- 14 Ιαν 2016, 21:37
Anonymous Founder έγραψε:Ό,τι και να λέτε, δεν έχει δώσει η συγκεκριμένη λαβές για κάτι μεμπτό.
Ρώτησα και πιο πριν: από πού προκύπτουν αυτά που λέτε, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί την υπερασπίζεσαι χωρίς να γνωρίζεις τι κάνει όπως και εγώ δεν γνωρίζω τι κάνει, επειδή σίγουρα κάνει συζήτηση μαζί της πρωθυπουργός για τα συμβαίνοντα υποθέτω ότι θα λέει και τη γνώμη της η οποία κρίνοντας από την πορεία του Τσίπρα όλα αυτά τα χρόνια που έκαιγε την Αθήνα με τους μπαχαλάκηδες ότι συμφωνούσε μαζί του, άρα έχει σκληρότητα μέσα της και την βγάζει αφού δεχόταν τα έργα του.
Το ίδιο και τώρα που μας πηδάει άρα συμφωνεί, άρα μπορεί και να τον κατευθύνει σε όρισμένα θέματα γιατί ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία ότι μπορεί να χειριστεί ορισμένα θέματα, υπάρχει και το καταγεγραμμένο ότι ήταν αντίθετη με τον Βαρουφάκη και του είχε πεί Αλέξη μην μπλέξεις μαζί του, τα διαβάσαμε αυτά όταν παραιτήθηκε ο Βαρούφ, έχουμε και τα χαριτωμένα με την σχολή των παιδιών του και τις απαιτήσεις της οπότε με την εις άτοπον καταλήγω στο δικό μου συμπέρασμα, ότι ναί του δίνει γραμμή.
Η ιστορία θα δείξει μέχρι τότε μη βάζεις το χέρι στη φωτιά για κανέναν, όσο για ότι όλες είναι πουτάνες εκτός τη μάνα μας, δεν ξέρω για σένα, εγώ ορφάνεψα από 8 μηνών οπότε δεν μπορώ να κρίνω τι είναι η μάνα, μπορώ όμως να σου πω ότι η γυναίκα είναι ότι πολυτιμότερο στη ζωή του άντρα, τις θεωρώ ικανότερες από τους άντρες, πιο ισχυρές, πιο ανθεκτικές και αν ψάξεις με ειλικρίνεια στις σχέσεις σου θα δείς ότι πάντα οι γυναίκες μας διαλέγουν και όχι εμείς αυτές και κάποτε πρέπει να πέσει αυτός ο μύθος, μετά από κοντά 40 χρόνια γάμου έχω τη γνώση και το δικαίωμα να μπορώ να κρίνω τι είναι η γυναίκα και πως πρέπει να της φέρεσαι, οπότε τα μισογύνης αλλού γιατί εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες ακριβώς γιατί μας παιδεύουν και ταυτόχρονα μας εκπαιδεύουν και χωρίς αυτές είμαστε πύργοι χωρίς θεμέλια, τα υπόλοιπα είναι μαγκιές και αντριλίκια που περνάνε γρήγορα.
Αυτά και χωρίς παρεξήγηση γιατί ξέρεις ότι σε εκτιμώ.