Thumb's up για ελληνορωμαϊκή πάλη
Και εγω ντρέπομαι που την άφησα
QsisVTS έγραψε:ναι σε πολεμική τέχνη αναφέρομαι
[...]
το έχω σίγουρα αναφέρει και παλιότεραQsisVTS έγραψε:όχι, δεν το χω κρυφότο έχω σίγουρα αναφέρει και παλιότερα
bujinkan ninjutsu
QsisVTS έγραψε:ναι σε πολεμική τέχνη αναφέρομαι
το σκύβω το κεφάλι πάει και στο ξύλο που έχω να φάω το οποίο είναι δεδομένο σε αυτά τα πράγματα μιας και δε χωράνε εγωισμοί αλλιώς είσαι νούμερο και παίρνεις πόδι και στην προσπάθεια γενικότερα που πρέπει να καταβάλω (ξανά από την αρχή, ξεφτίλας κτλ) , αλλά κυρίως στο ότι είχα να συναντήσω ξανά το δάσκαλό μου μετά από τόσα χρόνια ο οποίος διέκρινε αμέσως το άγχος και το ότι ντρεπόμουν που έλειπα τόσο καιρό
ευτυχώς που υπήρχε καλός φίλος να με παρακινήσει, ο οποίος συνεχίζει ασταμάτητα από τότε που έφυγα εγώ και το έβλεπε ότι ήθελα πολύ να ξαναρχίσω αλλά είχα τους ενδοιασμούς μου.
με έπρηζε εδώ και κάνα χρόνο γιατί το ήξερε ότι μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο πράγμα και έβλεπε ότι από δική μου βλακεία δε το ξανάπιανα και ήταν μάλλον ο μόνος που θα μπορούσε να επιμένει τόσο μιας και για τον ίδιο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο
ένα ακόμα μάθημα ταπεινοφροσύνης για μένα το να μπορέσω να έρθω αντιμέτωπος με κάτι το οποίο με έκανε να νιώθω άβολα και τελικά άσχημα όπως και το να ξεκινήσω κάτι από την αρχή όταν άλλοι που είναι τόσο καιρό εκεί το έχουν εξελίξει τόσο και σωματικά όσο και μέσα τους (πράγμα πολύ βασικό, δεν πας εκεί να ξεσπάσεις άλλωστε)
και επίσης επειδή έχω ήδη δείξει ένα πολύ σημαντικό δείγμα "άσωτου ιού" θα πρέπει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο για να μην αντιμετωπιστώ ξανά σαν τουρίστας
τελικά όμως μου μένει κάτι καλό από αυτό και νομίζω ότι θα δείτε κι εσείς εδώ ότι τον επόμενο καιρό θα είμαι πολύ πιο ήρεμος από τα γραπτά μου, ήδη νιώθω πολύ πιο ήρεμος και περιμένω να σχολάσω να πάω για προπόνηση παρόλο που είμαι κουρέλι από το πρωί

kyr80 έγραψε:Δε μ΄αρέσει καθόλου το 2016 ως τώρα... Των φώτων η μάνα μου εντατική με έμφραγμα(ευτυχώς τη γλίτωσε).... Τη Τρίτη παίρνω τη μαγνητική για το καλό γόνατο(το άλλο μηνίσκο-χιαστοί κλπ)... Αποτέλεσμα χονδροπάθεια. Έκανα την ένεση την Τετάρτη και μέχρι αύριο είμαι πρακτικά ανάπηρος.
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]