Σας δίνω δουλειά για το σπίτι μιας και καθόσαστε......
belgarion έγραψε:Στην αγγελία λέει ότι είναι 2000cc οπότε μήπως είναι 200 με look? Αλέξανδρε για αυτό το ποσταρα για να το δείτε εσείς που ξέρετε καλύτερα και αν αξίζει και μπορεί κάποιος συμφορουμιτης να το δει
.
21 quadra έγραψε:Μίκη με τον Άλεξ γράψτε κάτι και για τους σχεδιαστές εκείνων των χρόνων, αυτές τις κούκλες κάποιος τράβηξε με το μολύβι του τις γραμμές τους και κάποιος άλλος το εσωτερικό τους, γιατί να μένουν στην αφάνεια όλοι όσοι αφήνουν το στίγμα τους στην αυτοκίνηση ?
Του '33 και οι δύο, ένα μήνα διαφορά έχουν οι μπαγάσηδες...)

(Αυτό έλειπε
)belgarion έγραψε:Και αυτό τον άνθρωπο που περιγράφεις δεν τον θυμάται κανένας (εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να τον έχω ξανακούσει). Αλλά είναι άνθρωποι σαν αυτόν που εχτισαν τον μύθο αυτής της εταιρείας τις εποχές που όπως έγραψες σημασία είχε η ουσία του περιεχόμενου και όχι το περιτύλιγμα οπως σήμερα και που κάνει ανθρώπους, όπως ο πατέρας μου, που γνώρισαν τα αυτοκίνητα της τότε να ζουν με τον καημό τους τόσα χρόνια μετά
.

belgarion έγραψε:Αν και έχω αρκετά βιβλία και περιοδικά σχετικά με κλασσικά αυτοκίνητα,παλιούς αγώνες και ιστορίες των βιομηχανιων τα περισσότερα είναι γενικά και όχι τόσο αναλυτικά. Οπότε αν θέλει ο Αλέξανδρος να προτείνει κάτι συγκεκριμένο για την ιστορία της MB δεν θα πω όχι
.
belgarion έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.Υπάρχει τίποτε και γενικά για την ιστορία της εταιρείας και ειδικότερα για τις /8 που έχω και συναισθηματικους λόγους να το ψάχνω ?
.
)
Αν μας κάτσει να πάμε φέτος στο μουσείο που κλείνει και τα 10 χρόνια σίγουρα θα επενδύσω πάλι
).
Εδώ κάνουνε κουμάντο τα mrad ... 100 g: Drift 23[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]