Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#205728 Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα για τη συμφωνία.
Η αμοιβή μου θα φορολογηθεί στην Ελλάδα


Την δική του εκδοχή για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες στην Ξάνθη και την αμοιβή του που κατατέθηκε σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία, έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει", δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι από τα 16.500 ευρώ που πήρε για μία συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σχεδόν τα μισά πήγαν στην τσέπη τη δική του και των συνεργατών του.

"Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου", επεσήμανε.

Να θυμίσουμε ότι για άγνοια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε κάνει λόγο και ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας.

"Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.


http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pap ... 54267.html
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#205761 :(
Μεγαλώνουμε....
Άβαταρ μέλους
By vice246
#205769
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#205782
saxon_747 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ε έντάξει αμα δεν είναι παράνομο να ιδρύσω και εγω μια εταιρεία στη Βουλγαρία και να πω οτι οι ασθενείς που χειρουργω εδώ να με πληρώνουν στη Βουλγαρία.

Ποιος σε εμποδίζει;

...>.

H συνείδησή μου,το ότι δεν είμαι μεγαλοκαρχαρίας και το ότι άμα πιάσουν εμένα θα με ξεσκίσουν ως μεγαλογιατρό, ενω ο Βασιλάκης με τις αριστερές /επαναστατικές του περγαμηνές (φταίνε οι ξένοι κτλ)θα τη βγάλει λάδι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#205795 60000 εταιρειες εχουν μεταφερει την εδρα τους στην Βουλγαρια και εμεις ασχολουμαστε με τον Βασιλακη;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205819
Αν εννοείς όμως ότι μέσω αυτών των εκδηλώσεων προωθούν την καριέρα τους, δεν θα διαφωνήσω


Ακριβώς αυτό γράφω σε όλα μου τα ποστ.
Μάλιστα είπα ότι και να τους πλήρωνε πάλι ωφελημένος θα ήταν.

Τώρα βέβαια ο garland κάτι είπε ότι δεν τα βρίσκαν στην πληρωμή κάτι χρονιές.
Τι πληρωμή;
Με λενινάδα;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#205822 Ωραία τούμπα να φρεσκάρω λίγο στον EDDIE τι έλεγε λίγο:
1. κλασσικό και φουλ καλοπληρωμενο υπαλληλακι του ΚΚΕ
2. κατήχηση που κάνει το ατομιδιο στην ευρύτερη πελατεία του εργοδότη του

:vava: :tomato: :slap:

και δεν αναφέρω τις μπούρδες περί του ποιος έκανε χάρη τίνος και ποιος έφτιαχνε ποιον, αναφέρθηκε εκτενώς εψές.
Τελευταία επεξεργασία από Red Garland και 11 Ιαν 2016, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205824 Σε τι ακριβώς πληρωμή δεν τα βρήκαν θα μας πεις;

Εγώ σου λέω ότι τον πλήρωναν μέσω εταιρείας με έδρα στο Νοβοροσίσκ και δεν φαινόταν πουθενά.

Εσύ θα μας πεις σε τι ακριβώς πληρωμή δεν τα βρήκαν;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205836 Συμμετοχή 'Βασίλη'® στα κνιτοφεστιβάλ --> ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση και προβολή της δουλειάς του σε φρέσκο TG --> ΧΡΗΜΑ (αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι τα έδρανα της ΑΣΟΕΕ που σκόνιζες)

Δεν έθιξα σε κανένα σημείο το αν παίρνει, πόσα παίρνει και τι παίρνει για το κνιτοφεστιβάλ.
Είπα μάλιστα ότι θα έπρεπε να πληρώνει.

Το ότι συμμετέχει ανελλιπώς (κυριολεκτικά) σε αυτή την ιστορία (προβολής της δουλειάς και της μουτσούνας του) για μένα τον κάνει υπάλληλο.
Δεν θες υπάλληλο και θες συνεταίρο γιατί παίζουν μέσα και άλλες μπίζνες; --> Αδιάφορο.

