Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#209552 Στην Ευρώπη επίσημα απαγορεύεται το remote start. Το να προθερμαίνεις το ψυκτικό με ηλεκτρική αντίσταση πχ είναι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
trident1971 έγραψε:Το ερωτημα ειναι γιατι? Μη πανε στο γκαραζ αφου παιζει κανα τεταρτο και ψοφησουν απο τα μονοξειδια?

είναι αντιοικολογικό. εδώ σταματά ο κινητήρας στο φανάρι για να μειωθούν οι ρύποι στις πόλεις, φαντάσου να καίει ο καθένας 15 λεπτά το αμάξι ενώ κάθεται για να ζεσταθεί...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
dimik έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος και μηχανολογικά ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθεί το αυτοκίνητο ή η μοτοσυκλέτα είναι εν κινήσει? :hmmm:

Ας μας πει κάποιος ειδικότερος.

Ναι, με την λογική ότι εν κινήσει θα ζεσταθουν και λιπανθουν όλα τα κινούμενα μέρη του αυτοκινήτου.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
drdino έγραψε:Στην Ευρώπη επίσημα απαγορεύεται το remote start. Το να προθερμαίνεις το ψυκτικό με ηλεκτρική αντίσταση πχ είναι άλλο.

Στις περισσοτερες χωρες επιτρεπεται. Σε κανα δυο -τρεις απαγορευεται, οπως Γερμανια.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#209586 Οι oems δεν το δίνουν στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#209595 Σε νέα mercedes δίνεις 1800€ παραπάνω κ έχεις προθέρμανση / ψύξη με ξεχωριστό κύκλωμα με βενζίνη για τη θέρμανση... Τηλεχειριζόμενο κ με προγραμματισμό Δεν λειτουργεί ο κανονικός κινητήρα δηλαδή

< >
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#209596 Θα διαφωνισω, δουλευω πανω στο αντικειμενο, στο telematic της jlr και πριν ειμουν στην bmw. Το remote engine start/climate control ειναι απο τις αγαπημενες λειτουργιες ειδικα στη Αγγλια. Μολις ανοιξα τα κοιταπια μου, στην jlr δε δινουμε remote engine start σε Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια,Σουηδια, Αυστραλια,Βελγιο και Τσεχια. Σε ολο τον υπολοιπο κοσμο επιτρεπεται.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
elvet έγραψε:Δεν μου αρέσουν όλοι αυτοί που οδηγούν με παλτά, γούνες, γάντια και σκουφιά μέχρι το στόμα, πηγαίνουν με 30 και δνε βλέπουν ή ακούν τίποτα. Αντε καθίστε σπίτι σας μέχρι την Άνοιξη :rant:

:lol: :lol:
Eγώ είμαι αυτός :lol: :lol:
Προσπαθώ να βλέπω και να ακούω πάντως :oops:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#209606 Μου αρεσει που ειμαι ξαπλα ,κουκουλωμενος στα παπλωματα , βλεπω πρωιναδικα κ περιμενω να περασει η ωρα να παρω τον μικρο απ το σχολειο...
Μου αρεσει που τελειωνει αυτον τον μηνα το δανειο του αυτοκινητου κ θα ανασανω... :)
Δεν μου αρεσει που ο geakos ειναι λιγο down αυτον τον καιρο... :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By umaga
#209620 την απομακρυσμενη εκκινηση τη χρησιμοποιουν και σε αλλες χωρες εκτος ευρωπης και ειναι απαραιτητο θα ελεγα ειδικα στους ντιζελ διοτι το πρωι που ξεκηνας για δουλεια δεν ειναι αναγκη να περιμενεις μεσα στο αυτοκινητο να ζεσταθει, απλα πατας το κουμπακι, ετοιμαζεσαι με την ησυχια σου και μετα μπαινεις στο αυτοκινητο και ξεκηνας αμεσως
κι αυτο μ αρεσει :)
οσο για τη θερμανση σας θυμιζω το καλοριφερ του ζαποροζετς, για οποιον δεν ξερει ειχα δει πριν κατι μερες φωτο απο ενα τετοιο καλοριφερ σε ξενο φορουμ, μπορω να ποσταρω λινκ;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
umaga έγραψε:την απομακρυσμενη εκκινηση τη χρησιμοποιουν και σε αλλες χωρες εκτος ευρωπης και ειναι απαραιτητο θα ελεγα ειδικα στους ντιζελ διοτι το πρωι που ξεκηνας για δουλεια δεν ειναι αναγκη να περιμενεις μεσα στο αυτοκινητο να ζεσταθει, απλα πατας το κουμπακι, ετοιμαζεσαι με την ησυχια σου και μετα μπαινεις στο αυτοκινητο και ξεκηνας αμεσως
κι αυτο μ αρεσει :)
οσο για τη θερμανση σας θυμιζω το καλοριφερ του ζαποροζετς, για οποιον δεν ξερει ειχα δει πριν κατι μερες φωτο απο ενα τετοιο καλοριφερ σε ξενο φορουμ, μπορω να ποσταρω λινκ;

Είχε η γυναίκα μου αυτό αμάξι, το καλοριφέρ του έκαιγε περισσότερη βενζίνη από τον κινητήρα και μόλις το άναβες ίδρωνες αμέσως γιατί ήταν για τη Σιβηρία, έπερνε βενζίνη από το ρεζερβουάρ με δική του αντλία και δικό του καρμπυρατέρ, το σύστημα ήταν μια σωλήνα κάτω από το παρμπρίς μέσα στο πόρτ - μπαγκάζ ( εμπρός, η μηχανή ήταν V4 πίσω αερόψυκτη ) και έκανε βέβαια και φασαρία όπως κάνει ένας καυστήρας που σχεδόν κάλυπτε τον θόρυβο του αερόψυκτου κινητήρα. - 1200cc 45 ΗΡ-

Μου άρεσε που είχε μια τεράστια εργαλειοθήκη με όλα τα εργαλεία να κάνεις βίδες όλο το αμάξι, ( service κατ΄ ίδίαν στα λασπόνερα του πουθενά πχ Σιβηρία κλπ ) μου άρεσε που όλα λύνοντας εύκολα και είχες πρόσβαση παντού, πχ σήκωνες το αμάξι από πίσω και σε 1 ώρα είναι βγάλει τα έμβολα και είχες αλλάξει ελατήρια εμβόλων, άνοιγες τα αμορτισέρ και άλλαζες λάδια, τα πάντα επισκευάσιμα, είχε ηλεκτρονική ανάφλεξη.

Δεν μου άρεσει η ποιότητα κατασκευής του, ήταν όλα πολύ φτηνά, οι τροχοί ήταν όλοι με ταμπούρα και με 3 μπουλόνια με αποτέλεσμα τα ταμπούρα να γίνονται τρίγωνα και να χοροπηδάει κατά το φρενάρισμα.

Δεν μου άρεσε που δεν μου το χάρισε να το είχα τώρα ιστορικό αλλά το έδωσε σε μάντρα για 10.000 δρχ.

Εικόνα

Εικόνα

how to capture screen
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#209645 Για τετοιο μιλαμε?