Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Όχι κάρβουνο όπως στη μέση ελληνική ταβέρνα ή το μέσο ελληνικό σπίτι!!!
Κατάθλιψη πάθαινα κάθε φορά που γυρνούσα από Αγγλία.
) ένα πράγμα που μου έλειπε ήταν η κουζίνα της Σαλονίκης. Ρε γαμώτο είστε η πρωτεύουσα της χώρας και 3 πράγματα ακόμα δεν τα έχετε μάθει; Ναι, αν ψάξεις βρίσκεις τα πάντα και μάλιστα πεντανόστιμα (εκείνα τα λαχματζούν στα τούρκικα είναι καταστροφή!!!
). Αλλά σε γενικές γραμμές (μέσο όρο) δεν έχετε καλό φαΐ σε σύγκριση με πάνω.
) που ήρθε το '22 στην Καταστροφή! Και φυσικά θέλουν κύμινο ρε γιωτάδες!
kyr80 έγραψε:Δηλαδή οι τράτες που αδειάζουν τα δίχτυα μπροστά μας, με κάποια να είναι ζωντανά είναι μούφα.....Αδειάζουν τράτες στη Λυκόβρυση της Αθήνας; Ενδιαφέρον. Παντως αν είσαι τόσο αστεία νεόπλουτος και στην κανονική σου ζωή όσο στο φόρουμ, 1000% είσαι η χαρά του απατεώνα ψαρά
Corto Maltese έγραψε:kyr80 έγραψε:Δηλαδή οι τράτες που αδειάζουν τα δίχτυα μπροστά μας, με κάποια να είναι ζωντανά είναι μούφα.....Αδειάζουν τράτες στη Λυκόβρυση της Αθήνας; Ενδιαφέρον. Παντως αν είσαι τόσο αστεία νεόπλουτος και στην κανονική σου ζωή όσο στο φόρουμ, 1000% είσαι η χαρά του απατεώνα ψαρά![]()

Hellenic tifosi έγραψε:Αποκλείεται δηλαδή να έχει ψαρευτεί ψάρι από ψαράδες παραθαλάσσιας περιοχής της Αττικής; Ραφήνα, Ν. Μάκρη, κλπ, κλπ;'Οχι. Αλλά:
kyr80 έγραψε:Καλή χρονιά να έχεις... edit mod. Απαράδεκτη έκφραση. Δεν θα σου δώσω warn γιατί δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια, αλλά ήμαρτον! [mod]
JimClark έγραψε:μη σηκωθώ και βγάλω φώτο τη κατσαρόλα με τον χοντρό τραχανά τώρα. Βουτιά θέλω να κάνω![]()
Kόψαμε την πίτα στο Μασσαλία κέντρο θεσ/νικη. Γκουρμέ μεζεδοπωλείο., Δοκίμασα τα πάντα (τζάμπα) όλα πάνω του μέσου όρου (πλην του καβουρμά που αν όπως τον έμαθα και δοκίμασα στην Ορεστιάδα μαγειρεμένο όπως του πρέπει, δεν υπάρχει επιστροφή)
Θα ξαναεπισκεφτώ κάποια στιγμή
Corto Maltese έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Αποκλείεται δηλαδή να έχει ψαρευτεί ψάρι από ψαράδες παραθαλάσσιας περιοχής της Αττικής; Ραφήνα, Ν. Μάκρη, κλπ, κλπ;'Οχι. Αλλά:
Η περίπτωση οι παράκτιοι του νότιου Ευβοϊκού να βγάλουν τόσα που να μην μπορέσουν να τα δώσουν στις τιμές που θέλουν στις εκεί παραλιακές πόλεις είναι απειροελάχιστη. Και σε καθε περίπτωση οι έμποροι της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να βασιστούν πάνω τους. Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να βρεις από γνωστό του έμπορου ψαροντουφεκά, αλλά αυτά φεύγουν σε ποσοστό 110% στο μιλητό δε φτάνουν στην κασέλα σχεδόν ποτέ.
bibendum έγραψε:Ισχυει και αυτο που λες.
Σκεψου οτι Δευτερα πρωι εβγαιναν απο ιχθυοτροφειο, Δευτερα μεσημερι ηταν Πατρα και Πεμπτη απογευμα τα ειχα παραλαβει στο Λονδινο. Το θεμα ειναι το timing αλλα αυτες ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις και πρεπει να εισαι τυχερος.
Επισης αν το ψαρι καταψυχθει σωστα απο την πρωτη στιγμη οπως ειπε o Corto και μετα απο 2 μηνες να το φας σαν φρεσκο ειναι.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]