Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#205375 Όσο δεν παίζεις σε ξεχνάνε, δε πα να είσαι και η Ρούλα Κορομηλά.
Από εκεί και πέρα όπως υπάρχει ο Τζίμης Πανούσης χωρίς φεστιβάλ θα υπήρχε και ο Βασίλης.
Η επιτυχία του Βασίλη δεν είναι το ότι του κόβει μισθό το κόμμα και ότι μάλιστα είναι ο κρυφός προπαγανδιστής του, είναι ότι έκανε δικά του όλα τα τραγούδια του Άσιμου και τα πούλησε σε εύπεπτη συσκευασία μια εποχή που ζητούσε τέτοια τραγούδια. Αν ήταν έτσι η Μάρω που έκλεινε τα φεστιβάλ θα ήταν η νέα Αλεξίου, δεν πάει όμως έτσι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#205381 Πέραν των 2-3 τραγουδιών , (Καταρρεω, Θα ρθω να σε βρω κλπ) ο Σιλης έκανε καριερα για τους σωστους λόγους : Φωνή - ρεπερτόριο. Μην λέμε και ότι αστικό μύθο αναπαράγεται (πχ στην κηδεία του Ασιμου του φώναζαν "τραγουδα το Χαιρετισματα ρε.., ενώ ΔΕΝ το έχει γράψει ο Νικόλας). Μπορεί να γουστάρουν οι παροικουντες εν Εξαρχειων να φαντασιωνονται για τον κακό Βασίλη που έκανε καριέρα πάνω στην πλάτη του Ασιμου αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Παπακωνσταντινου ήταν εκεί όσο κανείς άλλος. Και σκέψου τι στατους ειχε στα τέλη των 80'ς ε;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205405 Σεβαστό το ότι έθιξα το είδωλο αλλά να μιλάμε απλά για να μην κουράζουμε την κουρασμένη κούραση.

TG Βασίλη --> πιτσιρικαρία (εξ' ορισμού)
Αν ο Βασίλης δεν έδειχνε τη μουτσούνα του ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σε σημαντικό αριθμό 18ρηδων (φρέσκο αίμα), θα τον είχε ξεχάσει και η Ράντου και δεν θα γέμιζε ούτε το κουτούκι του Νικόλα.

Στην παρακμή δηλαδή που έχουν πέσει αστέρες της ίδιας περιόδου.
Πριν 20 χρόνια οι περισσότερες πιτσιρίκες έσκιζαν τις κιλότες τους για τον Πλιάτσικα.
Σήμερα οι πιτσιρίκες αν τον δουν θα πουν "ποιο είναι το θείο;". :svivhaha:
Οι δε 40αρες (πριν 20 χρόνια 20αρες) αμφιβάλλω αν θα πλήρωναν για να ακούσουν το ξεπεσμένο απωθημένο τους.

Αντίθετα ο Βασίλης έχει χτίσει με μπετόν αρμέ φοβερό brand equity "Επανάσταση-αριστεροσύνη-Εξάρχεια-καιγαματοσύνη" που του επιτρέπει να υφίσταται ακόμα ως "ροκ σταρ".
Το αν αντέγραψε τα τραγούδια του Άσιμου και τις ρίμες του Καζούλη αφορά τον garland που τον άκουγε πιτσιρικάς.

