Και έχει και αναμονή;;;;;;
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Geo f1 έγραψε:Ηρθαν
Γιουπι
< 3

g8777 έγραψε:+1
Όχι απλα φαίνονται ελεεινές, αλλά η σχεδόν ογδονταχρονη εμπειρία μου στα ταβερνεια με έχει διδάξει οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημίζει ποσότητα, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημιζει τιμες, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο αυτον που διαφημίζει και τα δυο.Με βαση αυτά που διάβασα και βλέπω, Γκεακο μάνα μου ελπίζω να μην τρως καμια νεφραμια απο τον Σπάικ αυτή τη στιγμή.
) όλα πάνω του μέσου όρου (πλην του καβουρμά που αν όπως τον έμαθα και δοκίμασα στην Ορεστιάδα μαγειρεμένο όπως του πρέπει, δεν υπάρχει επιστροφή)saxon_747 έγραψε:Αυτό είναι "μπιφτεκι"???
...>.
,"
rx8_drifter έγραψε:g8777 έγραψε:+1
Όχι απλα φαίνονται ελεεινές, αλλά η σχεδόν ογδονταχρονη εμπειρία μου στα ταβερνεια με έχει διδάξει οτι ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημίζει ποσότητα, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον που διαφημιζει τιμες, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ απο αυτον που διαφημίζει και τα δυο.Με βαση αυτά που διάβασα και βλέπω, Γκεακο μάνα μου ελπίζω να μην τρως καμια νεφραμια απο τον Σπάικ αυτή τη στιγμή.
Eτσι, εσύ έχεις μάθει να μπουκώνεις μόνο στα καλύτερα
kyr80 έγραψε:Βασικά φαγητό για ανθρώπους λέγεται αυτό....

kyr80 έγραψε::lol:
Αυτό είναι το "πριν". Το "μετά" είναι στην επόμενη φωτογραφία.
giannik1977 έγραψε:Αναμενουμε (ολο το petrolheads.gr) που θα παει η παρεα της φεγγαροπετρας μετα την μασα...![]()
Dimsabas έγραψε:Έχει δοκιμάσει κανείς το ψαράδικο στη Γλυφάδα που τρως όσο θες με 13 € το άτομο; Πήγε η μητέρα μου και ενθουσιάστηκε. Λέω να το δοκιμάσω και εγώ. Στην τιμή είναι και το κρασί.
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]