Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208653 Ο καπταν Αφάνας τι γίνεται ρε παίδες;
Εισπράττει από πουθενά το παιδί ή πήρε πούλο λόγω Ζωζώς;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Red Garland έγραψε:Καλά δεν είναι διορισμός η θέση στο Κόκκινο, χώρια που πληρώνονταν κάθε δεύτερο φεγγάρι οι υπάλληλοι εκεί.

Σαφώς είναι έτσι, όπως είναι σαφέστατο ότι εδώ υπάρχει θέμα οικογενοιοκρατίας με πρόσβαση στα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, τέτοια έκαναν και οι προηγούμενοι και πήγαν σπίτι τους έτσι θα πάνε και αυτοί γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με αυτά και με αυτά και η κοινωνία έχει εξαντλήσει τις ανοχές της στην πολύ χοντρή κοροϊδία.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Κοίτα, η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κακή διαχείριση. Οι αθρώποι (sic) είναι έμπειροι. Αυτοί κάνουν απολύσεις στο δημόσιο και στο δικό τους μαγαζί δεν πληρώνουν ούτε μισθούς. Ούτε τις δόσεις στις τράπεζες πληρώνουν (για μ@λάκες ψάχνετε; :ninja: ). Ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά τους, δεν τα πετάνε εδώ κι εκεί...
Αν είχαν πληρώσει τις τράπεζες τι θα πετύχαιναν; Ενώ τώρα, θα αλλάξουν ένα όνομα (και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο) και περασμένα ξεχασμένα, good bank, bad bank όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ενώ αν είχαν πληρώσει; Τσάμπα λεφτά ενώ τώρα τα γλέντησαν τουλάχιστον!
Αυτό δείχνει λοιπόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη πολλά να μάθει. Δεν πρέπει να διορίζεις μόνον τους δικούς σου (οι διάφοροι μετακλητοί με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, αλλά κάτι γκόμενοι και κολλητοί στην ΕΥΔΑΠ πχ άνευ προσόντων, με εξοργίζουν...), πρέπει να φεσώνεις και όλους τους υπόλοιπους, έτσι θα γίνει η δουλειά!
Η ΝΔ που θα έρθει μετά από τον (άλλο σωτήρα...) ΣΥΡΙΖΑ να μας σώσει (μην σπρώχνεστε παιδιά, ένας ένας...), χρωστάει 130 μύρια στις τράπεζες, χρωστάει στην ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ, χρωστάει στον Βωβό νοίκια για την Συγγρού, χρωστάει στο Γεωπονικό νοίκια από την Ρηγίλης, χρωστάει μισθούς στους υπαλλήλους. Βλέπετε; Αυτό είναι σωστή διαχείριση, ουκ αν λάβεις κύριος!
Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό, είναι δεδομένο πως θα είμαστε υπό επιτροπεία για πολλά πολλά χρόνια και θα γίνουμε πολύ πολύ φτωχότεροι, όσο οι πρώτοι θα μασουλάνε ό,τι μπορούν απ' όπου μπορούν, εναλλασσόμενοι στην εξουσία.
:s_hang

Μα για όλα αυτά ο κόσμος τους έδειξε την πόρτα πιστεύοντας ότι ετούτοι εδώ δεν θα έκαναν όσα κορόϊδευαν και όσα κατήγγειλαν, τώρα που ο κόσμος είδε μια από τα ίδια και που είσαι ακόμα τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές ?
Αυτή την εξίσωση ποιός θα την λύσει ?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208669 Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑς κάνει τα ίδια και χειρότερα, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξανάρθουν οι παλιοί ως σωτήρες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρω, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν και κυρίως δεν θα φάω τον παπά που μου σερβίρουν.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
QsisVTS έγραψε:
kacey έγραψε:
georgechatz έγραψε:Κι όμως έκανες λάθος... πριν το διαβάσεις πάρε καμιά αντιβίωση κανένα ηρεμιστικό κάτι τελοσπάντων
http://www.stokokkino.gr/article/100000 ... roto-Flema

οι άλλοι ψιλομαζέυονταν όταν έβγαιναν στη φόρα τα ρουσφετάκια τους, αυτοί θα μας δείρουν κιόλας

Το παλικαρι χρειαζεται οπου τον βλεπεις να τον φτυνεις. Ακου ρε μλκ τι βγηκε και ειπε ο γελοιος που οχι για ραπερ, ουτε για ταπερ δεν κανει.

