Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
PeterPan έγραψε:Πληρώνουμε φόρους για να έχουν τέτοια άτομα μια θέση... κ παρόλα αυτά να κάθονται κιόλας...

Διόρισαν όλο το σόι του ράπερ γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

http://www.protothema.gr/politics/artic ... -kai-fili/

.

προσεχώς στις οθόνες σας:
-ψυχραιμία, μην τσιμπάτε στη προπαγάνδα των συστημικών νταβατζήδων και των παπαγάλων τους.Αφήστε πρώτα να δούμε τι συνέβη και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.....

-κιτρινισμός αισχίστου είδους.Δεν ακούσαμε καν τη γνώμη των εμπλεκομένων (μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί )

- ναι.....αλλά αν όντως έχουν τα τυπικά προσόντα....πού ακριβώς είναι το σκάνδαλο;
Deja vu :shifty:

Προς τι η έκπληξη; Αριστεροί είναι οι τύποι.Όχι κορόιδα.
Και για να προλάβω όποιον καλοθελητή ,σπεύσει να διαχωρίσει την αριστερά από το εν λόγω σκυλολόι. Απόλυτη αριστερή συνέπεια.Αυτή είναι η αριστερά, σε επίπεδο καθεστωτικής παμφαγίας, και τις σαραντατόσες φορές που εφαρμόστηκε στην πράξη.
Και όποιος επιθυμεί περαιτέρω διευκρινίσεις......στον κομισάριο Τραμπάκουλα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:-Το ότι είναι απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης μπορεί να σημαίνει πως αν έπεσε μέσον, έπεσε από τους άλλοι και όχι αυτούς εδώ. Άρα τέτοιες διευκολύνσεις υπάρχουν για τους εκλεκτούς με κάθε κυβέρνηση. Δεν βγάζω κανέναν λάδι.

Αν επεσε μεσον επεσε απο τους αλλοι. Αρα ενταξει. Ακους τι λες? ΚΛΑΙΩ.
Δεν εχει συμμετοχη αυτος που δεχεται την αποσπαση, σωστα? Ετσι βγαλανε τις αποσπασεις, δεν τους ζητηθηκε. Και ακομα και να μη ζητηθηκε απο την "ίδια", το οτι το δεχτηκε δεν εχει σημασια... φταινε οι αλλοι? ΜΠΟΥΧΑΧΑ.

Anonymous Founder έγραψε:-Βέβαια, εγώ ξέρω πως τέτοια γίνονται και σε μη συζύγους πρωθυπουργών, αλλά δεν μας νοιάζει ε; Έχω δικό μου φίλο σε τέτοια θέση ακριβώς (από πρωτοβάθμια στο ΕΜΠ) και σίγουρα δεν είναι σύζυγος πρωθυπουργού.

Ο υποτιθεμενος φιλος σου, ας κατσει και μια δεκαετια ακομα. Η συμβία του "σας σπαω τα παπαρια οτι εχω ηθικο πλεονεκτημα" οχι. Αν δεν θελεις να καταλαβεις τη διαφορα επειδη καποτε επινες καφεδες με τη Μπετυ, δεν σου φταιω εγω.

Anonymous Founder έγραψε:-Το τι εξάγεις εσύ από το γραπτό μου, μπορεί και να μην έχει σχέση με το τι ήθελα να πω... Έχεις τον τρόπο σου πάντα να βλέπεις αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι ή αυτό που δεν ήταν ποτέ εκεί...

Απο το γραπτο σου εξαγω ακριβως αυτο που γραφεις. Με επιβεβαιωνεις αλλωστε, επαναλαμβάνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα και στο τωρινο ποστ. Οτι "το μεσον επεσε απο τους αλλοι". Γελουν και τα σκυροδεματα.

Anonymous Founder έγραψε:-Προφανώς θα πληρώνεται κάποιος αναπληρωτής, έτσι γίνεται συνήθως. Το ίδιο γίνεται κι όταν κάποιος δάσκαλος παίρνει απόσπαση ή μετάθεση. Στο ΕΜΠ πιστεύεις πως κάθεται όμως; Κάποια θέση καλύπτει και εκεί. Όπως και ο φίλος μου. Και έχουν κανονικό ωράριο, δεν είναι φοιτητές (σε περίπτωση που έχεις κι αυτή την απορία).

Ποσες ...μενες θεσεις θα "φυλαμε" για την Μπετυ και την καθε Μπετυ? Αν γινει κανονικη καθηγητρια θα παραμενει η θεση στο Δημοτικο? Τωρα απο που πληρωνεται? Απο το δημοτικο, απο το ΕΜΠ ή απο την Κοζανη?
Επισης, η θεση που καλυπτει στο ΕΜΠ (νταξ γελαμε) δεν ειναι και κανας αργαλειος στο Αφγανισταν, σκλαβια full time.
Απλό: Εσυ, η καποιος αλλος απο εδω μεσα "με κανονικο ωραριο", προλαβαινει να κανει μαθηματα στην Κοζανη διατηρωντας ταυτοχρονα και την τωρινη δουλεια του?

