Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#194703 Οχι καμμια εξωφρενικη οδηγηση,αλλα πολυ στρωτη.Βιντεο με καλη αναλυση και καλη θεση καμερας.Εμενα με <ταξιδεψε> παντως.

Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#202508 Κλεμμενο απο ξενο φορουμ
βιντεο με τεστ
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#204624 Αδιαφορα τα κομματια αλλα ωραιο τοπιο που μας βαζει στο κλιμα.
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#204687 Nafpaktos,στο προηγούμενο βιντεάκι το πέρασμα στο 5:12 είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό και σκηνοθετικά! ακούγεται σκασμένο το μοτέρ λίγη ώρα πριν,σαν να σε προετοιμάζει...το βλέπω ξανά και ξανά!
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#206801 Ομορφιες...

Άβαταρ μέλους
By dimviii
Himalayan έγραψε:ακούγεται σκασμένο το μοτέρ λίγη ώρα πριν,σαν να σε προετοιμάζει...το βλέπω ξανά και ξανά!

εδω κοιτα σκασιμο το μοτερ,και μεσα στα εσακια.Δεν υπαρχουν λογια.
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#206892 Ειναι απο τις περσινές δοκιμές του κοντού ε? Νομίζω λείπει περισσότερο από ποτέ κι έτσι ο συμπατριώτης του παρτάρει μόνος του.Δεν παρατάει τους αμμόλοφους να'ρθει να δούμε καμιά προκοπή?
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#206905 Θα είχε ένα ενδιαφέρον να αγωνιστεί (έστω και στην ηλικία που είναι), με ένα Hyundai ή Toyota...
Άβαταρ μέλους
By tzakos
Himalayan έγραψε:Ειναι απο τις περσινές δοκιμές του κοντού ε? Νομίζω λείπει περισσότερο από ποτέ κι έτσι ο συμπατριώτης του παρτάρει μόνος του.Δεν παρατάει τους αμμόλοφους να'ρθει να δούμε καμιά προκοπή?

+1000.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#207157 Μεγαλο κριμα που εφυγε ο ενας Σεμπ οταν ο αλλος ξεκινουσε με το Polo WRC.

Αυτα τα τρια χρονια αν ειχε μεινει ο Λεμπ πιστευω πως θα βλεπαμε επικα πρωταθληματα, μαχη σωμα με σωμα. Τωρα εχουμε μεινει στο ιδιο εργο θεατες...
Άβαταρ μέλους
By nass
kubiak έγραψε:Θα είχε ένα ενδιαφέρον να αγωνιστεί (έστω και στην ηλικία που είναι), με ένα Hyundai ή Toyota...

Για εμάς ναι αλλά μάλλον όχι για εκείνον :)
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#207293 Γιατί όχι Νάσο; Θα ήταν μεγάλη πρόκληση και ίσως έβρισκε νέο ενδιαφέρον...
Άβαταρ μέλους
By nass
#207309 Ε δεν είναι σε ηλικία (και νομίζω και διάθεση, πχ. χρόνος με την οικογένειά του, όπως έχει δηλώσει) να τρώει χιλιόμετρα στα βουνά για να κάνει ανταγωνιστικά καινούργια αυτοκίνητα όπως πχ. Toyota. Και δεν του πάει και ως image να μην έχει στα χέρια του έναν άμεσο νικητή.