popolaros έγραψε:απαγορεύεται;
Όχι αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο
popolaros έγραψε:και;
Αν τα σπάει στα μπουζούκια εκτίθεται.
21 quadra έγραψε:Tι εννοείς ? Ότι έχω ευθύνη για την κακοδιαχείριση της χώρας, για τις απάτες των πολιτικών και τις μίζες τους των τελευταίων 40 χρόνων ?
Έχω ευθύνη για τις |λογοκρισία| των στελεχών του Σύριζα και την ανοχή σε αυτές του προέδρου του 15μελούς που έγινε από σπόντα πρωθυπουργός ?
Είσαι αστειάτορας τελικά, κοίτα τις δικές σου ευθύνες που συνεχίζεις να υποστηρίζεις το αριστερό παρεάκι με τη δεξιά τσέπη και άσε εμένα που τολμάς να μου ρίχνεις την ευθύνη της κατάντιας μας, η μετάθεση ευθυνών που επιχειρείς δεν μπορεί να σε καταστήσει άμοιρο ευθυνών, στο ίδιο τρένο έχουμε ανέβει, κάποιοι ανεβήκαμε με το ζόρι και κάποιοι χοροπηδάτε στα βαγόνια από τη χαρά σας μέχρι να σας κοπεί το γέλιο όταν αυτό εκτροχιαστεί, αλλά όλοι μαζί θα πάμε καταδιαόλου οπότε προς τι όλο αυτό μεταξύ μας ?
Απέναντι μας είναι ο εχθρός και τον πληρώνουμε αδρά γιατί δεν τολμάμε να τον αναγνωρίσουμε σαν εχθρό και μέσα στην παραζάλη μας τον βλέπουμε σαν σωτήρα.
Παρόλα αυτά σουγιατί ζείς στη νιρβάνα σου άρα είσαι ευτυχισμένος και μακάρι να μείνεις έτσι και να μην προσγειωθείς απότομα.
Συγνώμη αλλά κάπου κάνεις λάθος να βλέπεις τα πάντα άσπρα-μαύρα. Οι πολιτικοί εδώ και 40 χρόνια κάνουν την δουλειά τους με τους ψηφοφόρους και τους επιχειρηματίες, όλοι μαζί στο ίδιο παρεάκι της παραοικονομίας. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, ακόμη και εδώ μέσα. Οι πολιτικοί, οι ψηφοφόροι, οι επιχειρηματίες, οι υπάλληλοι, οι πολίτες, οι μετανάστες και όποιον άλλον θέλεις, είμαστε εμείς. 100% σωστός άνθρωπος δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Το ότι αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα με καθυστέρηση, το πληρώνουμε με αυξημένους τόκους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να προσπαθήσεις να φτάσεις όσο πιο κοντά στο ήθικο 100% της τελειότητας. Η γκρίνια, οι κατηγορίες, τα περασμένα-ξεχασμένα, κλπ, δεν πρόκειται να σου αυξήσουν το ποσοστό.
Τις τελευταίες μέρες τα παραδείγματα που γράφτηκαν ήταν πολύ δυνατά και είχαν λύση για τα πάντα και τους πάντες, βολεύοντας φυσικά την τσέπη μας. Έχουμε καταντήσει λίγο Κώστας Καββαθάς με τις προφητείες μας. Την μία μας έλεγε το πόσο σκληρά και τίμια δούλεψε, θάβοντας βέβαια όποιον έβλεπε μπροστά του, και την άλλη μας έλεγε για τον πατέρα του εισαγγελέα της χούντας και πως έφτιαξε το μαγαζί, τα μαύρα που έπαιρνε και έδινε σε ταξιδιάρικους τύπους όπως ο Χατζηπαναγιώτου, και άλλα χαριτωμένα. Ο μέγας αυτός διδάσκαλος είχε δίκιο ή όχι; Από την μία έχεις τις παρανομίες του καθενός και από την άλλη το έργο του. Φυσικά και στην μέση έχεις όλους τους υπόλοιπους να μετέχουν περισσότερο ή λιγότερο στην πίτα. Είδες κάποιον να ενοχλείται από όλη αυτή την σαπίλα; Είδες να αλλάζει κάτι; Στο χέρι σου είναι να κάνεις την διαφορά και να μην τσουβαλιάζεις τα πάντα. Ποτέ δεν είναι αργά.
Same_old_story έγραψε:popolaros έγραψε:και;
Αν τα σπάει στα μπουζούκια εκτίθεται.
apav έγραψε:21 quadra έγραψε:Tι εννοείς ? Ότι έχω ευθύνη για την κακοδιαχείριση της χώρας, για τις απάτες των πολιτικών και τις μίζες τους των τελευταίων 40 χρόνων ?
