Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#206039 Επειδή βλέπω πολλούς φανς του Δαυίδ μαζεμένους, ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και χρόνια και δεν τα έχω καταφέρει. Δεν είναι bowie βασικά :lol:

Πολύ ήρεμο, ατμοσφαιρικό, το είχα ακούσει στον best πριν 5-6-10 χρόνια μετά τα μεσάνυχτα, το παρουσίασαν κάπως σαν την απάντηση της γυναίκας του major tom στον άντρα της. Ήταν σχεδόν απαγγελία γράμματος, σαν να καθόταν στο παράθυρο, να κοιτούσε τον ουρανό και να του μιλούσε δηλαδή, όχι πολύ τραγουδιστό, μια πολύ γλυκειά φωνή, ανάβει κάποιο λαμπάκι?

Δεν εννοώ το χοροπηδηχτό του Peter Schilling
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#206085 Έπιασα λίγο αυτό
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#206124 Έχω γυρίσει σπίτι και ακούω συνεχώς την μουσική του, συγκινημένος, σχεδόν δακρυσμένος (μην γελάτε). Ό,τι και να πω είναι λίγο και προφανώς η γνώμη μου έχει μηδαμινή αξία....
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Anonymous Founder έγραψε:Έχω γυρίσει σπίτι και ακούω συνεχώς την μουσική του, συγκινημένος, σχεδόν δακρυσμένος (μην γελάτε). Ό,τι και να πω είναι λίγο και προφανώς η γνώμη μου έχει μηδαμινή αξία....

Και η γυναίκα μου έχει πάθει κατάθλιψη απο χθες ,ακουσαμε το πολυ ωραιο αφιέρωμα που έκανε ο Πετρίδης και με το ζόρι κρατιόταν μην βάλει τα κλάματα

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Anonymous Founder έγραψε:Έχω γυρίσει σπίτι και ακούω συνεχώς την μουσική του, συγκινημένος, σχεδόν δακρυσμένος (μην γελάτε). Ό,τι και να πω είναι λίγο και προφανώς η γνώμη μου έχει μηδαμινή αξία....

Εγω δε γελάω καθόλου έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση αυτή. Και γιατί η συγκίνηση πρέπει να είναι γυναικείο προνόμιο δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως ο Μπάουϊ έχει κομμάτια που αν σε πιάσουν λίγο μπόσικο θα σε κλονίσουν. Τώρα με την αναπόφευκτη φόρτιση πως μπορείς να ακούσεις το παρακάτω ασυγκίνητος;

Άβαταρ μέλους
By Chris
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#206428 Emika - Let's Dance (cover of David Bowie)
Άβαταρ μέλους
By St.Devote

Τι έγραφε το άτομο !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#206750 Mέχρι το Aladdin Sane ο Bowie είχε την τύχη, ευτυχία, ικανότητα που τους επέλεξε, δεν ξέρω τι από όλα, να έχει δύο καταπληκτικούς μουσικούς δίπλα του. Τον Mike Garson στο πιάνο και τον Mick Ronson στην κιθάρα (ένας ξανθός που εμφανίζεται στα πρώτα του βιντεοκλιπ και στον Ζίγκι Στάρνταστ). Εδώ και οι 2 δίνουν ρέστα όπως και σε πολλά άλλα κομμάτια φυσικά. Είναι το κομμάτι με τις ψηλότερες νότες που έχει ποτέ ηχογραφήσει και αυτός είναι ίσως ο λόγος που είναι το μοναδικό κομμάτι από τότε που ποτέ δεν έπαιξε ζωντανά αν και σύμφωνα με τον ίδιο και τους ειδικότερους είναι από τα καλύτερά του.

Kαι αφού ανάφερα τον Μικ Ρόνσον, ας τον απολαύσουμε μαζί με τον Bowie όταν φλέρταραν και με το μέταλ

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#208408 Κερατούκλη Μπάγιερ μόνο για πάρτη σου λικνίστηκε το χέλι η Γωγώ!! :s_rofl :s_rofl

Να σημειώσω ότι έκει που λέει "Αντώνη μου" αναφέρεται στον Καφετζόπουλο, ο οποίος έσκασε συνοδεία Κλέλιας Ρένεση. :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#208958 Και μετα απο μια εβδομαδα διστυχως εφυγε και ο κιθαριστας των Eagles - Glen Frey. :s_cry
Δεν θα βαλω ομως Hotel California.... Προς το παρον ακουω αυτο.

Άβαταρ μέλους
By mikeerfol

Χαμός έχει γίνει μέσα σε ένα μήνα ρε γμτ :( :(