Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By nass
#206034 Φθιώτιδα δεν είναι η Παύλιανη ? :hmmm:
Δεν πειράζει, καλή επιλογή! :)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
nass έγραψε:Φθιώτιδα δεν είναι η Παύλιανη ? :hmmm:

Σαφώς. :) Μάλιστα παραμένει ακόμα και σήμερα κοινότητα.
Μόνο που η Παύλιανη είναι το όριο της Φθιώτιδας προς τη Φωκίδα. Περίπου 1 χλμ έξω από το χωριό ξεκινούσε η ειδική και περίπου 4 χιλιόμετρα μετά μέσα στην Οίτη άλλαζε νομό και έμπαινε Φωκίδα. Κατάληξη στο Μαυρολιθάρι κάποια 18 χιλιόμετρα μετά. Σύνολο αν θυμάμαι καλά περίπου 22-23 χλμ.
Άβαταρ μέλους
By sakis_m
#206040 Ε, θέλει και ενα κατέβασμα να κανουμε τον γύρο του Μόρνου.
Πατριωτάκι beams :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
sakis_m έγραψε:Ε, θέλει και ενα κατέβασμα να κανουμε τον γύρο του Μόρνου.
Πατριωτάκι beams :inlove:

Γεια σου Σάκη ρουμελιώτη :inlove: :yahoo:
Διαδρομή Μόρνου.... :inlove:
Ένα θα σου πω. :shifty:
16-8-2015 ώρα 06.00, πέρναγα Λιδωρίκι με τελικό προορισμό Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Εγώ, μια 211, Ο δρόμος, η λίμνη και η Αγία Μοναξιά :)
Ότι καλύτερο μου έτυχε οδηγικά σε μια χρονιά :thumbsdown: που όσο γρηγορότερα ξεχαστεί τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#206074 Υποθέτω πως δεν χωράνε ακρότητες στο δρόμο με μια 211... :whistlink:
Θέλω κάμποσα χρόνια να πάω να προσκυνήσω με το δικό μου την διαδρομή Γιάννενα-χωριό, από τον παλιό δρόμο χωρίς Εγνατία, τώρα είναι ευκαιρία, ο δρόμος είναι σε καλή κατάσταση και άδειος. Οσονούπω, θα έχουμε νέους σταθμούς διοδίων και είναι αρκετοί αυτοί που θα επιστρέψουν στον παλιό δρόμο, άρα παίζει να μην είναι τόσο ιδανικές οι συνθήκες.
Έχουμε πάρα πολλές ωραίες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα. Καλή διάθεση, να έχουμε και αυτοκίνητα θα βρούμε. Όλα καλά είναι.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
D-Jet έγραψε:@HF
Εσύ έβλεπες πολύ miami vice όταν ήσουν μικρός...
Καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να πάει 1-2-6-12 μήνες ένα ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό. Απο εκεί και πέρα, επειδή όλα δεν είναι ιδανικά πρέπει να είναι εξαιρετικά κουραστικό και άβολο. Έχεις κάτσει ποτέ πάνω από 2 εβδομάδες να δεις πως είναι; Ναυτικός λαός είμαστε, δε λέω, αλλά παραδοσιακά χτίζουμε σπίτια και δε μένουμε σε βάρκες για κάποιο λόγο! :lol:

Εντάξει, μεταξύ άλλων...κακών, έβλεπα και Miami Vice! :inlove:
Κοίτα, έχεις δίκιο από την μία πλευρά, από την άλλη έχω κι εγώ: τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν επιλέγεις να βρεθείς στην καταραμένη επαρχία με έστω 3-4 ονειρικά αυτοκίνητα; Θα έκοβα φλέβες σε ένα χρόνο. Και στο σκάφος που λες, δεν είσαι υποχρεωμένος να την βγάζεις διαρκώς εκεί, μπορεί να βρεθείς πχ στο Trinidad και να την αράξεις σε κάνα ξενοδοχείο από αυτά που πάει ο mjacob :
Εικόνα
Όπως και να 'χει, τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν απλώς χτίσεις μια καλύτερη φυλακή; Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος μιας και η Mercedes απ' όσο κοίταξα ιστιοπλοϊκά δεν βγάζει, αλλά τα χρήματα σου δίνουν ευκαιρίες και επιλογές. Ε, στο δικό μου το μυαλό, είναι πολύ διαφορετικό αυτό που θα έκανα. Αν περίσσευε χώρος πάντως στο σκάφος, ένα τέτοιο θα έπαιρνα:
Εικόνα
Αλλά επειδή παραείναι ακριβό το παραπάνω, θα προτιμούσα κάτι πιο φθηνό και τα ρέστα σε ρούμι και γκομενάκια:
Εικόνα
Μου αρέσει και σε κάμπριο, οπότε παίζει και να το έπαιρνα έτσι, θα βόλευε περισσότερο...