Έχω ευθύνη για τις |λογοκρισία| των στελεχών του Σύριζα και την ανοχή σε αυτές του προέδρου του 15μελούς που έγινε από σπόντα πρωθυπουργός ?
Είσαι αστειάτορας τελικά, κοίτα τις δικές σου ευθύνες που συνεχίζεις να υποστηρίζεις το αριστερό παρεάκι με τη δεξιά τσέπη και άσε εμένα που τολμάς να μου ρίχνεις την ευθύνη της κατάντιας μας, η μετάθεση ευθυνών που επιχειρείς δεν μπορεί να σε καταστήσει άμοιρο ευθυνών, στο ίδιο τρένο έχουμε ανέβει, κάποιοι ανεβήκαμε με το ζόρι και κάποιοι χοροπηδάτε στα βαγόνια από τη χαρά σας μέχρι να σας κοπεί το γέλιο όταν αυτό εκτροχιαστεί, αλλά όλοι μαζί θα πάμε καταδιαόλου οπότε προς τι όλο αυτό μεταξύ μας ?
Απέναντι μας είναι ο εχθρός και τον πληρώνουμε αδρά γιατί δεν τολμάμε να τον αναγνωρίσουμε σαν εχθρό και μέσα στην παραζάλη μας τον βλέπουμε σαν σωτήρα.
Παρόλα αυτά σουγιατί ζείς στη νιρβάνα σου άρα είσαι ευτυχισμένος και μακάρι να μείνεις έτσι και να μην προσγειωθείς απότομα.
Συγνώμη αλλά κάπου κάνεις λάθος να βλέπεις τα πάντα άσπρα-μαύρα. Οι πολιτικοί εδώ και 40 χρόνια κάνουν την δουλειά τους με τους ψηφοφόρους και τους επιχειρηματίες, όλοι μαζί στο ίδιο παρεάκι της παραοικονομίας. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, ακόμη και εδώ μέσα. Οι πολιτικοί, οι ψηφοφόροι, οι επιχειρηματίες, οι υπάλληλοι, οι πολίτες, οι μετανάστες και όποιον άλλον θέλεις, είμαστε εμείς. 100% σωστός άνθρωπος δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Το ότι αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα με καθυστέρηση, το πληρώνουμε με αυξημένους τόκους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να προσπαθήσεις να φτάσεις όσο πιο κοντά στο ήθικο 100% της τελειότητας. Η γκρίνια, οι κατηγορίες, τα περασμένα-ξεχασμένα, κλπ, δεν πρόκειται να σου αυξήσουν το ποσοστό.
Τις τελευταίες μέρες τα παραδείγματα που γράφτηκαν ήταν πολύ δυνατά και είχαν λύση για τα πάντα και τους πάντες, βολεύοντας φυσικά την τσέπη μας. Έχουμε καταντήσει λίγο Κώστας Καββαθάς με τις προφητείες μας. Την μία μας έλεγε το πόσο σκληρά και τίμια δούλεψε, θάβοντας βέβαια όποιον έβλεπε μπροστά του, και την άλλη μας έλεγε για τον πατέρα του εισαγγελέα της χούντας και πως έφτιαξε το μαγαζί, τα μαύρα που έπαιρνε και έδινε σε ταξιδιάρικους τύπους όπως ο Χατζηπαναγιώτου, και άλλα χαριτωμένα. Ο μέγας αυτός διδάσκαλος είχε δίκιο ή όχι; Από την μία έχεις τις παρανομίες του καθενός και από την άλλη το έργο του. Φυσικά και στην μέση έχεις όλους τους υπόλοιπους να μετέχουν περισσότερο ή λιγότερο στην πίτα. Είδες κάποιον να ενοχλείται από όλη αυτή την σαπίλα; Είδες να αλλάζει κάτι; Στο χέρι σου είναι να κάνεις την διαφορά και να μην τσουβαλιάζεις τα πάντα. Ποτέ δεν είναι αργά.
apav έγραψε:21 quadra έγραψε:Tι εννοείς ? Ότι έχω ευθύνη για την κακοδιαχείριση της χώρας, για τις απάτες των πολιτικών και τις μίζες τους των τελευταίων 40 χρόνων ?
Εγώ κάνω λάθος, εγώ είμαι η καταστροφή, εγώ πρέπει να κάνω κάτι, περίεργη αντίληψη, σου βγάζω το
γιατί ξεχωρίζεις εμένα προσωπικά, αναφέρεις προσωπικά παραδείγματα άλλων, ΚΚ, που δεν με αφορούν, αυτό που είναι στο χέρι μου το κάνω αλλά εσύ δεν ξέρεις τι κάνω ή τι δεν κάνω έχεις όμως άποψη επ΄αυτού, σου ξαναβγάζω το
γιατί ενώ εγώ όποτε αναφέρομαι στα πολιτικά λάθη τους βάζω όλους μέσα γιατί όλους τους θεωρώ υπεύθυνους, εσύ αντιθέτως βρίσκεις ότι εγώ τα τσουβαλιάζω όλα και δεν κάνω τίποτα, τι έπρεπε να κάνω δηλαδή ?Να πιάσω λες δηλαδή μια - μια τις υποθέσεις 40 χρόνων απάτης, παραχάραξης, υπερτιμολόγησης, παράνομων διορισμών κλπ, κλπ, κλπ για να αποδόσω τα του καίσαρος τω καίσαρι για να μη με κατηγορείς εσύ και ο άλλος ο pop ότι όλα τα τσουβαλιάζω ? Πας καλά ? Είναι αυτή λογική ?
