Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mitsos24m
#20768 καλησπερα σας και δωστε μου τα φωτα σας ..
θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας για μεταχειρισμενο van τυπου kangoo / combo/kubistar/caddy/ doblo με κυριο γνωμονα την αξιοπιστια ...
τα χρηματα που θα διατεθουν ειναι 6.000 εως 7.500 και λογω καθημερινων μετακινησεων μιλαμε μονο για ντιζελ
ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#20774 kangoo mk1 βενζίνη 1.4 επαγγελματικό (εντυπώσεις απο 1 χρόνο συμβίωσης) ----> όσο πιο μακριά γίνεται :s_sad :vava: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
mitsos24m έγραψε:καλησπερα σας και δωστε μου τα φωτα σας ..
θα ηθελα την γνωμη σας και τις προτασεις σας για μεταχειρισμενο van τυπου kangoo / combo/kubistar/caddy/ doblo με κυριο γνωμονα την αξιοπιστια ...
τα χρηματα που θα διατεθουν ειναι 6.000 εως 7.500 και λογω καθημερινων μετακινησεων μιλαμε μονο για ντιζελ

Αυτό.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4792580/..μακριά από τα άλλα!!!!!Καμμένος από Kangoo(1 1/2 χρόνο)...caddy φυσικά(2 χρόνια και τί δεν έβγαλε,μέχρι και το ντεπόζιτο άλλαξα)....το doblo το είχε ο γαμπρός μου για 3 χρόνια,αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρικά.....αλλά σχετικά "τίμιο"...
Άβαταρ μέλους
By nEK
touring the m3 1.6 έγραψε:
mitsos24m έγραψε:καλησπερα σας και δωστε μου τα φωτα σας ..

Αυτό.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4792580/..μακριά από τα άλλα!!!!!Καμμένος από Kangoo(1 1/2 χρόνο)...caddy φυσικά(2 χρόνια και τί δεν έβγαλε,μέχρι και το ντεπόζιτο άλλαξα)....το doblo το είχε ο γαμπρός μου για 3 χρόνια,αρκετά προβλήματα στα ηλεκτρικά.....αλλά σχετικά "τίμιο"...
συγνωμη τωρα αλλα λες χαζα, ειδικα για το "αυτο". Cubistar και kangoo ειναι το ιδιο αμαξι. Σηματακια αλλαζουν μονο. :rtfm: doblo και combo εχουν ιδιους κινητηρες μονο, στα μεχρι 2013( πριν το νεο μοντελο που ειναι ολοιδια). Vw caddy κρυο ζεστο, πως θα σου τυχει. Αλλα ειναι τα ποιο στιβαρα και κουρσοειδες.
Άβαταρ μέλους
By mitsos24m
#20987 ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...αλλα μαλλον δεν υπαρχει καποια ποιο σιγουρη προταση σε σχεση με τις αλλες?? για τα kangoo 1.5 τα dci ξερουμε τιποτα για αυτα απο το 2009 και επειτα?
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#21004 @nek Δεν ισχυει παντα αυτο που λες, αλλα σιγουρα θα εχει πραγματα nissan απανω του. Ειναι σαν να λες οτι το alfa romeo 164 ηταν ιδιο με το saab 9000 (μη λαμβανεις σχεδιαστικα μονο το θεμα).

Προσωπικα απο βανακι, το μονο που εχω οδηγησει ειναι το ford transit connect. Μπορεις να δεις την αποψη μου για το αμαξι στο θεμα οδηγησα.
Άβαταρ μέλους
By mitsos24m
#21174 πιο πολυ για nissan ψαχνω κ εγω λογω αδυναμιας :s_biggrin αλλα ειναι ελαχιστα τα ντιζελ και ολα απο μαντρες το connect μαλλον θα το αποφυγω νομιζω οτι δεν ειναι και απο τα πιο αξιοπιστα