Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:υπάρχουν βέβαια ακόμα οι πορωμένοι που είναι ντυμένοι λες και κατεβαίνουν σε αγώνες, αλλά αυτοί πάνε δυό-τρεις τη φορά και τουλάχιστον βλέπεις ότι είναι παραμορφωμένοι από το πολύ ποδήλατο, άρα το κάνουν πιο σοβαρά από τους άλλους

:lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#208626 @Γιωργο Qsi
Δεν εχουν μειωθει οι ποδηλαταδες... :s_mad
Εξω εχει πουτσοκρυο ρε συ!!! :protest:
Απο Απριλη τα ξαναλεμε... :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#208644 Χαχα, όντως πρέπει να φαίνονται παράξενες στους μη μυημένους οι στολές ποδηλασίας. Εγώ το λέω, είμαστε φανταχτερά πουλιά.
Αυτά για τις κούρσες, γιατί στο ΜΤΒ, το ντύσιμο είναι πιο συντηρητικό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
giannik1977 έγραψε:@Γιωργο Qsi
Δεν εχουν μειωθει οι ποδηλαταδες... :s_mad
Εξω εχει πουτσοκρυο ρε συ!!! :protest:
Απο Απριλη τα ξαναλεμε... :s_cool

οι ποδηλατάδες υπάρχουν, τα μπουλούκια που μαζεύονταν από το facebook έσπασαν που έκοβαν βόλτες εδώ γύρω και μπλόκαραν παραλιακή και βουλιαγμένης

ο τύπος που θα ξεκινήσει το σάββατο στη παραλιακή με κάνα δυο φίλους του και θα φτάσει αγία μαρίνα και πέρα δε με ενοχλεί καλά κάνει και μαγκιά του, ο ποζεροποδηλάτης που βγαίνει με τα μπούγια με ενοχλεί
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Χαχα, όντως πρέπει να φαίνονται παράξενες στους μη μυημένους οι στολές ποδηλασίας. Εγώ το λέω, είμαστε φανταχτερά πουλιά.
Αυτά για τις κούρσες, γιατί στο ΜΤΒ, το ντύσιμο είναι πιο συντηρητικό.

Αυτο που είναι αστείο και τραγικό μαζί είναι ότι δεν προστατεύουν καθόλου σε ενδεχόμενο πτώσης.
Απο τα κράνη,παντελόνια, μπλούζες που φοράνε.
Μόνο τα γάντια δείχνουν να προσφέρουν κάποια προστασία.
Κάθε χρόνο στους μεγάλους γύρους που βλέπω στην τηλεόραση υπάρχουν 2-3 σοβαροί τραυματισμοί ποδηλατών.
Τι περιμένουν να αλλάξουν κάτι, κάποιο θάνατο;;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208721 αυτοί που τρέχουν στο οβαλ παρκέ με τα ποδήλατα χωρίς φρένα και τα αστεια αεροδυναμικά κράνη με τρομάζουν περισσότερο από όλους

ίσως πιο επικίνδυνο από nascar ή ακόμα και dragster όπου υπάρχει κάποια προστασία
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#208730 Οι τυποι αυτοι ειναι που δεν θα επρεπε να σε τρομαζουν, ειναι επαγγελματιες παγκοσμιας κλασης. Τα βληματα που βγαινουν στο δρομο νυχτιατικα ειναι το προβλημα. Ασε που το παρκε ειναι ελαστικοτατο σε σχεση με την Λ. Βουλιαγμενης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:Οι τυποι αυτοι ειναι που δεν θα επρεπε να σε τρομαζουν, ειναι επαγγελματιες παγκοσμιας κλασης. Τα βληματα που βγαινουν στο δρομο νυχτιατικα με σκουρόχρωμα ρούχα και χωρίς φώτα είναι το πρόβλημα

Διορθώθηκε...

Είδα έναν τις προάλλες να κινείται σε δρόμο στην πόλη (παράκαμψη λόγω έργων μετρό) διπλής κατεύθυνσης (2 λωρίδες / κατεύθυνση) ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ώρα 9+ το βράδυ... Υποψήφιος δωρητής οργάνων...

Κι αν θέλεις ν' αυτοκτονήσεις ρε φίλε, πάνε πέσε στη θάλασσα να σε φάνε τα ψάρια. Τι σου φταίει ο άλλος που γυρνάει σπίτι του στα παιδάκια του να τραβιέται;;;; :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#208854 Αχ...
Αξυριστος 4-5 ημερες.
Πηγα για κατουρημα στην δουλεια.
Στο πλυσιμο χεριων κοιταξα τον καθρεπτη.
Και ειδα εμενα.

Με μπολικες ασπρες τριχουλες στα γενια/μουσια.
:(
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#208856 Αν ξυρίζεσαι καθημερινά, δεν φαίνονται! :lol:
Problem solved!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#208861 Ε, τότε βλέπε τις άσπρες τρίχες να αυξάνονται κάθε φορά που τινάζεις τον μικρό γκεάκο... :lol:

Δεν είναι τραγικό (εγώ είχα άσπρες τρίχες από τα 25 μου). Κάποιοι όμως που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, "βασανίζονται" στην θέα τους.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208862 εντάξει βρε geo μέχρι κι εγώ έχω βγάλει άσπρα γένια, τα οποία μαζί με τα ξανθά, μαύρα και καφέ με κάνουν σαν αδέσποτο σκυλάκι
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:εντάξει βρε geo μέχρι κι εγώ έχω βγάλει άσπρα γένια, τα οποία μαζί με τα ξανθά, μαύρα και καφέ με κάνουν σαν αδέσποτο σκυλάκι

+κόκκινα εγώ :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#208866 Οντως αν ημουν καλυτερα ψυχολογικα μπορει να μην εδινα βαση.
Κοκκινοτριχης ο dimik??? :hmmm: