Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Scotch έγραψε:Κάτι τρέχει με την κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου του vaio. Σαν κάτι να έχει σπάσει κάτω από τα πλήκτρα με συνέπεια τα πλήκτρα μιας περιοχής (που σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο) να μην είναι πια ανεξάρτητα μεταξύ τους (όπως ήταν μέχρι τώρα και όπως είναι στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο). Πάω για αλλαγή πληκτρολογίου ή είναι κάτι πιο απλό/σύνθετο;

σύνδεσε ασύρματο πληκτρολόγιο κ ποντίκι :thumbsup:
εγώ αυτό έχω :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By corsair
PeterPan έγραψε:
Scotch έγραψε:Κάτι τρέχει με την κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου του vaio. Σαν κάτι να έχει σπάσει κάτω από τα πλήκτρα με συνέπεια τα πλήκτρα μιας περιοχής (που σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο) να μην είναι πια ανεξάρτητα μεταξύ τους (όπως ήταν μέχρι τώρα και όπως είναι στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο). Πάω για αλλαγή πληκτρολογίου ή είναι κάτι πιο απλό/σύνθετο;

ναι αυτη η λυση ειναι ελαφρως αθλια μιας και προκειται για φορητο υπολογιστη :lol:

Να βγαλει το πληκτρολογιο, να δει αν ειναι κατι που φτιαχνεται και αν δεν ειναι... ebay is ur friend!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
corsair έγραψε:
PeterPan έγραψε:

ναι αυτη η λυση ειναι ελαφρως αθλια μιας και προκειται για φορητο υπολογιστη :lol:

Να βγαλει το πληκτρολογιο, να δει αν ειναι κατι που φτιαχνεται και αν δεν ειναι... ebay is ur friend!

υπάρχουν κ πολύ μικρά βολικά πληκτρολόγια με mouse πάνω...
πχ εγώ έχω αυτό κ πληκτρολογώ τώρα ενώ έχω τον υπολογιστή στη 40άρα τηλεόραση. το μέγεθός του είναι σαν του φορητού...
εγώ που τον φορητό το έχω κάνει desktop τα τελευταία χρόνια έτσι είμαι :lol: αλλά αυτό το πληκτρολόγιο μεταφέρεται εύκολα...

Εικόνα

http://www.logitech.com/de-de/product/w ... 0r?crid=26

αν κ για να πω την αλήθεια, δεν υπάρχει πιο χαλαρό πράγμα από το να παίζεις με το ποντίκι πάνω στον καναπέ :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#20998 Τα περισσότερα πληκτρολόγια έχουν ένα πλαστικό κάτω από κάθε πλήκτρο που λειτουργεί όπως σαν έλασμα για να έχει επαναφορά ότα το πατάς, το πλαστικό λοιπόν κλειδώνει στην θέση του, δες αν απλά έχει ξεκουμπώσει. Αν έχει σπάσει μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο κουμπί που δεν το χρησιμοποιείς ποτε και έχουν ίδιο σχήμα πχ κάποιο f key ανάλογα με τις ανάγκες σου και το πληκτρολόγιο σου. Τι εξωτερικά πληκτρολόγια λέτε του ανθρώπου με τα λεφτά που θα δώσει παίρνει ανταλλακτικό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#21045 Ναι παιδιά, το εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν το συζητάω. Ούτε καλώδιο δεν κουβαλάω αν πιστεύω πως δε θα το χρειαστώ, όχι πληκτρολόγιο :lol: (για να μην πω ότι μετά μεγαλώνει η απόσταση και δε θα βλέπω τίποτα :s_cool )
Θα το ανοίξω μπας και βρω καμιά άκρη. Ευχαριστώ για τις προτάσεις :)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#21057 Οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για φορητό/ασύρματο desktop, μαζί με μια νότα hi-techιας και άπειρης ευκολίας, αυτά είναι must:

Logitech MX Air Rechargeable Cordless Air Mouse
http://www.amazon.com/Logitech-Air-Rechargeable-Cordless-Mouse/dp/B000T8CWFE

Logitech diNovo Mini Keyboard - USB - 63 Keys
http://www.amazon.com/Logitech-diNovo-Mini-Keyboard-Compliance/dp/B0012NIYSO/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1412666483&sr=1-4&keywords=logitech+dinovo+mini
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#21126 Ρε παιδιά μιας και αναφέρατε αυτά τα all in one πληκτρολόγια. Αυτά συνεργάζονται με smart tv?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Ρε παιδιά μιας και αναφέρατε αυτά τα all in one πληκτρολόγια. Αυτά συνεργάζονται με smart tv?

Θα δοκιμάσω τώρα που το είπες
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Ρε παιδιά μιας και αναφέρατε αυτά τα all in one πληκτρολόγια. Αυτά συνεργάζονται με smart tv?

Τα Logitech συνδέονται με PC, Mac, PS3 κλπ, το πιθανότερο είναι να μπορούν να συνδεθούν...δεν το έχω δοκιμάσει πάντως...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#21149 Αν δούλευαν με smart tv θα ήταν uber λύση. Βασικά οι browser των τηλεοράσεων είναι πρακτικά αδύνατο να δουλευτούν, δεν πα να χεις magic remote ή ότι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#21264 Γενικά οι smart TV's ειναι για μπατσες...

<
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#21337 Παραγγέλθηκε και έρχεται σιγά σιγά:
Dell XPS 13
http://www.skroutz.gr/s/4219873/Dell-XP ... B-SSD.html

Εννοείται, εταιρικό άλλος πληρώνει. :s_biggrin

Αν ήταν για δικό μου, θα αγόραζα Apple:
http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/356/Apple.html

Κανένα από τα δύο δεν έχει Ethernet, και ξέχασα να βάλω και στην παραγγελία τον adaptor! :s_rofl :slap:
Αύριο...

Προτίμησα τον XPS, αφού διάβασα πως το USB 3.0 dock που έχει είναι εντάξει, γιατί είχε πολύ καλύτερο hardware από τον Latitude 7240 που κοιτούσα. Κυρίως, το πρόβλημα ήταν η χαμηλή ανάλυση του τελευταίου. Αυτός εδώ, έχει τα πάντα όλα και είναι και κούκλα!
:s_inlove
Άβαταρ μέλους
By drdino
#21342 Τα σπάει ο xps 13, από τις αγορές που έχω ευχαριστηθεί τα μάλα.