Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
saxon_747 έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:
Άσχετο, γιατί το 'χεις km/l?

H Suzuki το έχει... :rtfm: :lol: Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; :hmmm:

Σορρυ, ξεχάστηκα...
Το κουμπάκι που είναι μόνο του δεξιά τι κάνει?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
MIXOStsi έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:
Άσχετο, γιατί το 'χεις km/l?

H Suzuki το έχει... :rtfm: Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; :hmmm:

Σορρυ, ξεχάστηκα...
Το κουμπάκι που είναι μόνο του δεξιά τι κάνει?

Αλλάζει την ένδειξη σε στιγμιαία, μέση και καθολου

...>.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#201338 Αν το κρατήσεις πατημένο?
Έχω την εντύπωση ότι κάπως την είχα αλλάξει στο swift... Μπορεί και να μπερδεύομαι...

Edit: Τσέκαρε το Unit indication of fuel consumption and driving range στο παρακάτ'
http://www.c-suvs.com/information_display-5415.html
ή το 3-19
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#208580 Αθήνα-Ναύπλιο σήμερα με το κτήνος και είπα να το πατήσω λίγο. Από Παλλήνη μέχρι διόδια Ελευσίνας είχα 9 lt/100km (με ταχύτητες 120-130). Στην ανηφόρα μετά τα διόδια σκαρφάλωσε στα 9,8 (πιάνοντας τα 150 πιο γρήγορα απ' ό,τι περίμενα). Στις ευθείες έπιασα μια φορά 200 (πολύ άνετα btw) και στο υπόλοιπο της διαδρομής πήγαινα μεταξύ 130-160. Η κατανάλωση στο 10,7 μέχρι να βγω στην Κόρινθο (πάω από Χιλιομόδι συνήθως). Μετά συνέχισα με normal ρυθμούς (το προηγούμενο δεν είναι το normal για εμένα) και τελικά έφτασα Ναύπλιο με 9,1. Με τη clk σε ανάλογους ρυθμούς ενδεχομένως έπεφτα λίγο κάτω από τα 8. Δεν είναι άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
GTS έγραψε:Αναρωτιέσαι γιατι δεν πηγε με την CLK...

Περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη της...

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#208840 μετα απο ενα μηνα σχεδον ξαναφουλαρησα το AYGO!!!!. εκανε 465χλμ και πηρε 34.5 λιτρα. μεσα στην Αθηνα ολα και μικτες διαδρομες με ενα η δυο ατομα. Με βιαστικη οδηγηση συνηθως... καλα ειναι νομιζω σαν εξοδο τον μηνα, περιπου 44 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#208883 Για τα ίδια χιλιομετρα αθηνας-πειραια, με επίσης βιαστική οδήγηση, getz 1300αρι καίει 33 ευρώ, σε υγραέριο (27) + βενζίνη v-power (6).
:D
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#209192 Βρε Scotch γιατί δε λές μεποιο αυτοκίνητο κτήνος έκανες τη διαδρομή; Που να θυμάμαι εγώ τι έχει ο καθένας; Ή ακόμα κι αν ξέρω τι έχεις που θα ξέρω αν το άλλαξες και με τι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#209208 Έχεις δίκιο, είναι εκνευριστικό να μην αναφέρουμε το αυτοκίνητο :oops:
Lexus RX400h λοιπόν (μοντέλο 2007, 64.000km).