< >
< >
nido έγραψε:Στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας μετά από αρκετές ώρες ακινησίας, ή αργά το βράδυ αν μείνω μέχρι 10μμ και βάλε στη δουλειά (σύνηθες...) το πεζουδάκι μου αν και παίρνει αμέσως έχει κάποια "αρρυθμία" για το πρώτο λεπτό, που θυμίζει λίγο αγωνιστικό (ή σαράβαλο, αν προτιμάτε) κατά την οποία δεν αποκρίνεται άμεσα στο πάτημα του πεταλιού του γκαζιού, και μετά στρώνει. Μπουζί ολοκαίνουργια, μπεκ ψεκασμού καθαρίστηκαν πρόσφατα, λαδάκια κλπ υγρά φρέσκα, διαγνωστικό μηδέν σφάλματα. Καμιά ιδέα?
nido έγραψε:Στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας μετά από αρκετές ώρες ακινησίας, ή αργά το βράδυ αν μείνω μέχρι 10μμ και βάλε στη δουλειά (σύνηθες...) το πεζουδάκι μου αν και παίρνει αμέσως έχει κάποια "αρρυθμία" για το πρώτο λεπτό, που θυμίζει λίγο αγωνιστικό (ή σαράβαλο, αν προτιμάτε) κατά την οποία δεν αποκρίνεται άμεσα στο πάτημα του πεταλιού του γκαζιού, και μετά στρώνει. Μπουζί ολοκαίνουργια, μπεκ ψεκασμού καθαρίστηκαν πρόσφατα, λαδάκια κλπ υγρά φρέσκα, διαγνωστικό μηδέν σφάλματα. Καμιά ιδέα?
dimviii έγραψε:σημπληρωνεις καθολου εστω κατ ελαχιστο ψυκτικο υγρο?
saxon_747 έγραψε:Σε punto που είχα τα ίδια συμπτώματα, εντόπισα το πρόβλημα σε διαρροή ρεύματος από μπουζοκαλώδιο το οποίο γινόταν πιο εμφανές με την πρωινή ή βραδυνή υγρασία.
nido έγραψε:dimviii έγραψε:σημπληρωνεις καθολου εστω κατ ελαχιστο ψυκτικο υγρο?
Όλα τα υγρά τα τσεκάρω μια φορά το μήνα και φροντίζω να είναι στη σωστή στάθμη.
ούτε μου έβγαλε ποτέ κάτι άλλο...

dimviii έγραψε:nido έγραψε:dimviii έγραψε:σημπληρωνεις καθολου εστω κατ ελαχιστο ψυκτικο υγρο?
τι εννοεις φροντιζεις να ειναι σωστη η σταθμη? συμπληρωνεις δλδ ψυκτικο υγρο?
markvag έγραψε:Kαι το δικό μου είχε ένα ψιλοθεματάκι με το κρύο ξεκίνημα τον χειμώνα.
...
Πολύ αργή απόκριση επίπεδο "πατάω γκάζι, δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο, μετράω μέχρι το 5-10 (ανάλογα το κρύο) και μετά κολλάω στο κάθισμα"... Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία... ήταν κάτι μόνιμο...ούτε μου έβγαλε ποτέ κάτι άλλο...
nido έγραψε:dimviii έγραψε:nido έγραψε:dimviii έγραψε:σημπληρωνεις καθολου εστω κατ ελαχιστο ψυκτικο υγρο?
τι εννοεις φροντιζεις να ειναι σωστη η σταθμη? συμπληρωνεις δλδ ψυκτικο υγρο?
Το προφανές εννοώ, να είναι ανάμεσα στο min & το max όπου υπάρχει τέτοια "ζώνη", εκτός από λάδια που προτιμώ να τα κρατάω στο max. Ψυκτικό υγρό μου αρκεί να είναι κάπου ανάμεσα, και όχι δε συμπληρώνω.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]