Πες μας τώρα εσύ που ξέρεις:
- τα του ΚΚΕ
- τα της Ελληνικής μουσικής σκηνής
- την τσέπη του Βασίλη®
- πολλά κι ο νους σου κατεβάζει

σε τι ακριβώς πληρωμή δεν τα βρήκαν...;
:)
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#205847 Έτσι μάλιστα, αυτή είναι μια σωστή τούμπα, εγκρίνει άραγε ο giannik για το άσπρο-μαύρο; Ας μας απαντήσει.

Εσύ δεν έθιξες τίποτα απλά είπες τον Βασίλη
1. υπαλληλάκι του ΚΚΕ :slap:
2. ότι είναι εκεί που είναι χάρη στα φεστιβάλ της ΚΝΕ :slap:
3. ότι είναι προπαγανδιστής του κόμματος :slap:
4. ότι τραγουδάει σε ΜΠΟΥΑΤ με το Θηβαίο ενώ είναι το θέατρο Διάννα. (ανάθεμα και αν έχει 20 χρόνια να τραγουδήσει σε μπουάτ ο συγκεκριμένος)

Φυσικά τώρα μπορείς να κάνεις τις συνεπαγωγές που έμαθες στη σχολή σου(?) και να τα βγάζεις όλα ΧΡΗΜΑ και κάπως μαγικά να ταιριάζουν.*
Φαντάζομαι θα χρωστάει και ΦΠΑ από το ΧΡΗΜΑ που πήρε τότε και από εκεί, ψάξ το :rtfm:

Σχετικά με το ότι δεν τα βρήκαν με πληρωμή εμένα μου το είπαν παιδιά της ΚΝΕ μέσα στο ίδιο το Φεστιβάλ.
Εσένα αυτές τις μπούρδες ποιος στις είπε; Ο Σταύρος, ο Ορφανός ή ο Αμυράς όταν κάνατε μαζί ποδήλατο;

Και ένα τέστ:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ
(α) Εικόνα
(β) Εικόνα

* αν γίνεις ποτέ φωτογράφος και σε "πληρώνουν" με απλή αναφορά στο λεύκωμα της Πιρέλι πες στον εαυτό σου ότι πληρώθηκες σε ΧΡΗΜΑ.
Και μετά ψάξτε ένα απλό λεξικό τι σημαίνει χρήμα, και έλα να μας πεις τι έκανες λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από Red Garland και 11 Ιαν 2016, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205853 Το να βάζεις φωτο σε ποστίνια τα κάνει πιο θεαματικά.
Νομίζει δε ο άλλος που βαριέται να το διαβάσει ότι κάτι φοβερό έγραψε ο άλλος και από την γαματοσύνη πέταξε και μια φωτο.
Οπότε ας κάνω το ίδιο.

Εικόνα

Πρώτος στους αγώνες, πρώτος στις μυτιές.
:s_thumbsup

Τώρα το ότι έφτιασες ολάκερο ΜΠΟΥΛΕΤ ΠΟΙΝΤ όπου μου επισημαίνεις ότι το θέατρο Διάννα δεν είναι μπουάτ με ξεπερνά.

Σχετικά με το ότι δεν τα βρήκαν με πληρωμή εμένα μου το είπαν παιδιά της ΚΝΕ μέσα στο ίδιο το Φεστιβάλ.


Ο Δίας πιο πάνω λέει ότι παίζουν εκεί αφιλοκερδώς.
Μήπως είχαν πιεί κάτι οι σύντροφοι που στο είπαν;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#205859 Μια ζωή(sic) στο φόρουμ αυτό έκανες, πέταγες φωτό και μάλιστα κινούμενες, τι είναι αυτό τώρα, μεταχρονολογημένη αυτοκριτική; :hmmm:

Τέλος παντων, αν δεν έχεις τίποτα άλλο να μας μάθεις για την ελληνική ροκ σκηνή και τις μπουάτ, να το λήξουμε γιατί κούρασε.