Μεχρι και για σωστο κουτι κοιταω μιας και η πρωτη σκεψη ηταν κανα μτχ rack server. Αλλα που να χωσω δισκους...
Γενικά και γω κραταω μαζευω πραμα.
Αλλα raid ειναι μονο τα προσωπικα data
popolaros έγραψε:Σε αυτά τα χρήματα καλο πράμα δεν περνεις. Με το ζόρι χαρακτηρίζεται ημίμετρο. Κοινώς, πετάμενα λεφτά... Καλύτερα σε πουτανες
PeterPan έγραψε:popolaros έγραψε:Σε αυτά τα χρήματα καλο πράμα δεν περνεις. Με το ζόρι χαρακτηρίζεται ημίμετρο. Κοινώς, πετάμενα λεφτά... Καλύτερα σε πουτανες
δε με πειράζει η ποιότητα... με πειράζει η κατανομή του ήχου όταν ακούω μουσική πχ από το κινητό...
βασικά είχα ακούσει καλά πράγματα κ από εδώ μέσα κ από τα σχόλια για τα ηχεία... αλλά ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια...
μάλλον η καλύτερη κ φτηνότερη ιδέα είναι να πάρω το bose ηχοσύστημα του πεθερού που το χρησιμοποιεί κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα![]()
πουτάνες δε χρειαζόμαστε
Select a different surround mode. There are usually a few different ones for music and movies so you can get sound out of all the speakers when you play a stereo or mono source.
On your remote there is a button labeled DSP/EQ which will cycle through different modes.
Use the one you like for radio.
http://www.tomsguide.com/answers/id-270 ... akers.html
dimik έγραψε:PeterPan έγραψε:popolaros έγραψε:Σε αυτά τα χρήματα καλο πράμα δεν περνεις. Με το ζόρι χαρακτηρίζεται ημίμετρο. Κοινώς, πετάμενα λεφτά... Καλύτερα σε πουτανες
δε με πειράζει η ποιότητα... με πειράζει η κατανομή του ήχου όταν ακούω μουσική πχ από το κινητό...
βασικά είχα ακούσει καλά πράγματα κ από εδώ μέσα κ από τα σχόλια για τα ηχεία... αλλά ξέφυγε αυτή η λεπτομέρεια...
μάλλον η καλύτερη κ φτηνότερη ιδέα είναι να πάρω το bose ηχοσύστημα του πεθερού που το χρησιμοποιεί κάθε Πάσχα κ Χριστούγεννα![]()
πουτάνες δε χρειαζόμαστε
μήπως έχει κανένα κουμπί PL II πάνω στο τηλεκοντρόλ?
http://www.samsung.com/ae/support/skp/faq/1038176
dimik έγραψε:Επίσης....Select a different surround mode. There are usually a few different ones for music and movies so you can get sound out of all the speakers when you play a stereo or mono source.
On your remote there is a button labeled DSP/EQ which will cycle through different modes.
Use the one you like for radio.
http://www.tomsguide.com/answers/id-270 ... akers.html
sknipper έγραψε:Θυμάμαι παλιότερα (αλλά υποθέτω πρέπει να ισχύει ακόμα) που κάποιοοι AV ενισχυτές διαθέταν και κάποια mode που έκανε αυτό που θέλεις, να ακούγεται η μουσική από όλα τα ηχεία. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τέτοια ρύθμιση/εφέ, μπορεί να το ονομάζει κάπως που δεν το περιμένεις.
PeterPan έγραψε:
dimik είσαι μεγάλος![]()
![]()
![]()
έψαξα να δω το pl II αλλά δεν το έχει το δικό μου τηλεκοντρολ. όμως έπαιξα με το κουμπί dsp/eq και κατάλαβα ότι αυτό το ρυθμίζει.
sknipper έχεις δίκαιο κ εσύ![]()
![]()
λοιπόν, έστησα αυτί στα πίσω ηχεία κ κατάλαβα το εξής:
στο music παίζει μόνο μπροστά, στο cinema παίζει πίσω αλλά χαμηλά , στο m-stereo παίζει πίσω πάλι χαμηλά αλλά πιο έντονα σε σχέση με cinema. στο game δίνει 50/50 μπροστά/πίσω. έχει κ άλλες ρυθμίσεις όπως loud, bass κτλ αλλά παίζουν μόνο μπροστά.
περίμενα να γίνεται μέσα από το μενού ήχου στις ρυθμίσεις κ είχα απογοητευτεί αλλά τελικά γίνεται με πλήκτρο...
ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!
Μου έκανες ζημιά χθες το βράδυ μόλις γύρισα σπίτι με το ποστ σου και έκατσα και το έψαξα γιατί δεν πίστευα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η σύζυγος με κοιτούσε περίεργα και μου έλεγε "καλά θα ακούσεις μουσική 1 το βράδυ?"

popolaros έγραψε:εχεις τοσο μικρη οθονη σε τετοια αποσταση;;;;
πως την παλευεις;
(περιμένω να τον ποιυλήσω ή να τον πετάξω)
), κ στα μέλλον θα πάω μάλλον σε 50+ ίντσες. επειδή όμως την έχω 4 χρόνια κ στο δωμάτιο έχω ήδη 32άρα δε θέλω να την πετάξω.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]