Εισπράττει από πουθενά το παιδί ή πήρε πούλο λόγω Ζωζώς;
Red Garland έγραψε:Καλά δεν είναι διορισμός η θέση στο Κόκκινο, χώρια που πληρώνονταν κάθε δεύτερο φεγγάρι οι υπάλληλοι εκεί.
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κακή διαχείριση. Οι αθρώποι (sic) είναι έμπειροι. Αυτοί κάνουν απολύσεις στο δημόσιο και στο δικό τους μαγαζί δεν πληρώνουν ούτε μισθούς. Ούτε τις δόσεις στις τράπεζες πληρώνουν (για μ@λάκες ψάχνετε;). Ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά τους, δεν τα πετάνε εδώ κι εκεί...
Αν είχαν πληρώσει τις τράπεζες τι θα πετύχαιναν; Ενώ τώρα, θα αλλάξουν ένα όνομα (και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο) και περασμένα ξεχασμένα, good bank, bad bank όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ενώ αν είχαν πληρώσει; Τσάμπα λεφτά ενώ τώρα τα γλέντησαν τουλάχιστον!
Αυτό δείχνει λοιπόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη πολλά να μάθει. Δεν πρέπει να διορίζεις μόνον τους δικούς σου (οι διάφοροι μετακλητοί με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, αλλά κάτι γκόμενοι και κολλητοί στην ΕΥΔΑΠ πχ άνευ προσόντων, με εξοργίζουν...), πρέπει να φεσώνεις και όλους τους υπόλοιπους, έτσι θα γίνει η δουλειά!
Η ΝΔ που θα έρθει μετά από τον (άλλο σωτήρα...) ΣΥΡΙΖΑ να μας σώσει (μην σπρώχνεστε παιδιά, ένας ένας...), χρωστάει 130 μύρια στις τράπεζες, χρωστάει στην ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ, χρωστάει στον Βωβό νοίκια για την Συγγρού, χρωστάει στο Γεωπονικό νοίκια από την Ρηγίλης, χρωστάει μισθούς στους υπαλλήλους. Βλέπετε; Αυτό είναι σωστή διαχείριση, ουκ αν λάβεις κύριος!
Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό, είναι δεδομένο πως θα είμαστε υπό επιτροπεία για πολλά πολλά χρόνια και θα γίνουμε πολύ πολύ φτωχότεροι, όσο οι πρώτοι θα μασουλάνε ό,τι μπορούν απ' όπου μπορούν, εναλλασσόμενοι στην εξουσία.
QsisVTS έγραψε:kacey έγραψε:georgechatz έγραψε:Κι όμως έκανες λάθος... πριν το διαβάσεις πάρε καμιά αντιβίωση κανένα ηρεμιστικό κάτι τελοσπάντων
http://www.stokokkino.gr/article/100000 ... roto-Flema
οι άλλοι ψιλομαζέυονταν όταν έβγαιναν στη φόρα τα ρουσφετάκια τους, αυτοί θα μας δείρουν κιόλας
Το παλικαρι χρειαζεται οπου τον βλεπεις να τον φτυνεις. Ακου ρε μλκ τι βγηκε και ειπε ο γελοιος που οχι για ραπερ, ουτε για ταπερ δεν κανει.
ναι φαίνεται φουλ προβληματικό το παλικάρι
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑς κάνει τα ίδια και χειρότερα, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξανάρθουν οι παλιοί ως σωτήρες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρω, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν και κυρίως δεν θα φάω τον παπά που μου σερβίρουν.
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑς κάνει τα ίδια και χειρότερα, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξανάρθουν οι παλιοί ως σωτήρες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρω, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν και κυρίως δεν θα φάω τον παπά που μου σερβίρουν.
EDDIE_147 έγραψε:Ο καπταν Αφάνας τι γίνεται ρε παίδες;
georgechatz έγραψε:http://www.stokokkino.gr/article/1000000000023817/Tous-Roufianous-den-tous-fobithikame-pote-Katalabes-Proto-Flema
οι άλλοι ψιλομαζέυονταν όταν έβγαιναν στη φόρα τα ρουσφετάκια τους, αυτοί θα μας δείρουν κιόλας
Και κάπου το 2006, 18 χρονών εγώ τότε, πριν μία δεκαετία, ο αδερφός μου, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ μου λέει για το Δίκτυο, το άρθρο 16, τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, και δίπλα μας στο δρόμο και τότε και η μάνα μου και ο πατέρας μου (παρόλο που μια ζωή χοντρός είχε αρχίσει να κουράζεται στο περπάτημα και δεν άντεχε πολλά, πολλά).
Μετά στην Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στον ΔΕΚΕΜΒΡΗ, στις πλατείες και δώσ του δακρυγόνο και ξύλο και η μάνα μου να τρέχει στα κρατητήρια να βγάζει κόσμο, και ο αδερφός μου δίπλα πάντα εκεί να με ζυμώνει να μου αγοράζει βιβλία για τον ΜΑΡΞ και να μου εξηγεί το κεφάλαιο και τεχνικά όντας εκτός από αριστερός και τεχνοκράτης και πάντα τον ζήλευα γι αυτό...Γιατί ποτέ δεν έμενε στη θεωρία. Δεν θα ξεχάσω όταν έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστησε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...
Και ο καιρός έτρεχε και έμαθα για το Φόρουμ το 05, για την νέα αριστερά της νίκης, για το ότι εμείς πρέπει να δικαιώσουμε τα όνειρα και τους πόθους των ηττημένων, όχι μόνο αυτών από τους οποίους εγώ προέρχομαι αλλά για όλους όσους δίνανε την ζωή τους με αυταπάρνηση και με θυσία μία ζωή χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.
trident1971 έγραψε:^^Αφιερωμενο σε ολους οσους ψηφισαν Συριζα.
EDDIE_147 έγραψε:Εκεί πάντως που η γκόμενα του Σίμου πήρε πούλο και εξηφανίσθη με συνοπτικές διαδικασίες, ο αγανακτισμένος ράπερ μας την είπε κι από πάνω γιατί η γιαγιά του είχε φάει ξύλο απ' τους Χίτες.
Σε ελεύθερη μετάφραση "Συγκρινόμαστε εμείς που φάγαμε 1 με τους άλλους που έχουν φάει 100; Αφήστε να φάμε κι εμείς 100 και μετά μας κράζετε".
Αν μας βρείτε να μας κράξετε συμπληρώνω εγώ.
trident1971 έγραψε:^^Αφιερωμενο σε ολους οσους ψηφισαν Συριζα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]