
By mjacob
rx8_drifter έγραψε:O trident έχει απαντήσει στο ερώτημα σου, τον κυνήγαγε η μαφία και του τα φόρτωσε :lol:

έχεις μήπως τπτ στοιχεία που να αποδείΧνουν ότι ο tridents έχει άδικο; :hmmm:

Εγώ κάτι έχω ακούσει ότι ήταν ο κινέζος από πίσω (pun intended) αλλά μέχρι να τα διασταυρώσω δεν λέω τπτ.
Άβαταρ μέλους
By nass
mjacob έγραψε:Τον άλλον που έχουν με βίντεο να πηδάει 16χρονα "νταξ μωρέ, καταδικάστηκε; όχι -> ΜΟΚΟ ΣΚΑΣΤΕ"

Δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία, ό,τι διάβασα εδώ, αλλά:
- Υπάρχει βίντεο ? Το έχεις δει εσύ ή ο Μπαξεβάνης ? Ή είναι, αν μη τι άλλο, διασταυρωμένη η ύπαρξή του ?
- Ξέρεις ότι είναι 16χρονα ? Διότι αν είναι, δεν είναι παράνομο στη Μολδαβία οπότε για τι συζητάμε ?
- Οταν ο Κορκολής πήδαγε ένα 16χρονο (δε θυμάμαι ακριβώς ηλικία) και τον έκανε ρόμπα ο Ζούγκλας, φαντάζομαι ότι κάθε πολιτισμένος άνθρωπος αντέδρασε υπερ του Κορκολή, σωστά ? (2 μέτρα και 2 σταθμά κανείς ?)

Επειδή εδώ πολλές φορές πρέπει να λέμε τα προφανή, (α) αν ΕΙΝΑΙ παιδεραστής (--> << 16χρονα...), να του κόψουν τον κώλο (β) μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος (γ) η αστυνομική έρευνα ή ακόμα και η παραπομπή σε δίκη δεν είναι αποδείξεις ενοχής
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#210090 άλλη γαμάτη δραματική αναπαράσταση:
EDDIE_147 έγραψε:Προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι παιδεραστής ο εν λόγω αλλά χτες διάβαζα καταιγισμό στα ίντερνετς ότι "συνελήφθη ο τάδε συνεργάτης του Κούλη για παιδεραστία", δίνοντας μια εντύπωση ότι τον έπιασαν στα πράσα να τον ακουμπάει σε κάποιο παιδάκι.

Αν σου "έδινε αυτή την εντύπωση", είναι που αυτό ακριβώς έγραφε :lol:
Ότι τον έπιασαν στα πράσα να τον ακουμπάει σε κάποιο παιδάκι και τον συνέλαβαν :lol:

EDDIE_147 έγραψε:Έπρεπε να ανοίξεις διάφορους λύγκες για να διαπιστώσεις ότι αυτό αφορά μια ιστορία στο εξωτερικό το 2011 με την οποία δεν ασχολήθηκε ο ίδιος ξανά.

Αλλά εντάξει, αφού αφορά ιστορία του '11 και ο ίδιος δεν ασχολήθηκε ξανά, αφού έπαιξε υπερατού διπλωματικής ασυλίας, δεν τρέχει και τπτ.
EDDIE_147 έγραψε:Μεγκάλο στιγκμές γκια το ντιμοκρατία.

:s_thumbsup

Νταξ, δεν είναι σαν να βγάζεις και προσωπικά βίντεο με καρότα και κώλους. Που εκεί πρέπει να τα βγάζεις γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο (sic).
Άβαταρ μέλους
By mjacob
nass έγραψε:- Υπάρχει βίντεο ? Το έχεις δει εσύ ή ο Μπαξεβάνης ? Ή είναι, αν μη τι άλλο, διασταυρωμένη η ύπαρξή του ?
- Ξέρεις ότι είναι 16χρονα ? Διότι αν είναι, δεν είναι παράνομο στη Μολδαβία οπότε για τι συζητάμε ?

Αυτό έγραφε το άρθρο και το οποίο δεν αμφισβήτησε κανείς ότι συνέβη.

Ότι η αστυνομία τον συνέλαβε επ αυτοφόρω και κατόπιν παρακολούθησης και καταγραφής με κάμερες, να χρησιμοποιεί κύκλωμα παιδικής πορνείας για να πηδάει 16χρονα αγοράκια.

Αν θέλει να αμφισβητήσει κάποιος την αλήθεια της είδησης, φυσικά και να το κάνει.

nass έγραψε:- Οταν ο Κορκολής πήδαγε ένα 16χρονο (δε θυμάμαι ακριβώς ηλικία) και τον έκανε ρόμπα ο Ζούγκλας, φαντάζομαι ότι κάθε πολιτισμένος άνθρωπος αντέδρασε υπερ του Κορκολή, σωστά ? (2 μέτρα και 2 σταθμά κανείς ?)

