Στεγνωτήριο με τεχνολογία Heat Pump, ενεργειακής κατανάλωσης Α++ και χωρητικότητας 9 kg
Στεγνωτήριο με τεχνολογία Heat Pump, ενεργειακής κατανάλωσης Α++ και χωρητικότητας 9 kg
lazarefa έγραψε:Μάντεψε (ρητορικά), οι μπαταρίες είναι το πιο δαπανηρό εξάρτημα στα σκουπάκια κι εκείνο το σημείο που σίγουρα, αργά ή γρήγορα θα τα φτύσει. Εϊχα αγοράσει το 2008 ένα ακριβό σκουπάκι επαναφορτιζόμενο της Black & Decker (PV1805, κόστος 85 ευρώ όταν αγοράστηκε). Πριν από 2,3 χρόνια οι μπαταρίες για το συγκεκριμένο καπούτ. Το έβαζα άπειρες ώρες στη φόρτιση και τίποτα. Αρχικά σκέφτηκα το μετασχηματιστή-τροφοδοτικό (δεν ήθελα να πιστέψω ότι τα παίξαν οι μπαταρίες). Αγοράστηκε ο φορτιστής (πακέτο με τη βάση φόρτισης, 15 ευρώ) μπήκε αλλά τίποτα. Κόστος μπαταριών για να φτιάξεις τη συστοιχία πάνω από 50 ευρώ (όχι οι εργοστασιακές, αλλά κινεζιές) και αρκετή δουλίτσα, οπότε το παράτησα.
Δυστυχώς στα περισσότερα μοντέλα οι μπαταρίες είναι νικελίου καδμίου ή και NiMH οι οποίες είναι θέμα χρόνου να τα φτύσουν. Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται το σκουπάκι, τόσο πιο σύντομα θα χαιρετήσουν. Στις οδηγίες χρήσης του δικού μου δεν έλεγε πουθενά να μην κάθεται στη βάση φόρτισης. Πάντως στα 5 χρόνια (μικρής χρήσης, ζήτημα να δούλεψε 15-20 φορές συνολικά) οι μπαταρίες ήταν χώμα.
Έτσι είναι. Αν ψαχτείς λίγο μπορείς να αλλάξεις στήλες με πολύ λογικό κόστος αν δώσεις την μπαταρία έξω ή αν μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου με ελάχιστο κόστος. Πριν από 4 χρόνια ΑΝ θυμάμαι καλά σε black n decker σκουπάκι 9.6V μου ζητούσανε 3€ την στήλη = 8 Χ 3 = 24 €
Dimitris_P έγραψε:Ωραία. Δεν το έγραφαν στο site του Κ.
Λες;
Όχι μόνο λέω αλλά και πράττω: είναι στο γραράζ μου από εδώ και 2 βδομάδες και περιμένει τη μετακόμιση. Βέβαια εγώ το πήρα με προσφορά στα 604 με 6 άτοκες αλλά τώρα μς 629 και 50 επιταγή είναι κατάτι καλύτερη προσφορά.
My Flickr
οταν λεω καθυστερηση: ζυμαρικο εκτος ψυγειου μετα απο 3-4' (στην προτελευταια ενδειξη εντασης) ηταν λιγο ζεσταμενο πανω-πανω και χλιαρο στα υπολοιπα
Tο πρόβλημα δεν είναι από την πρίζα. Αν δεν είχε (σωστή) τάση, δεν θα δούλευε.
Δύο ενδεχόμενα μπορώ να σκεφτώ:
1. Βλάβη ή πτώση ισχύος του μάγνητρου
2. Τα ζυμαρικά ήταν τελείως στεγνά (χωρίς υγρά ή λίπη).
τον συγκεκριμενο φουρνο τον πηρα μετάχειρο. βεβαια, οταν τον δοκιμασαμε εκεινη τη στιγμη, ζεστανε μια χαρα και γρηγορα ενα ποτηρι νερου