- 08 Ιαν 2016, 16:06
#204589
Εγώ θα πω την Μπάρτσα. Ήταν το καλοκαίρι του ντραφτ του και αντί να κάνει τις θυσίες που κάνει τώρα στα 25 του, θα τις έκανε στα 22 όταν θα υπήρχαν περισσότερα περιθώρια βελτίωσης ή και υπομονής από την ομάδα του (τους Νικς). Θυμίζω απλά ότι εκείνη τη χρονιά στους ΝΥΚ τη θέση του την κάλυψαν ο Κοπλαντ από κάτι χωριά της Ευρώπης και ο Γουάιτ νυν της Τσεντεβίτα, μετά τον τραυματισμό του σακάτη Αμάρε που μετακίνησε τον Μέλο στο 4.
Αλλά ακόμα και μετά το trade που τον έστειλε στο Πόρτλαντ (trade μετά που έγινε γνωστό ότι θα παίξει ούτως ή άλλως στη Μπαρτσελόνα) με Μπατύμ έπαιζε το Πόρτλαντ και Σάσα Πάβλοβιτς.
Γιαννίκ δυστυχώς Ευρωλίγκα βλέπω μόνο όταν είμαι χαλαρός στο σπίτι, δεν παρακολουθώ τα άλλα νέα οπότε δεν έχω σφαιρική άποψη. Και για να αλλάξει αυτό θα πρέπει οι εδώ παράγοντες να αποφασίσουν τι μπάσκετ θα παίζεται σε συλλογικό επίπεδο, σε ποιους θα απευθύνεται και με τι προϋποθέσεις. Πράγμα που δε βλέπω να γίνεται μάλλον ποτέ
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”