Οι σημερινοί 18ρηδες δεν ξέρουν ούτε τον Άσιμο, ούτε τίποτα.
Τρώνε στη μάπα ένα 'Βασίλη'® ως "ροκ τραγουδιστή" και επειδή είναι πρώτη μούρη στη μπουάτ "ΚΝΕ" τον ακούνε ξανά και ξανά.
Αν έβγαζαν συγκροτήματα πιτσιρικάδων που θα ερμήνευαν τραγούδια του (πρωτότυπο; ), δεν θα ασχολιόταν μαζί του ούτε η μύτη του.
:)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#205415 Δεν τρωνε στη μαπα τον Παπακωνσταντινου επειδη τραγουδηε στο ΚΝΕnington , μην λεμε ο,τι να ναι. Σιγα το Ozzfest δλδ. Τρωνε στη μαπα τον Σιλη επειδη ηταν ο πρωτος (και μοναδικος) ως σημερα εκπροσωπος του ελληνοφωνου AOR. Και μαλλον δεν εχεις συναισθηση του brand name ¨Φιλλιπας Πλιατσικος" για να λες οτι δεν θα τον ηξερε η μανα του αν δεν εμφανιζοταν εκει.
Να θυμησω επισης οτι στο KΝΕnington μπορει να παει οποιοσδηποτε θελει να ακουσει / καυλαντισει/ γνωριζει/μπορει. Οποτε ο καθε Βασιλης ειναι ευτυχης οταν τον καλουν. Να σε ενημερωσω οτι ο Μπουσσος παρισταται ανελλιπως απο το 1995, και καθε χρονο φορτωνει και απο 2 πιπινακια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205423 Όλα τα ονόματα που ανέφερα (Πυξ Λαξ, μαγειρίτσες, κοκορετσίτσες, κατσιμυξαίοι κλπ), ΟΛΟΙ αυτοί έχουν εξαφανιστεί από την υδρόγειο και μόνο ο 'Βασίλης'® έχει απομείνει ως ΕΛ εκδοχή των Metallica να μαζεύει τα φράγκα της πιτσιρικαρίας.

Εντάξει ρε παιδιά δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ που με διαφωτίσατε για το ταλέντο του άνθρωπα.

Άρα οι φήμες ότι έκλασε τον David Bowie που τον έψηνε για μια διπλή εμφάνιση ισχύουν... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#205424 έχεις επαφή με την ελληνική σκηνή όχι αστεία.

g, πες του με τρόπο ότι διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ και ότι έχει μείνει ένας Κατσιμίχας :s_wink
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#205425
EDDIE_147 έγραψε:Όλα τα ονόματα που ανέφερα (Πυξ Λαξ, μαγειρίτσες, κοκορετσίτσες, κατσιμυξαίοι κλπ), ΟΛΟΙ αυτοί έχουν εξαφανιστεί από την υδρόγειο και μόνο ο 'Βασίλης'[REGISTERED SIGN] έχει απομείνει ως ΕΛ εκδοχή των Metallica να μαζεύει τα φράγκα της πιτσιρικαρίας.

Εντάξει ρε παιδιά δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ που με διαφωτίσατε για το ταλέντο του άνθρωπα.

Άρα οι φήμες ότι έκλασε τον David Bowie που τον έψηνε για μια διπλή εμφάνιση ισχύουν... :ninja:

Πλάκα κάνεις έτσι;
Την καριέρα του Βασίλη την έχεις δει;
Όλοι αυτοί που αναφέρεις μαζί μπορεί και να μην την φτάνουν!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205426 Μέχρι την επόμενη "τελευταία συναυλία" αν βρουν κορόιδα να τσιμπήσουν κανά φραγκάκι.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#205429 Eddie , τελευταια φορα (και για χαρη του :inlove: )

δεν ξερω αν ειχες συναισθηση του τι εστι Σιλης στα 80'ς ,αλλα σε διαβεβαιω οτι Pink Floyd+Iron Maiden+Van Halen +Whitesnake εν ετει 1988 θα παιζανε αναμεταξυ τους αν την ιδια μερα ειχε live ο Παπα. Μιλαμε για ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ απηχηση στην τοτε νεολερα. Δεν χρειαστηκε ο ανθρωπος να βγαλει νεα μουσικη απο το 90 και μετα (αντε, να πω και το Χρονια Πολλα). Το να λες οτι επιβιωνει χαρη στο KNEpalooza ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας. Μαλλον το αντιθετο συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#205431 Δεν αμφισβήτησα πουθενά το τι έκανε 30 χρόνια πίσω.

