Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:Δηλαδή μετά από τo Τουοτα θα πας σε ψιτροεν;;;;; :lipsealed: :vava:

Το θεμα ειναι που θα παει μετα απο το ψιτροεν...
Άβαταρ μέλους
By mirage
rx8_drifter έγραψε:Ψιλόλεμονακια τα ψ5 του φλρουμζ. Αυτά βλέπω και καθυστερώ την ψ6 :rtfm:

Η ψ6 δεν εχει τετοια μοτορια κλαμπανε :rtfm:

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#209401 Θα εισηγηθώ το e-pop να ανοίξει υποκατάστημα στις χώρες του βορρά... :rtfm:

Μαζέψτε πελάτες για να βγει το μαγαζί! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#209438 Δεν μου αρέσουν όλοι αυτοί που οδηγούν με παλτά, γούνες, γάντια και σκουφιά μέχρι το στόμα, πηγαίνουν με 30 και δνε βλέπουν ή ακούν τίποτα. Αντε καθίστε σπίτι σας μέχρι την Άνοιξη :rant:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#209530 Καλά μπες το πρωί να οδηγήσεις με -10 χωρίς μπουφάν γάντια κτλ... Μέχρι να ζεσταθεί η καμπίνα το δάγκωσες. Πιάνεις το λεβιέ και κολλάει το χέρι.

Σε άλλα νέα, μ'αρέσει το ταψί καταιφι που έφτιαξε η γυναίκα μου.... Κόλαση
Άβαταρ μέλους
By otso
#209532 τα θερμαινομενα γκαραζ δεν εχουν εφευρεθει εκει; στην σκανδιναβια ειχαν και μπριζες μπροστα τα αμαξια αμα εμεναν εξω τα μπριζονες
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
elvet έγραψε:Δεν μου αρέσουν όλοι αυτοί που οδηγούν με παλτά, γούνες, γάντια και σκουφιά μέχρι το στόμα, πηγαίνουν με 30 και δνε βλέπουν ή ακούν τίποτα. Αντε καθίστε σπίτι σας μέχρι την Άνοιξη :rant:

Ούτε εγώ την παλεύω να οδηγήσω με μπουφάν. Καλά με γάντια δεν το συζητάμε καν.
Και ναι έχω οδηγήσει με αυτοκινητο αφημένο στους -5. Κλαιν μαιν. Βάλε μπρος, περίμενε 5 λεπτά να ζεστάνει λίγο και είσαι κύριος.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#209545 Δηλαδή απαγορεύεται να λειτουργεί ο κινητήρας σταθμευμένου αυτοκινήτου; :hmmm:
Που αυτό;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#209547 Αν δεν κάνω λάθος και μηχανολογικά ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθεί το αυτοκίνητο ή η μοτοσυκλέτα είναι εν κινήσει? :hmmm:

Ας μας πει κάποιος ειδικότερος.