Anonymous Founder έγραψε:-Το ΕΜΠ δεν έχει καμία σχέση με την Κοζάνη, πόσες φορές πρέπει να στο γράψουμε; Στην Κοζάνη θα μπορούσε να πάει κι από το Δημοτικό ή και από το σπίτι της, μόνον με τις δημοσιεύσεις της. Μόνον αυτό μετράει και όχι η απόσπαση στο ΕΜΠ.

Αν λες αληθεια και η θεση στο ΕΜΠ δεν ειναι προαπαιτουμενο για την θεση στην Κοζανη, δεκτον.

Anonymous Founder έγραψε:-Φυσικά και πληρώνεις έξτρα κάθε μετακίνηση της συζύγου του πρωθυπουργού, ακόμη και για το σουπερμάρκετ. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να κοπεί η Κοζάνη όμως... Μήπως να μην την αφήνουμε να βγαίνει από το σπίτι καθόλου να κάνουμε οικονομία;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Στο σουπερμαρκετ παει με την κανονικη φρουρα. Στην Κοζανη είτε παιρνει τον κοσμο μαζι της είτε απασχολει κοσμο ΚΑΙ εδω ΚΑΙ εκει. Καμμια σχεση λοιπον.
Τα υπολοιπα περι "να μη την αφηνουμε" δεν τα ειπα ποτε, ουτε τα εννόησα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208368 Παίδες σόρι αλλά εγώ αυτά που έγραψα τα εννοούσα.

Η δε γνωστή του ράπερ διαβάζω ότι ως φοιτήτρια είχε αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα σε αγωνιστικά/μαχητικά/επαναστατικά eventάκια.

Συγκρίνεται με το μέσο ΔΑΠίτη που κοπροσκύλιαζε στον Κιάμο; :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα μεταφορικά τα δικά της ναι, αλλά θα υπάρχει και η προσωπική της φρουρά, δεν παίζει σύζυγος πρωθυπουργού να ταξιδεύει μόνη.

δηλαδη ο ελλην φορολογουμενος πληρωνει εισιτηρια της φρουρας της γυναικας του πρωθυπουργου, για τη μεταβαση τους μαζι της, οταν αυτη πηγαινει καπου για να βγαζει εξτρα παραδακι? Ωραια πραγματα.

υγ και εννοειται το παραπανω ισχυει για ολους και ολες τις πρωην, νυν και επομενες.

Ε, αφου δεν γινει να κλειστει σπιτι.
Αν λοιπον η γυναικα του επομενου πρωθυπουργου ειναι πρεσβειρα καλη θελησεως της Μανταμ Φιγκαρό, θα κανει ταξιδια σε ολο τον κοσμο με τη φρουρα για να μην κατσει σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208374 Ρε σεις, εδώ έχει φρουρά ο κάθε τελειωμενος πρωην πολιτικός... που δε νομιζω να μην τον ακολουθεί αν φύγει απο την έδρα του (π.χ. απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη) και δε θα έχει η γυναικα του νυν πρωθυπουργού;;; Δηλαδή αν εργαζόταν σε μια ελληνική ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία απο πριν γίνει ο Αλεξης πρωθυπουργός και πήγαινε εκεί Δεύτερα με Παρασκευή, θα έπρεπε να αφήσει τη δουλεια της ή να πηγαινει ασυνοδευτη;;;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#208411 Η Μπαζιάνα, όπως και η Νατάσα του ΚΚ και κάθε γυναίκα ατόμου με υψηλό αξίωμα, πληρώνει το δόγμα:

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια"...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208412 Δεν βλέπω πού ακριβώς είσαι η ατιμία της Μπαζιάνα, αλλά όπως νομίζετε, στην τελική ο καθένας θα νομίσει ό,τι θέλει.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208421 Έχω φτάσει να συμφωνώ με τον HF σε πολλά ενώ κάποτε μας χώριζε άβυσσος (δεν πολυσχολιάζω πολιτικά και δεν φαινόταν ενδεχομένως). Το κώλυμα με την Περιστέρα είναι πέρα από κάθε λογική ακόμα και για έναν αντι-Συριζαίο όπως εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#208422 Το πρωτόκολλο "επιβάλλει" η πρώτη Κυρία να μην κάνει τίποτα, να είναι μια "elegant" παρουσία στο πλευρό του άντρα της και να κάνει και καμιά φιλανθρωπία. Κάτι σαν τη Δάφνη Σημίτη δηλαδή. Έκτοτε, είχαμε τη Νατάσα που έγινε...... διδάκτορας, και γενικά προκάλεσε ντόρο γύρω από αυτήν με εν τέλει αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς και δυο παρουσίες που δεν απασχόλησαν κανενεα (Παπανδρέου και Σαμαρά), ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Ε, η Περιστέρα καθώς φαίνεται απλά δεν ασχολήθηκε και συνεχίζει να κάνει τη ζωή της. Προσωπικά, μου φαίνεται καλύτερη και αξιοπρεπέστερη όλων, και μάλιστα θα έλεγα ότι εν τέλει στο δικό της πεδίο είναι πολύ πιο επιτυχημένη από τον άντρα της που τα έκανε σκ@τ@.