Και επειδή ο Βασίλης® είναι ιδεολόγος και δεν το κάνει για τα φράγκα (ΝΟΤ) αρκείται στα φεστιβάλ και τις αρπαχτές και δεν πάει σε κανένα πρώτο μαγαζάκι (όπως κάνει μέχρι και ο Ρόκκος ας πούμε που καλλιτεχνικά είναι 5 αιώνες πίσω του βάσει αυτών που λέτε) να βγάλει χοντρά φράγκα.

Αντ' αυτού πηγαίνει σε κάτι μπουάτ με το έτερο ΤΕΡΑΣΤΙΟ αστέρι της Ελληνικής ροκ σκηνής, Χρήστο Θηβαίο.

Όλα για την ιδεολογία και το κόμμα αυτό το παιδί.
Αλλιώς θα είχε χεστεί στο τάληρο...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#205441
EDDIE_147 έγραψε: με το έτερο ΤΕΡΑΣΤΙΟ αστέρι της Ελληνικής ροκ σκηνής, Χρήστο Θηβαίο.


Μιλάτε για το ίδιο πρόσωπο; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#205472
g8777 έγραψε:Εντι το πως συνδυασες μια κοινη πρακτικη (-------->ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ) με την υποτιθεμενη μισθοδοσια του Σιλη απο το ΚΚΕ μονο εσυ το ξερεις. Δεν εχω καταλαβει για ποιο λΟγο ψεγουμε τον Βασιλη. Τα 16k ως υπερογκο ποσο ; (που αν ηταν μεικτα, σιγα το μεροκαματο) Το οτι τα πληρωθηκε σε λεβα (ΔΕΝ τα πληρωθηκε αυτος, η εταιρεια που εδρευει στη Βουλγαρια τα πηρε, στα χερια του Σιλη μπορει να εφτασαν και 100 ευρω που λεει ο λογος). Η υποτιθεμενη ανακολουθια λογων και εργων; ( Ο Καρολος ο Μαρξ ειχε κανει τοσο clubbing στη ζωη του που ο Stefan θελει 5 οδηγικες ζωες να τον φτασει). Αν κατι ειναι σιχαμερο πανω του ειναι το πως εφτασε αυτο το παιδι να θεωρειται συνωνυμο του ελληνικου ροκ , ενω στην ουσια μιλαμε για εντεχνο με distortion . (Μιλα και συ βρε Cavallino)

Καλά που το ξέρεις οτι δε τα πληρώθηκε αυτός και το λες με τόση σιγουριά?? :hmmm: Ξέρεις ποιανου είναι η εταιρεία και ποιους έχει μετόχους?
Εκτός αν ξέρεις οτι την έκανε τσαμπα τη συναυλία για τη ψυχή της μάνας του και τα 16000 τα άφησε δωρο στον "ατζέντη" του.Ακόμα και για τίποτα να μη πήρε πάντως πάλι υπαρχει θέμα ,γιατί εχει γίνει φοροδιαφυγη/φοροαποφυγή σε συναυλία του.
Το θέμα είναι όμως οτι θα πρέπει να ελεγχθούν και αυτοι οι κύριοι του δήμου Ξάνθης που δέχθηκαν να κάνουν τη μεταφορά χρημάτων στη Βουλγαρία.... :shifty: :shifty:
Για τη ψυχή της μάνας τους και αυτοί??? :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#205495 Εδδιε πραγματικά τη λυπάμαι την πραγματικότητα όταν (συχνότατα) έχει την ατυχία να διαφωνεί μαζί σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#205500 Γιατί μιλάμε για φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή; Έκανε κάτι παράνομο;

...>.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#205515 Ε έντάξει αμα δεν είναι παράνομο να ιδρύσω και εγω μια εταιρεία στη Βουλγαρία και να πω οτι οι ασθενείς που χειρουργω εδώ να με πληρώνουν στη Βουλγαρία. :lol: