Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Καλά μπες το πρωί να οδηγήσεις με -10 χωρίς μπουφάν γάντια κτλ... Μέχρι να ζεσταθεί η καμπίνα το δάγκωσες. Πιάνεις το λεβιέ και κολλάει το χέρι.

Σε άλλα νέα, μ'αρέσει το ταψί καταιφι που έφτιαξε η γυναίκα μου.... Κόλαση

Θερμαινόμενα καθίσματα εχεις;

Εχω μπει και με -25 σε αμαξι παρατημενο εξω. Πολύ κρυο μεχρι να ζεσταθεί το αυτοκινητο αλλα από την κατω πλευρα βαζεις τα θερμαινόμενα καθίσματα στο μαξ και ετσι αντεχεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Μπα, είναι ελληνικών προδιαγραφών το αμάξι δυστυχώς

Στο επομενο λοιπον, μεχρι τοτε θα υποφερεις τον χειμωνα...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#209682 Τα θερμαινόμενα καθίσματα δεν κάνουν πολλά, τα έχω δοκιμάσει τον χειμώνα στα Γιάννενα σε αμάξι ξαδέρφου και απλώς καίγεται ο κώλος σου, την ώρα που παγώνεις ο υπόλοιπος...
Η λύση είναι να υπάρχει γκαράζ για το αυτοκίνητο, τότε τα πράγματα είναι καλύτερα. Και φυσικά το καλό ντύσιμο όταν μπεις μέσα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
giannik1977 έγραψε: Δεν μου αρεσει που ο geakos ειναι λιγο down αυτον τον καιρο... :s_empathy

Ε λιγο η αντιβιωση,λιγο η ζυγαρια δε θελει και πολυ :( :s_empathy

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By elteo
Anonymous Founder έγραψε:Τα θερμαινόμενα καθίσματα δεν κάνουν πολλά, τα έχω δοκιμάσει τον χειμώνα στα Γιάννενα σε αμάξι ξαδέρφου και απλώς καίγεται ο κώλος σου, την ώρα που παγώνεις ο υπόλοιπος...
Η λύση είναι να υπάρχει γκαράζ για το αυτοκίνητο, τότε τα πράγματα είναι καλύτερα. Και φυσικά το καλό ντύσιμο όταν μπεις μέσα.

Ψήνεις τα π@πάρια σου και αυτό δεν καλό για την γονιμότητα σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#209710 Δεν μου αρεσει που μου μπηκε παλι η ιδεα για μια αγορα που δεν πρεπει να γινει.
Αλλα ο πειρασμος μεγαλος.
Απο 540--->188!!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#209719 :lol: τον μλκ...

Και ούτε καν Honda έχεις... Τουλάχιστον πάρτο μου δώρο! Πλησιάζουν τα γενέθλια... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Τα θερμαινόμενα καθίσματα δεν κάνουν πολλά, τα έχω δοκιμάσει τον χειμώνα στα Γιάννενα σε αμάξι ξαδέρφου και απλώς καίγεται ο κώλος σου, την ώρα που παγώνεις ο υπόλοιπος...

Σε τι αυτοκίνητο; Έχω θερμαινόμενα στη clk. Τις δυο-τρεις φορές που τα έχω χρησιμοποιήσει (μιας και συνήθως βρίσκεται σε γκαράζ) είναι ωραία φάση. Ζεσταίνουν βάση και πλάτη του καθίσματος (σε < 1 λεπτό) κι έτσι μπορείς να καθίσεις εξ' αρχής με πιο ελαφρύ ντύσιμο. Και δε σου καίνε τίποτα μιας και μπορείς να το βάλεις στη χαμηλή σκάλα και να έχεις απλά μια ωραία θαλπωρή :s_devil