Εν τέλει, υπάρχουν 800 πράγματα να προσάψουμε στον Τσίπρα, με το να στεκόμαστε στη γυναίκα του, που δεν είναι καν σκάνδαλο, υποβαθμίζουμε όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#208431 Ναι καλό.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Asimov έγραψε:Άσχετο με όλα αυτά, νομίζω ότι πρέπει (σε άλλο θέμα) να αποφασίσουμε κάποια στιγμή τι φόρουμ θέλουμε. Μια χαρά είχαμε ηρεμήσει κάνα μήνα. Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση, νισάφι πια :x

:lol: :lol: :lol:

Μ'αρέσει η αισιοδοξία σου.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Serf έγραψε:Ρε σεις, εδώ έχει φρουρά ο κάθε τελειωμενος πρωην πολιτικός... που δε νομιζω να μην τον ακολουθεί αν φύγει απο την έδρα του (π.χ. απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη) και δε θα έχει η γυναικα του νυν πρωθυπουργού;;; Δηλαδή αν εργαζόταν σε μια ελληνική ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία απο πριν γίνει ο Αλεξης πρωθυπουργός και πήγαινε εκεί Δεύτερα με Παρασκευή, θα έπρεπε να αφήσει τη δουλεια της ή να πηγαινει ασυνοδευτη;;;

Αν συνεβαιναν ολα αυτα που λες, θα ηταν οντως διαφορετικα τα πραγματα. Δεν συμβαινουν ομως, σωστα?.
Ουτε σε ιδιωτικη εταιρια εργαζεται, ουτε εργαζοταν απο πριν μακρια, ουτε τιποτα.
Εφοσον βαζεις το "αν", ΑΝ την παταγε τυχαια κανα τραινο, δεν θα χρειαζομασταν μετα καθολου ασφαλεια :lol: να ενα οικονομικο "αν" που δεν σκεφτηκε κανενας. :thumbsup:

Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω πού ακριβώς είσαι η ατιμία της Μπαζιάνα, αλλά όπως νομίζετε, στην τελική ο καθένας θα νομίσει ό,τι θέλει.

Ενω ο ιδιος εχεις γραψει:

Anonymous Founder έγραψε:Το μόνο που θα μπορούσες να βρεις μεμπτό, είναι η απόσπαση στο ΕΜΠ από την πρωτοβάθμια, αν και είναι με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Anonymous Founder έγραψε:
-Το ότι είναι απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης μπορεί να σημαίνει πως αν έπεσε μέσον, έπεσε από τους άλλοι και όχι αυτούς εδώ. Άρα τέτοιες διευκολύνσεις υπάρχουν για τους εκλεκτούς με κάθε κυβέρνηση. Δεν βγάζω κανέναν λάδι.

Ευτυχως που δεν βγαζουμε κανεναν λαδι.

Serf έγραψε:Έχω φτάσει να συμφωνώ με τον HF σε πολλά ενώ κάποτε μας χώριζε άβυσσος (δεν πολυσχολιάζω πολιτικά και δεν φαινόταν ενδεχομένως). Το κώλυμα με την Περιστέρα είναι πέρα από κάθε λογική ακόμα και για έναν αντι-Συριζαίο όπως εγώ.

Τι σημασια εχει σε ποσα συμφωνεις με τον ΗΦ? Εγω να δεις σε ποσα συμφωνω. Ε, και?

Το προβλημα ειναι το εξης:

Same_old_story έγραψε:Η Μπαζιάνα, όπως και η Νατάσα του ΚΚ και κάθε γυναίκα ατόμου με υψηλό αξίωμα, πληρώνει το δόγμα:

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια"...

Τοσο απλα.

Δεν εχει σημασια αν εχει κανει ενα μικρουλι σκατουλακι εκει στη γωνια σε σχεση με τον Τσιπρα που εχει χεσει ολη την αυλη και τωρα εχει πηδηξει και στου γειτονα. Οι μαλακιες δεν ειναι συγκριτικες. Εχουμε απλα ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ να λειτουργουμε ετσι λογω της απολυτης δυσωδιας που κυκλοφορει γενικα στον πολιτικο βιο. Αν πας πολυ κοντα, μυριζει και αυτο. και ΑΝ το ζητημα ειναι να εχεις καθαρη αυλη, τελικα ειτε αρχισεις απο το σκατουλακι ειτε φτασεις εκει στο τελος, ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθεις. Η προτροπη "μα ο Τσιπρας τα εχει κανει σκατα, τι ασχολουμαστε με ην Μπετυ" ειναι ιδια φαση με το "πιαστε τους μεγαλοοφειλετες πρωτα". Σορρυ.