ξανά το
συγχαρητήρια για το σκεπτικό σου / σας.Στο παρεάκι της διαπλοκής που αναφέρεις ξέχασες να αναφέρεις τους κομματικούς πανεπιστημιακούς καθηγητές, τους συνδικαλιστές, τους διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος, την εκάστοτε διορισμένη δικαιοσύνη και μερικές χιλιάδες ακόμα ατόμων που έχουν συτιστεί από το δημόσιο χρήμα εδώ και χρόνια, αλλά η αριστερή σας νοοτροπία βλέπει μόνο τους ΕΕ και τους επιχειρηματίες ξεχνώντας ηθελημένα όλο το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο που συνδιαλέγεται από τότε μέχρι σήμερα με το δημόσιο αλλά έτσι είναι, αλλοιθωρίζουμε εκεί που δεν πρέπει να κοιτάμε.
http://www.ygeiapress.gr/2016/01/blog-p ... l?spref=fb
Τείνω να πιστέψω,ότι ο λόγος που αναγκάζεται,ο ένας βολεύει τα σόγια του άλλου,είναι η έλλειψη πολλών και κατάλληλων κομματικών στελεχών...... έξω από τα στενά όρια του clan.

Πρακτικά πράγματα δηλαδή.
Και επειδή η θέση των μετακλητών δεν είναι μόνιμη, (σοβαρό επιχείρημα....σε μια μακρά περίοδο, που υπάρχουν 1,5 εκ. άνεργοι και άλλο μισό εκ. υποαπασχολούμενοι),σκαρφίστηκαν κάτι ακόμα πρακτικότερο......να είναι δηλαδή η μπίζνα κατά τι περισσότερο προσοδοφόρα από ένα απλό κατσαμπάκι.
http://www.iefimerida.gr/news/244704/ne ... toy-syriza
άφεριμ
Το προβλημα που φαινεται να μηδενιζει και να ξαναγραφει απ την αρχη ειναι η νεα αξιολογηση με χαρακτηριστικα που μας γυρνανε τουλαχιστον δυο χρονια πισω…
δεν γνωριζω τι "χρωσταμε" ακομη απο προαπαιτούμενα, εργαλειοθηκες και τα ρεστα… εκεινο που διαβαζω στα μεσα ειναι οτι το κουαρτετο εγείρει νεες απαιτησεις σε μειωση δαπανών και αυξηση φορων…
Με 153 βουλευτες και την αντίδραση επαγγελματικων και κοινωνικών ομάδων ολοενα και διογκούμενη, δεν τον βλεπω τον Αλεξη να αντεχει για πολυ… τη στιγμη που αρνούνται να δωσουν (βλ. Βερολινο) μια βιαστική δεσμευση-δηλωση για διευθέτηση του χρεους… που θα εδινε καποιες ανασες επιβίωσης στην κυβέρνηση…
Απ τη μια ο ΣυριζΑνελ τα παει μια χαρα, συμφωνα με δηλωσεις των Βρυξελλών… στο επιπεδο συνεργασιας… απ την αλλη δεν πιστευω να αμβλυνθηκε η επιθυμια του Βερολίνου για ξεριζωμα καθε αριστεροστροφου κόμματος εξουσιας στην ευρωπη…
Ο πολιτικος χρόνος εξακολουθει και παραμενει πυκνός μετα απο τοσα δυσκολα χρόνια…
castigamatti έγραψε:http://www.press-gr.com/2016/01/blog-post_1583.html
http://www.ygeiapress.gr/2016/01/blog-p ... l?spref=fb
Τείνω να πιστέψω,ότι ο λόγος που αναγκάζεται,ο ένας βολεύει τα σόγια του άλλου,είναι η έλλειψη πολλών και κατάλληλων κομματικών στελεχών...... έξω από τα στενά όρια του clan.
Πρακτικά πράγματα δηλαδή.