Μεταξύ γκομενίτσας και κυκλώματος παιδικής πορνείας ---> απόσταση -----> Χ Α Ο Σ

nass έγραψε:Επειδή εδώ πολλές φορές πρέπει να λέμε τα προφανή, (α) αν ΕΙΝΑΙ παιδεραστής (--> << 16χρονα...), να του κόψουν τον κώλο (β) μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος (γ) η αστυνομική έρευνα ή ακόμα και η παραπομπή σε δίκη δεν είναι αποδείξεις ενοχής

Ωραία, τότε θα συμφωνείς ότι εκ των προτέρων όλοι οι βουλευτές, υπουργοί, διπλωμάτες και κάθε πρόσωπο που για τον οποιονδήποτε άσχετο λόγο καλύπτεται από ασυλία είναι πάντοτε αθώοι για όλα και για τα πάντα. No matter what.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#210092 Το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Κατ' αρχήν, σε σχέση με τον Σακελλαρίδη η χυδαιότητα και η υποκρισία βάρεσε ταβάνι, ο τύπος ότι έκανε το έκανε μόνος του και δεν χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν αλήτη Τριανταφυλλόπουλο.

Σε σχέση με τούτον εδώ, έχει διαφορά μεγάλη αν δικάστηκε και αθωώθηκε ή αν επικαλούμενος τη διπλωματική ασυλία τη γλύτωσε. Αν ισχύει το πρώτο, τότε προφανώς έχουμε άλλη μια περίπτωση δημοσιογραφικής αλητείας. Αν ισχύει το δεύτερο, και ο Κυριάκος ΓΝΩΡΙΖΕ, τότε είναι σαφέστατα υπόλογος. Αν δεν γνώριζε, πραγματικά δε νομίζω πως στοιχειοθετείται κάποια ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
By nass
#210094 @mjacob
Δεν θεωρώ τα γραφόμενα ενός δημοσιογράφου, ο οποίος έχει μεν καλή προϊστορία ως προς τη δεοντολογία αλλά από την άλλη έχει δώσει σαφή δείγματα συγκεκριμένης συστράτευσης, χώρια το timing, αδιάσειστες αποδείξεις ενοχής ώστε να είμαι εγώ ο αρμόδιος να αποδείξω το αντίθετο. Ο δημοσιογράφος λέει "πετάει η τσαγιέρα, έχω αποδείξεις" και πρέπει εγώ να αποδείξω ότι δεν πετάει ?

Ως προς τον Κορκολή δε βλέπω και μεγάλη διαφορά, το παράνομο και ανήθικο της πράξης τονίστηκε και τότε -και για το παράνομο όπως είδες δεν είναι και τόσο σίγουρο. Αγοράκια-κοριτσάκια δεν έχει διαφορά, η ηλικία sexual consent ισχύει για όλους (εκτός και αν η ομοφυλοφυλία είναι παράνομη στη Μολδαβία, πάντως το "16χρονο" όπως είδες δεν είναι)

Ως προς το τελευταίο, περίμενα καλύτερα από σένα από μια λαϊκιστική κορώνα :(
Οι βουλευτές και οι υπουργοί έχουν πολιτική ευθύνη και σε αυτή δεν ισχύει το τεκμηρίο αθωότητας, εδώ μιλάμε για ποινική υπόθεση, στην οποία ισχύει.
Με άλλα λόγια, για την επιλογή του συνεργάτη του ο Μητσοτάκης έχει σαφή πολιτική ευθύνη, αλλά ο ίδιος ο συνεργάτης του, ως μη πολιτικό πρόσωπο, είναι ποινικά αθώος μέχρις αποδείξεως του εναντίον.
Τελευταία επεξεργασία από nass και 22 Ιαν 2016, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mjacob
nass έγραψε:Ο δημοσιογράφος λέει "πετάει η τσαγιέρα, έχω αποδείξεις" και πρέπει εγώ να αποδείξω ότι δεν πετάει ?

Είπα εγώ ότι πρέπει;
Έγραψα ότι τα σχόλια δεν αφορούσαν την ακρίβεια της είδησης, αλλά τα υπόλοιπα.

nass έγραψε:Ως προς το τελευταίο, περίμενα καλύτερα από σένα από μια λαϊκιστική κορώνα :(

Κι εγώ περίμενα να μπορείς να καταλαβαίνεις ότι είναι προβληματικό να χρησιμοποιείται η διπλωματική ασυλία για να διαφύγει από τη χώρα στην οποία συνελήφθη κάποιος για κάτι ποινικό, αλλά προφανώς απογοητευτήκαμε και οι δύο.