ναι φαίνεται φουλ προβληματικό το παλικάρι :hmmm:

Το παλικάρι δεν είναι καθόλου προβληματικό, έχει την ίδια αίσθηση με όλους που είναι σε θέσεις του δημοσίου, ότι δηλαδή είναι δικό τους το μαγαζί και μπορούν να μαμάνε ότι θεωρούν εμπόδιο και το χρήμα στα συρτάρια είναι δικό τους και μπορούν να το διαχειρίζονται όπως θέλουν, έχουν την ίδια νοοτροπία από το 1981, είναι δικό μας το μαγαζί και κάνουμε ότι θέλουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε και όποιος μας κατηγορεί για τι;ς πράξεις μας είναι πληρωμένος, είναι ρουφιάνος, είναι εγκάθετος κλπ, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208674 Εκεί πάντως που η γκόμενα του Σίμου πήρε πούλο και εξηφανίσθη με συνοπτικές διαδικασίες, ο αγανακτισμένος ράπερ μας την είπε κι από πάνω γιατί η γιαγιά του είχε φάει ξύλο απ' τους Χίτες.

Σε ελεύθερη μετάφραση "Συγκρινόμαστε εμείς που φάγαμε 1 με τους άλλους που έχουν φάει 100; Αφήστε να φάμε κι εμείς 100 και μετά μας κράζετε".

Αν μας βρείτε να μας κράξετε συμπληρώνω εγώ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑς κάνει τα ίδια και χειρότερα, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξανάρθουν οι παλιοί ως σωτήρες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρω, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν και κυρίως δεν θα φάω τον παπά που μου σερβίρουν.

Η επόμενη επιλογή είναι να κυβερνήσουν μαζί ώστε να ολοκληρωθεί το δράμα των τελευταίων 6 ετών!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑς κάνει τα ίδια και χειρότερα, δεν σημαίνει πως πρέπει να ξανάρθουν οι παλιοί ως σωτήρες. Τώρα ποιος θα έρθει, δεν το ξέρω, αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν και κυρίως δεν θα φάω τον παπά που μου σερβίρουν.

Δεν νομίζω ότι τα γραπτά μου παραπέμπουν στους προηγούμενους σαν καλύτερους, επιτυχημένους κλπ, απεναντίας σε όλους τους τόνους συνεχώς τους παρομοιάζω με συμμορία, μια συμμορία που έχει μέλη όλο το πολιτικό φάσμα και όλο το πολιτικό σύστημαεδώ και 40 χρόνια με τους ίδιους κάθε φορά παρατρεχάμενους γιατί αυτοί δεν αλλάζουν ποτέ γιατί διαχειρίζονται το μαύρο χρήμα είναι οι μαύροι τραπεζίτες του συστήματος, οι εισπράκτορες.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:Ο καπταν Αφάνας τι γίνεται ρε παίδες;
Εισπράττει από πουθενά το παιδί ή πήρε πούλο λόγω Ζωζώς;

Λογικα ειναι ακομη φοιτητης.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
georgechatz έγραψε:http://www.stokokkino.gr/article/1000000000023817/Tous-Roufianous-den-tous-fobithikame-pote-Katalabes-Proto-Flema

οι άλλοι ψιλομαζέυονταν όταν έβγαιναν στη φόρα τα ρουσφετάκια τους, αυτοί θα μας δείρουν κιόλας

Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται .... για περιπτώσεις που μεταπολιτευτικά φαίνεται να ξεκίνησαν με ΠΠΣΠ κλπ και δεν πρόλαβαν το ΠΑΣΟΚ!

Το παρακάτω απόσπασμα αποτελεί πολιτικό κειμήλιο της μεταπολιτευτικής αριστεράς:
Και κάπου το 2006, 18 χρονών εγώ τότε, πριν μία δεκαετία, ο αδερφός μου, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ μου λέει για το Δίκτυο, το άρθρο 16, τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, και δίπλα μας στο δρόμο και τότε και η μάνα μου και ο πατέρας μου (παρόλο που μια ζωή χοντρός είχε αρχίσει να κουράζεται στο περπάτημα και δεν άντεχε πολλά, πολλά).

Μετά στην Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στον ΔΕΚΕΜΒΡΗ, στις πλατείες και δώσ του δακρυγόνο και ξύλο και η μάνα μου να τρέχει στα κρατητήρια να βγάζει κόσμο, και ο αδερφός μου δίπλα πάντα εκεί να με ζυμώνει να μου αγοράζει βιβλία για τον ΜΑΡΞ και να μου εξηγεί το κεφάλαιο και τεχνικά όντας εκτός από αριστερός και τεχνοκράτης και πάντα τον ζήλευα γι αυτό...Γιατί ποτέ δεν έμενε στη θεωρία. Δεν θα ξεχάσω όταν έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστησε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...

Και ο καιρός έτρεχε και έμαθα για το Φόρουμ το 05, για την νέα αριστερά της νίκης, για το ότι εμείς πρέπει να δικαιώσουμε τα όνειρα και τους πόθους των ηττημένων, όχι μόνο αυτών από τους οποίους εγώ προέρχομαι αλλά για όλους όσους δίνανε την ζωή τους με αυταπάρνηση και με θυσία μία ζωή χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.