Αν είχα χώρο παραπάνω (άρα το σκάφος θα είχε χώρο γκαράζ κλπ κλπ οπότε δεν θα φτάναν αυτά τα εκατομμυριάκια ούτε για ζήτω...), τότε θα έπαιζε και ένα G wagon για να πας να δεις και το νησί λιγουλάκι, μην μείνεις μόνον παραλιακά:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#206089 πολυ ομορφο το συγκεκριμενο G wagen!
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#206099 Ευλογημενα μερη, αξεχαστα Ακροπολις με Κολιν σε Σουμπαρου και το θεο Μακινεν με Εβο.Τι Οζιε και παπαριες.Αξεχαστο επισης το κρυο που φαγαμε στα Πυρα Ηρακλεους 9 το πρωι Ιουνιο μηνα
Για να ειμαι ον τοπικ φανταζεστε το τερας 500 SLC με ασφαλτινο setup να ξεδιπλωνεται εκει ?

BEAMS έγραψε:

Μόνο που η Παύλιανη είναι το όριο της Φθιώτιδας προς τη Φωκίδα. Περίπου 1 χλμ έξω από το χωριό ξεκινούσε η ειδική και περίπου 4 χιλιόμετρα μετά μέσα στην Οίτη άλλαζε νομό και έμπαινε Φωκίδα. Κατάληξη στο Μαυρολιθάρι κάποια 18 χιλιόμετρα μετά. Σύνολο αν θυμάμαι καλά περίπου 22-23 χλμ.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Anonymous Founder έγραψε:Υποθέτω πως δεν χωράνε ακρότητες στο δρόμο με μια 211... :whistlink:

Μια απλή βόλτα ήταν, συνοδεία μουσικής δωματίου με το κατάλληλο για την περίσταση αυτοκίνητο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#206115 Και μιας που λέγαμε για λεφτά και dream cars....να προσθέσω ακόμα ένα δίπλα στο G class...

https://www.classicdriver.com/en/car/la ... 986/351191
http://retroracecars.com/rally-car-for- ... 4-group-b/
http://www.redbull.com/uk/en/motorsport ... r-for-sale

θα το φορτώνω στο τρειλερ να το σέρνει το G class σε διαφορετική στροφοδιαδρομή κάθε ΣΚ
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, μεταξύ άλλων...κακών, έβλεπα και Miami Vice! :inlove:
Κοίτα, έχεις δίκιο από την μία πλευρά, από την άλλη έχω κι εγώ: τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν επιλέγεις να βρεθείς στην καταραμένη επαρχία με έστω 3-4 ονειρικά αυτοκίνητα; Θα έκοβα φλέβες σε ένα χρόνο....
Όπως και να 'χει, τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν απλώς χτίσεις μια καλύτερη φυλακή; Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος μιας και η Mercedes απ' όσο κοίταξα ιστιοπλοϊκά δεν βγάζει, αλλά τα χρήματα σου δίνουν ευκαιρίες και επιλογές. Ε, στο δικό μου το μυαλό, είναι πολύ διαφορετικό αυτό που θα έκανα.

