Γιατί αν το μόνον πιθανό μεμπτό είναι η υποψία πως μπήκε μέσον για την απόσπαση στο ΕΜΠ (μπορεί να μπήκε, μπορεί και όχι) τότε είναι αστείο να ασχολούμαστε.
Έχεις να πεις κάτι λοιπόν ή όχι;
castigamatti έγραψε:PeterPan έγραψε:Πληρώνουμε φόρους για να έχουν τέτοια άτομα μια θέση... κ παρόλα αυτά να κάθονται κιόλας...
Διόρισαν όλο το σόι του ράπερ γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
http://www.protothema.gr/politics/artic ... -kai-fili/
.
προσεχώς στις οθόνες σας:
-ψυχραιμία, μην τσιμπάτε στη προπαγάνδα των συστημικών νταβατζήδων και των παπαγάλων τους.Αφήστε πρώτα να δούμε τι συνέβη και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.....
-κιτρινισμός αισχίστου είδους.Δεν ακούσαμε καν τη γνώμη των εμπλεκομένων (μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί )
- ναι.....αλλά αν όντως έχουν τα τυπικά προσόντα....πού ακριβώς είναι το σκάνδαλο;
Deja vu![]()
Προς τι η έκπληξη; Αριστεροί είναι οι τύποι.Όχι κορόιδα.
Και για να προλάβω όποιον καλοθελητή ,σπεύσει να διαχωρίσει την αριστερά από το εν λόγω σκυλολόι. Απόλυτη αριστερή συνέπεια.Αυτή είναι η αριστερά, σε επίπεδο καθεστωτικής παμφαγίας, και τις σαραντατόσες φορές που εφαρμόστηκε στην πράξη.
Και όποιος επιθυμεί περαιτέρω διευκρινίσεις......στον κομισάριο Τραμπάκουλα.
Serf έγραψε:Έχω φτάσει να συμφωνώ με τον HF σε πολλά ενώ κάποτε μας χώριζε άβυσσος (δεν πολυσχολιάζω πολιτικά και δεν φαινόταν ενδεχομένως). Το κώλυμα με την Περιστέρα είναι πέρα από κάθε λογική ακόμα και για έναν αντι-Συριζαίο όπως εγώ.
)
giannik1977 έγραψε:δηλαδή από την οικογένεια του , διορίσθηκαν μητέρα , αδερφός και γκόμενα??
giannik1977 έγραψε:δηλαδή από την οικογένεια του , διορίσθηκαν μητέρα , αδερφός και γκόμενα??
criuser έγραψε:Στεκόμαστε πάλι σε προφανή πράγματα που σε κάθε περίπτωση δεν έχουν νόημα .
Στις συζύγους των πρωθυπουργών , στους μετακλητούς υπαλλήλους , στις πολιτικές θέσεις στην Διοίκηση .
Αυτά τα πράγματα είναι και νόμιμα και προφανή και αναμενόμενα .
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποια κυβέρνηση για την τοποθέτηση ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ υπαλλήλων , η ανθρώπων σε θέσεις που παράγουν πολιτική , η γιατί η γυναίκα του διορίστηκε κάπου που είχε όλα τα προσόντα για να διοριστεί .
Με αυτά κρύβουμε την πραγματικότητα .
Και η πραγματικότητα είναι ότι το 20 % του ΑΕΠ πηγαίνει στην πληρωμή συντάξεων και άλλο ένα 10 % πηγαίνει σε μισθούς . Αυτό σημαίνει ότι το 1/3 του ΑΕΠ πηγαίνει σε μη παραγωγικές επενδύσεις και προφανώς θα πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε συλλογικά να υπάρξει εξορθολογισμός .
Δηλαδή μείωση μισθών και συντάξεων , δικαιοσύνη και αξιοκρατία και αξιολόγηση στο δημόσιο .
Τα τελευταία χρόνια και επί πιτσαδόρου και επί αριστερότητας , έχουμε λογικές πανικού και ηλιθιότητας , με μόνο στόχο να μην πειραχτεί ο κομματικός στρατός κατοχής .
Εχουν κοπεί το ίδιο οι συντάξεις ανθρώπων που είχαν πληρώσει εισφορές από την τσέπη τους επί 35 και 40 χρόνια , με άλλους που είχαν βγεί στα 25 χρόνια με εισφορές που είχαν κλέψει από εμάς κατεβάζοντας τον διακόπτη .
Είχαμε επίθεση εναντίον του ιδιωτικού τομέα , του μόνου που παράγει πλούτο και τώρα έχουμε τρομακτική επίθεση εναντίον πάλι του ιδιωτικού τομέα , των αγροτών , με μόνο στόχο πάλι να εξασφαλίζονται οι μισθοί και οι συντάξεις των βολεμένων αφισσοκολλητών .
Οσο πλησιάζουμε στην κορύφωση του δράματος της κρίσης , τα στρατόπεδα ξεχωρίζουν . Από την μια αυτοί που κλέβουν τον κόπο των άλλων ως δημόσιοι κηφήνες και από την άλλη αυτοί που δημιουργούν τον πλούτο .
Και κάθε μέρα μαθαίνουμε για χρηματισμούς υπαλλήλων που τους απαιτούν για να κάνουν τα νόμιμα , για κοπάνες , για κακή εξυπηρέτηση του κόσμου , ενώ έχουν αρχίσει και οι δικαιολογίες του στυλ , έπαιρνα 2500 , μου τα έκαναν 1500 και που έρχομαι πολύ είναι ....
Ας σταθούμε λοιπόν στα σοβαρά και ας αφήσουμε Περιστέρες και διορισμένους ράπερ . Δεν χανόμαστε από αυτά .
criuser έγραψε:Μην χαίρεσαι , στο μεταναστευτικό θα σκοτωθούμε ...........
Γιατί εγώ είμαι πάντα υπέρ του αυτονόητου![]()
Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ για τα αυτονόητα μιλάω.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]