Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#205791 O αγαπημένος μου όλων των εποχών. Είναι σα να πέθανε κάποιος που γνώριζα. Δε νομίζω ότι θα βρεθεί κάτι αντίστοιχο σε ταλέντο στη μουσική ξανά, όπως και δεν υπήρξε τίποτε παρόμοιο πριν από αυτόν

Καλά το κόβω εδώ, μην το παραχέσουμε.

Θα επανέλθω :(
Τελευταία επεξεργασία από Corto Maltese και 11 Ιαν 2016, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#205809 Τώρα μόλις το διάβασα από εσάς. :(
Και να σκεφθείς ότι την Πέμπτη άκουγα το καινούργιο single στο ραδιόφωνο και αναρωτιόμουν τί τον έσπρωξε να ξαναγράψει...

Corto σε όλα έχεις δίκιο....

Αυτό το Heroes θα με στοιχειώνει μια ζωή. Είναι ,αν θες, το τραγούδι που θα ήθελα να χαρακτηρίσει την ζωή μου, αν κάποτε μάς ζητούσαν να περιγράψουμε τη ζωή μας μέσα από ένα τραγούδι ..
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#205849 Να προλαβω πριν επανελθει ο Corto (αστειευομαι).

Το δε wild is the wind το εχουν πει πολλοι , μεταξυ των οποιων και η Νινα Σιμον εξαιρετικα. Αλλα οταν το ειπε ο Bowie , το θεμα (νομιζω οτι) εληξε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#205874 KANENAΣ μα κανένας δεν επηρρέασε τόσο πολλούς, τόσο πολύ και σε τόσα διαφορετικά είδη και μορφές της τέχνης. Αυτό όμως που έκανε τον Bowie τόσο ξεχωριστό και μοναδικό είναι το ότι ποτέ του δεν περπάτησε σε γνωστά μονοπάτια. Όπου ήθελε να πάει, πήγε και όπου δεν υπήρχε δρόμος τον άνοιξε. Και όταν δεν του έφτανε η Γη πήγαινε στον Άρη και στο διάστημα

Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Από τα album που έχουν φάει άπειρο repeat στη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#205922 Επισης αγαπημενο αυτο...

Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#205927 RIP τρις μεγιστε Dave

Ξανα ποστάρω το ωριαίο ( story ) mix των Dewaele για τον Bowie

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#206016 1972 και ανακοινώνεται πως ο πλανήτης Γη έχει μόλις 5 χρόνια ζωής ακόμα.

Ο Bowie περιγράφει για λογαριασμό του Ziggy Stardust και ταυτόχρονα ένα από τα 2-3 κορυφαία άλμπουμ όλων των εποχών έχει το ιδανικότερο ξεκίνημα

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#206018 Για κάποιο λόγο μου κόλλησε απ' το πρωί που διάβασα για τον Bowie...είναι και ο Slash που σολάρει έξω απ' το Rainbow, το αγαπημένο μαγαζί του Lemmy...