Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#208530 Προφανώς και θα ήταν μια χαρά το φαί. Σιγά, 2 μεζέδες πας να φας με την παρέα να πιεις ένα κρασάκι και να πεις δυο |λογοκρισία|. Ειδικά αν έχει πέσει και πείνα είναι καλύτερα κι απ' τα μπιφτεκάκια της γιαγιάς μας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
giannik1977 έγραψε:πάντα αυτή παίρνω . στο vicenco :metalo:
Για κάποιο περιεργο λόγο , το εν λόγω μαγαζί δεν με΄τρελλαίνει όπως παλιά.. Δεν μου δίνει την αίσθηση των φρέσκων -χειρ/των ζυμαρικών όπως παλιά...Και μιλάμε για ένα μαγαζί που το έχουμε κτίσει με την παρέα.. :(

Εγώ μέχρι και χθες δεν είχα παράπονο κανένα. Παίρνω πάντα το ίδιο πιάτο, οπότε μπορούσα να συγκρίνω.
Χθες, και η μερίδα ήταν μικρότερη (είναι τεράστια ούτως ή άλλως βέβαια, αλλά οφείλω να το πω) και κάτι του έλειπε. Θα δώσω το ελαφρυντικό της Κυριακής και του πολύ κόσμου και θα επανέλθω.
Ούτως ή άλλως, για θαλασσινά είναι εξαιρετική επιλογή, η περιοχή δεν έχει πραγματικά τις επιλογές που θα ήθελα , έχει κάτι πανάκριβες βέβαια στην Γλυφάδα, αλλά δεν τις αγγίζω, ενώ και το Καβούρι, είναι απλώς αποδεκτό σαν ποιότητα και οι τιμές δεν είναι φτηνές προφανώς. Να διευκρινίσω πως μιλώ για θαλασσινά και όχι ψάρια, αυτά είτε τα χρυσοπληρώνεις εκεί γύρω, είτε πας σε κανένα ταβερνάκι προς Αγία Μαρίνα ή πιο πέρα.
Α, μιας και το θυμήθηκα, τίμιο μαγαζί με θαλασσινούς μεζέδες είναι και το Ποστάλι στην Γερουλάνου, Αργυρούπολη.
Άβαταρ μέλους
By nass
royal_airness έγραψε:να βγάζει κέρδη απ'τα περιφερειακά.

Μα αυτό δε συμβαίνει σε όλα τα εστιατόρια ? Που χρεώνουν το μπουκάλι το οτιδήποτε 3-5 φορές πάνω την τιμή αγοράς και με 0 κόστος υπηρεσίας πλην του σερβιτόρου ? Από εκεί βγάζουν τα όποια "σπασμένα".
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#208540 Σωστα royal. Δεν ειχα γραψει κατι.Μελαγχολησα οπως θα δεις στο αλλο ποστ με τα κιλα και το ξεχασα.
Επειδη ειχαμε καιρο να βρεθουμε ολοι μαζι, το φαι περιοριστηκε σε 2η μοιρα.
Παντως εγω φουσκωσα με τις πατατες και τα μπιφτεκακια με φετα και την μεριδια μου (μπρΤΖολα) την πηρα σπιτι και την εδωσα στο σπαικακι μου.
Τρελαθηκε απο την χαρα του.

5 ατομα δωσαμε απο 15 ευρω.
Μπυρες ηπιαν οι 3 απο τους 5 και εγω και αλλος ενας pepsi (γιατι παιρναμε και οι 2 αντιβιωση) :s_tongue

Εμενα δωσμου πατατες με φετα και ασε με εκει...

Ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον. Μια νεα εβδομαδα ξεκινησε
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#208636 Πολύ έξυπνο σύστημα. :s_thumbsup Πληρώνεις μπριζόλα για να την φάει ο κόπρος και εσύ την βγάζεις με πατάτες, όπως στην κατοχή. Σε βγάζει και βόλτα με το λουράκι σου το αφεντικό του σπιτιού (Σπάικ) μετά; :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
REALZEUS έγραψε:Πολύ έξυπνο σύστημα. :s_thumbsup Πληρώνεις μπριζόλα για να την φάει ο κόπρος και εσύ την βγάζεις με πατάτες, όπως στην κατοχή. Σε βγάζει και βόλτα με το λουράκι σου το αφεντικό του σπιτιού (Σπάικ) μετά; :lol:

:lol: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε: και την εδωσα στο σπαικακι μου.
Τρελαθηκε απο την χαρα του.

τραβηξε τον ενα βιντεακι ρε συ αμα το θυμηθεις ,και βαλτο να τον καμαρωσουμε.Κανα καλο βιντεακι να κανει σκερτσα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#216869 Για προτεινετε κανα μπαρακι προς πλ.Καρυτση.. :hmmm:
Θα ειμαι εκει σημερα , οποιος ερθει κερναω ποτακι.. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#216906 Pairidaesa ή Gin Joint. Και τα δύο πολύ καλά. Το δεύτερο πιο περίεργα κοκτέιλ, το πρώτο πιο ωραίος χώρος για εμένα.
Άβαταρ μέλους
By otso
#217047 εχω την εντυπωση οτι πολυ παλια ειχα ακουσει για παρακμιακα γαριδαδικα , σε υποβαθμισμενη περιοχη , θυμαμαι καλα; η τρικυμια εν κρανιω;