Και επειδή η θέση των μετακλητών δεν είναι μόνιμη, (σοβαρό επιχείρημα....σε μια μακρά περίοδο, που υπάρχουν 1,5 εκ. άνεργοι και άλλο μισό εκ. υποαπασχολούμενοι),σκαρφίστηκαν κάτι ακόμα πρακτικότερο......να είναι δηλαδή η μπίζνα κατά τι περισσότερο προσοδοφόρα από ένα απλό κατσαμπάκι.
http://www.iefimerida.gr/news/244704/ne ... toy-syriza
άφεριμ
Είμαι αισιόδοξος ότι μέχρι τέλος εβδομάδας θα έχει αποφανθεί ο Τέκι για να κάνει ταληράκια το θέμα.
Εναλλακτικά Garland ή αεροζόλης θα το κάνουν διφραγκάκια.
Οι δύο ιδιωτικοποιήσεις που είχαν υπογράφει από τους προηγούμενους;Από τα ακανθώδη (ασφαλιστικό, φορολογικό αγροτών, επιχειρηματικό κλπ) δεν έχει ψηφιστεί τίποτα ακόμα.Το Ελληνικό.......καλό 2020 και βλέπουμε.Στον τομέα των επιχειρήσεων επικρατεί πλήρης αποψίλωση σε εξέλιξη. Δεν είναι μόνο ή Βacardi και η softex. Υπάρχουν δεκάδες άλλες επιχειρήσεις,άγνωστες ως όνομα στο ευρύ κοινό ,που ετοιμάζονται για Βουλγαρία.Στις Βρυξέλλες γελανε .......για να μην κλαψουν από τα νεύρα τους με το έκτρωμα που παρουσίασε εδώ το κατρουγκαλο.Αυτό που ζητάνε είναι το γενναίο τσεκουρωμα των συντάξεων.Όχι σαν αντάλλαγμα το 75% των εισοδημάτων των ΕΕ. Ο Σταθακης το ομολόγησε ήδη απ έξω απ έξω.
Ο Τσίπρας έχει ,υποτίθεται ,δεσμευθεί ότι δεν θα μειωθούν οι συνταξεις (εδώ γελανε βέβαια).Και αυτος ειναι ο λογος που εχει φαγωθει να δεσμευσει και τα υπολοιπα κομματα, με κοινο ανακοινωθεν.Αν τις πετσοκοψει το πολιτικο κοστος θα ειναι τεραστιο και η κοινωνικη αναταραχη σιγουρη. Αν δεν το κάνει,αφενος όλος ο τομέας των ΕΕ,αγροτών,αυτοαπασχολουμενων θα είναι καθημερινά στους δρόμους και όταν αποειδει θα πάψει να πληρώνει, αφετερου κάτι τέτοιο μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ρήξη με τους δανειστές.Ακόμα και αν δεν σημαίνει κάτι τέτοιο , η αξιολόγηση παραπέμπεται στις καλένδες. Γι αυτό ο Τσακαλώτος έχει φαγωθεί.
Δυστυχώς οι συνταξεις δεν μπορούν να μην κοπούν,εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα.Και το πρόβλημα αυτό,όχι βέβαια στον δικό μας βαθμό,το αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες που ακολούθησαν στο ασφαλιστικό το σοσιαλιστικό γαλλικό μοντέλο.Στη Γαλλία ,μια μέση σύνταξη δεν υπερβαίνει τα 700 με 800 ευρώ,και ο καθένας πορεύεται ανάλογα με τα κουμαντα που έχει κάνει (μια ιδιωτική ασφάλιση,ένα ενοίκιο,κάποια ψιλοεπενδυσουλα).Στην Ελλάδα,αντε να πεις τώρα σε αυτόν που παίρνει σήμερα ενάμιση χιλιάρικο σύνταξη ότι πρέπει να παίρνει από τούδε εξακόσια ευρώ.
Πολύ πιθανό στις πυκνές πολιτικές εξελίξεις να έχουμε και εκλογές, μέχρι το Πάσχα .
Από την άλλη κάτι μου λέει και ελπίζω να κάνω λάθος,ότι αν ο Τσίπρας στριμωχτει πολύ,ίσως επιχειρήσει την τελευταία έξοδο Ρίτα Χέιγουορθ.....και ο,τι δεν μπουμπουνισε το καλοκαίρι, σκεφτεί να το μπουμπουνισει τώρα.
vice246 έγραψε:απ την αλλη δεν πιστευω να αμβλυνθηκε η επιθυμια του Βερολίνου για ξεριζωμα καθε αριστεροστροφου κόμματος εξουσιας στην ευρωπη…
Δυστυχώς, το παράδειγμα των συριζανέλ μάλλον ενίσχυσε αυτή την επιθυμία των Βρυξελλών (δικαίως θα έλεγα εγώ, αν ο σύριζα είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αριστερού κόμματος στην εξουσία...
, που ελπίζω να μην είναι... )Το πρόβλημα είναι ότι τελευταίως η άλλη εναλλακτική πάει πολύ δεξιά και φέρνει σε κοφτά μουστάκια...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>