Μα με τόσα λεφτά να περισσεύουν (σκέψου για 40 χρόνια τα 3.5 μυρια ειναι κοντα 90χιλιάρικα το χρόνο... ) δεν είσαι υποχρεωμένος να ζεις σα φυλακισμένος! 'Ο,τι ταξίδια και να κάνεις, πάντοτε θα απολαμβάνεις τη ζεστασιά και την ηρεμία του σπιτιού σου και αν από αυτά τα χρήματα ξοδέψεις το 1/10 στα κατάλληλα βιβλία και cd, δεν πρόκειται να κόψεις φλέβες ποτέ, όσο είσαι εκεί. Επειτα είναι και η επιμόρφωση (πανεπιστημιακή και μη- ΙΜΗΟ με το e-learning συμβαίνει η μεγαλύτερη κκπαιδευτική επανάσταση από την αναβίωση του πανεπιστημίου _στην Bologna από την εποχή του Φρειδερίκου του πρώτου ) που πλέον βρίσκεται 5 κλικ μακριά από την οθόνη σου και μπορεί να σου κρατάει το ενδιαφέρον πάντα ζεστό, όσο τουλάχισον δουλεύει το μυαλό σου. Επιπλέον, όσο αφορά τη βαρεμάρα, δεν μπορώ να δεχτώ να είσαι νέος και να μην έχεις γενικά κάποια απασχόληση, με τη διαφορά ότι αν είσαι και φραγκάτος δεν υπάρχει λόγος η απασχόληση αυτή να σου βγάζει την ψυχή. Ένας παραδοσιακός ξενώνας (αλλά όπως τον θέλεις) πχ είναι μια πολύ όμορφη απασχόληση, αν τον τρέχεις με την άνεσή σου και κάνεις και καλό στον τόπο σου. Και ασφαλώς να πας και τα ταξίδια σου στην ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο...

Αν περίσσευε χώρος πάντως στο σκάφος, ένα τέτοιο θα έπαιρνα:
Αλλά επειδή παραείναι ακριβό το παραπάνω, θα προτιμούσα κάτι πιο φθηνό και τα ρέστα σε ρούμι και γκομενάκια:
Μου αρέσει και σε κάμπριο, οπότε παίζει και να το έπαιρνα έτσι, θα βόλευε περισσότερο...

Κάμπριο είναι ούτως ή άλλως (το hardtop της φοράει :s_biggrin ).
Οι μόνες sl coupe είναι η slc (107), που είναι όμως πιο μακρύ το σασί της και η παγοδούλα που έβγαινε σε έκδοση κουπέ χωρίς τη μαλακή κουκούλα.

Αν και δε μου ταιριάζει το παραπάνω lifestyle, το σέβομαι απόλυτα... αν είσαι εκ πεποιθήσεως εργένης ΟΦΕΙΛΕΙΣ να φας το μεγαλύτερο κομμάτι στο πιοτί και τις γυναίκες!! Και να καλείς αραιά και που κανα φίλο, ε; :thumbsup:
ωωωωωωωπ :superman: παντόφλα! :vava: :vava:
Πέρα από την πλάκα, ο σκοπός της ζωής είναι να περνάς καλά... όλα τα άλλα, για το πως πρεπει να ζεις και τι πρότυπα να ακολουθείς, στα λένε αυτοί που δεν περνάνε καλά και σε ζηλεύουν! :rtfm:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι... πάρε το κότερο και χεσ'τους όλους! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#206127 Δεν βρωμίζω άλλο το θέμα σας. Τα υπόλοιπα σε καφέ με BEAMS! Να γίνω και λίγο σοφότερος (αυτό με την SL δεν το ήξερα! :lipsealed: ).
Αν είχα τα λεφτά, θα τους έγραφα όλους στ' @@ μου προφανώς... Τώρα, δεν μπορώ, κάπως πρέπει να ζήσω κι εγώ. Αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#206131 Ων τόπιξ
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
BEAMS έγραψε:

Έχεις στην ειδική στην κατηφόρα πως κατέβαιναν τα πισωμήχανα Σκόντα χωρίς αύριο και έστριβαν στην αριστερή με φάτσα το δένδρο που έλεγες δεν θα στρίψουν και θα το κουρέψουν και όχι μόνο έστριβαν αλλά έμενες και λαλάκας να αναρωτιέσαι πως τα κατάφερναν.