Στην περίπτωση ταιριάζει το άρθρο του Κασιμάτη
http://www.kathimerini.gr/846022/opinio ... a-8rhskeia
Η επικρατούσα θρησκεία
Τελευταία επεξεργασία από Adriver και 18 Ιαν 2016, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
trident1971 έγραψε:^^Αφιερωμενο σε ολους οσους ψηφισαν Συριζα.

Aφιερωμένο στη βλακεία να λες, στον ατομικό αμοραλισμό, στην ιδέα που έχουν μερικοί έως πάρα πολλοί τι είναι κοινωνία, πολιτεία, πολίτης, ψηφοφόρος, κοινωνική υποχρέωση κλπ.

Αφιερωμένο στην πάρτη του καθενός που νομίζει ότι δικαιούται περισσότερα από τους άλλους, που θεωρεί εαυτόν περιούσιο και τους άλλους μπλέμπα, που θεωρεί ότι του ωφείλουν, που θεωρεί τις καταλήψεις ύψιστη κοινωνική προσφορά αγνοώντας την καταστροφή που επιφέρει η πράξη του στα δημόσια αγαθά ( κτίρια, μηχανήματα, βοηθήματα ) και στην οικογενειακή οικονομία χιλιάδων φοιτητών που κλαίνε χαμένα εξάμηνα και εκατομμύρια € που πάνε χαμένα στα έξοδα της διαμονής τους, βλέπεις η στόχος τους δεν είναι κοινωνικός όπως επικαλούνται αλλά της κομματικής τους ανέλιξης για να φτάσουν στη δημόσια θέση νομίζοντας ότι έτσι δικαιώνονται οι αγώνες τους που τώρα διατρανώνουν απερίσκεπτα χωρίς να ρίξουν πίσω μια ματιά στα συντρίμια που άφησαν αυτοί οι αγώνες, οι δικοί τους αγώνες για την δική τους - δικαίωση - αφού χεσμένη την έχουν την κοινωνία για την οποία μας έλεγαν ότι πάλευαν όπως οι ίδιοι αποδεικνύουν στη συνέχεια με τις πράξεις τους.

Αναφέρομαι σε όλους τους κομματικούς αυτούς τραμπούκους που ανέβηκαν πατώντας στα συντρίμια που δημιούργησαν και που τους ανεχόμαστε ακόμα εδώ και 40 χρόνια να μας κουνάνε το δάχτυλο από το γυαλί, οι καινούργιοι είναι οι καλοί μαθητές τους, είδαν επιτυχημένα παραδείγματα και ακολούθησαν, άξιοι μαθητές άξιων δασκάλων, και μη χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
EDDIE_147 έγραψε:Εκεί πάντως που η γκόμενα του Σίμου πήρε πούλο και εξηφανίσθη με συνοπτικές διαδικασίες, ο αγανακτισμένος ράπερ μας την είπε κι από πάνω γιατί η γιαγιά του είχε φάει ξύλο απ' τους Χίτες.

Σε ελεύθερη μετάφραση "Συγκρινόμαστε εμείς που φάγαμε 1 με τους άλλους που έχουν φάει 100; Αφήστε να φάμε κι εμείς 100 και μετά μας κράζετε".

Αν μας βρείτε να μας κράξετε συμπληρώνω εγώ.

Κραζεις;;;

Θαυμάζεις....
Άβαταρ μέλους
By vice246
#208699 ^ απαιχτος… :lol:

Εαν με καποιο τροπο δεν υπηρχαν μνημονια… μπορουμε να φανταστούμε πόσο περισσοτερο μπουρδελο θα τα εκανε η πρωτη φορα αριστερα…
Αρχιζει, μεσα μου, να δικαιώνεται ο Κωστακης… επρεπε να ριξει τη χωρα στα βράχια… να φερει ο Γιωργακης το ΔΝΤ… να αποτυχει καθε παλαιοκομματική οικουμενική προσπάθεια.. να αποκαλυφθεί η μπουρζουά αριστεροσύνη του Συριζα… για να κατεβεί ο μεσσίας Κυριάκοs και να σαστισει σε μια βραδυά ολη η κεντροαριστερη σαπίλα της τελευταιας 50ετιας….

Η ιστορια παντοτε επαναλαμβανεται… ΠΔ ενας Καραμανλης… πρωθυπουργός ενας Μητσοτακης..
Τριάντα χρόνια… καναμε ως χωρα, μια τρυπα στο νερο…
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:^^Αφιερωμενο σε ολους οσους ψηφισαν Συριζα.

Κι επειδή ένας είναι μ@λάκας η μπάλα παίρνει και τους υπόλοιπους σωστά;
Αν είναι έτσι, θα αδικούσαμε κατάφωρα πχ τους Πειραιώτες, αν βγάζαμε συμπέρασμα από έναν εξ αυτών...