Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#209785 Σε έναν ζωολογικό κήπο δεν πρόκειται να δεις "λιοντάρι" , "ελεφαντα", "λευκό καρχαρία" , "πολικη αρκούδα" κτλ.. Θα δεις στατικα εκθεματα με περιοδικες κινήσεις.. :lol:

Κανείς δεν πρόκειται να συλλάβει το μεγαλείο ενός ζώου αν δεν το βιωσει στο φυσικό του περιβάλλον. Και εξεταζω την περίπτωση που οι συνθήκες αιχμαλωσιας είναι ιδανικες. (Τροφή, καθαριότητα κτλ)
Το να πάω το παιδί να δει ένα λιοντάρι σε ένα κλουβί 5 επί 5 δεν έχει νόημα. Χιλιες φορές ένα BBCιατικο ντοκυμαντερ σε περιγραφή Attenborough.
Επομένως σωστή η εγκύκλιος, έστω και για τους λάθος λόγους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#209802 Δυσκολεύομαι να βρω τα υπέρ, πέρα από τη φροντίδα ζώων προς εξαφάνιση.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#209805 μονο και μονο ότι θα δεις το ζωο "ζωντανο" κι όχι από το "γυαλι" είναι ή τουλάχιστον εκανε και στα 3 παιδια μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#209807 Διαβασε την απαντηση του Αττικου παρκου ( που τελικά καλα το υποψιαστικα ηταν ο "στοχος") και κυριως τον σκοπό του νομου (συμπληρωνω γιατι το εκλεισα κατά λαθος) τα οφέλη που "βλεπει" ο νομιθετης.
Τελευταία επεξεργασία από fokion και 21 Ιαν 2016, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Το να πάω το παιδί να δει ένα λιοντάρι σε ένα κλουβί 5 επί 5 δεν έχει νόημα. Χιλιες φορές ένα BBCιατικο ντοκυμαντερ σε περιγραφή Attenborough.
Επομένως σωστή η εγκύκλιος, έστω και για τους λάθος λόγους.

+ πάρα πολλά. Επισκέφθηκα προ διετίας το Αττικό και ειδικά τα αιλουροειδή :inlove: για τα οποία έχω λατρεία έδειχναν δυστυχισμένα. Τα μάτια της τίγρης ακόμα τα θυμάμαι :(

Αυτό όμως το δεκάλεπτο βίντεο το έχω λιώσει :inlove: . Να σου πω δε πως στην επόμενη πενταετία -αν ζούμε- το έχω πρόγραμμα να πάρω το γιο μου και να τον επισκεφθούμε. Ταξίδι ζωής......
Άβαταρ μέλους
By g8777
#209810 Αυτό λέω. Η έννοια του "ζωντανου" είναι πολύ διαφορετική στο μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#209812 Προσωπικά δεν νομιζω ότι θα μπορεσω ποτε να παω να δω το κάθε ζωο στο φυσικό του περιβάλλον. Και προφανως ουτε τα παιδια μου...

Τελος παντων διαφορά αποψεων είναι αυτή σεβαστη κάθε αποψη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209814 Δε θα διαφωνήσω με τα παραπάνω αλλά για τον καρχαρία του Καμμένου πόσες ανακοινώσεις της κυβέρνησης είχαμε;

Αν ψάξουμε λίγο παραπάνω το θέμα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα ότι ο ιδιοκτήτης του Αττικού Πάρκου υποστηρίζει το απέναντι μαγαζάκι.

:s_music :s_music
Άβαταρ μέλους
By fokion
EDDIE_147 έγραψε:Αν ψάξουμε λίγο παραπάνω το θέμα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα ότι ο ιδιοκτήτης του Αττικού Πάρκου υποστηρίζει το απέναντι μαγαζάκι.

:s_music :s_music

Σε εχασα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
EDDIE_147 έγραψε:.....αλλά για τον καρχαρία του Καμμένου....

Είμαι βέβαιος πως αν ο mjakob εξασφάλιζε το ακαταδίωκτο, έτσι και συναντούσε το χοντρό θα τον είχε κάνει φέτες :lol: