Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#205081 Ωραια η 600αρα... Παλι αγγελιες θα κοιτω Σαββατιατικα

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205091 Φοβάμαι ότι το τρίτο της λίστας δεν το παίρνεις με 5 μύρια...

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
belgarion έγραψε:Φοβάμαι ότι το τρίτο της λίστας δεν το παίρνεις με 5 μύρια...

.

Περίπου 5 μύρια έχει αλλά δολλάρια...
Πέρσι μία πουλήθηκε 4.κάτι. Αν φέτος δε φτάνει το ποσόν τότε οποιαδήποτε από τις δρόμου με colombo.
Δε θα τα χαλάσουμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205097 Καλά όνειρα κάνουμε, και έτσι και αλλιώς κάθε μία τους είναι μοναδική και ως εκ τούτου δε μπορείς να υπολογισεις πόσο θα κόστιζε σε πιθανή δημοπρασία. Γενικά μιλώντας είναι τρομακτικό πόσο έχει ανέβει η αξία των καλών κλασσικών από το 1998 που άρχισα να διαβάζω το classic and sportscar και το thoroughbreds and classic cars μέχρι σήμερα

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#205099 Αν κερδίσει 5 μύρια παίρνει 1-2 κανονικά αυτοκίνητα της αρεσκείας του (κάτι 124 άντε και την Porsche) και με τα υπόλοιπα τα χαίρεται συνεχώς,με την οικογένειά του χωρίς να χρειάζεται να δουλεύει.
Αν δώσει 5 μύρια για αυτοκίνητα μετά θα πρέπει να δουλεύει σαν σκύλος για να τα σφαλίζει και να τα συντηρεί και δεν θα προλαβαίνει να τα πάει βόλτα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205103 Καλά προφανώς άμα έχεις 5 μύρια δεν τα δίνεις όλα για αυτοκίνητα αν και κάποια από αυτά όπως μια σωστή 911,μια καλή παγοδα κλπ εκτός από την χαρά της οδήγησης προσφέρουν και μια πολύ καλή επένδυση σε βάθος χρόνου.

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
belgarion έγραψε:Γενικά μιλώντας είναι τρομακτικό πόσο έχει ανέβει η αξία των καλών κλασσικών από το 1998 που άρχισα να διαβάζω το classic and sportscar και το thoroughbreds and classic cars μέχρι σήμερα

Αλήθεια είναι αυτό... το 98-99 μια καλή παγόδα είχε 15 χιλιάρικα! :lol:
Γενικά μιλώντας και συνεχίζοντας στα όνειρα, θα το θεωρούσα εξαιρετικά ανήθικο και βλακώδες, που λες, να φάω 5 μύρια σε αμάξια... νομίζω ότι θα έπαιρνα δυο τρία που είναι καημός (μια καλή μερσεντές της σειράς, μια καλή πορσε κάπως πιο παλιά της σειράς πάλι και ένα ΙΧ διακριτικό για κάθε μέρα) και θα κοιτούσα να περάσω καλά την υπόλοιπη ζωή μου με μια λογική άνεση (όχι υπερβολικά πράγματα και μάλλον καλύτερα εκτός Αθήνας).
Ίσως να ψαχνόμουν να κάνω κάτι για να περνάω την ώρα μου δημιουργώντας και μαθαίνοντας αλλά ταυτόχρονα, αν γίνεται, να έχει και κάποιο θετικό αντίκτυπο στο (άχαρο) ίχνος της ζωής μου (ίσως μια ενδιαφέρουσα επιχείρηση στον τομέα της τέχνης ή της επιστήμης, που θα δούλευαν 2-3 άνθρωποι πιο ικανοί από εμένα όπου θα ζούσαν αλλά και θα έβγαζαν και κάτι καλό για τον κόσμο, ελπίζοντας ότι όταν θα ψοφήσω να έχω μείνει πανί με πανί και αυτοί να μπορούν να την αναλάβουν).
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά πάνω από 5 μύρια και ενώ θα έπρεπε να είναι ηρεμοι (και ευχάριστοι) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κάνουν 6... λες και έχει κάποιο νόημα. :roll:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
D-Jet έγραψε:
belgarion έγραψε:Γενικά μιλώντας είναι τρομακτικό πόσο έχει ανέβει η αξία των καλών κλασσικών από το 1998 που άρχισα να διαβάζω το classic and sportscar και το thoroughbreds and classic cars μέχρι σήμερα

Αλήθεια είναι αυτό... το 98-99 μια καλή παγόδα είχε 15 χιλιάρικα!
Γενικά μιλώντας και συνεχίζοντας στα όνειρα, θα το θεωρούσα εξαιρετικά ανήθικο και βλακώδες, που λες, να φάω 5 μύρια σε αμάξια... νομίζω ότι θα έπαιρνα δυο τρία που είναι καημός (μια καλή μερσεντές της σειράς, μια καλή πορσε κάπως πιο παλιά της σειράς πάλι και ένα ΙΧ διακριτικό για κάθε μέρα) και θα κοιτούσα να περάσω καλά την υπόλοιπη ζωή μου με μια λογική άνεση (όχι υπερβολικά πράγματα και μάλλον καλύτερα εκτός Αθήνας).
Ίσως να ψαχνόμουν να κάνω κάτι για να περνάω την ώρα μου δημιουργώντας και μαθαίνοντας αλλά ταυτόχρονα, αν γίνεται, να έχει και κάποιο θετικό αντίκτυπο στο (άχαρο) ίχνος της ζωής μου (ίσως μια ενδιαφέρουσα επιχείρηση στον τομέα της τέχνης ή της επιστήμης, που θα δούλευαν 2-3 άνθρωποι πιο ικανοί από εμένα όπου θα ζούσαν αλλά και θα έβγαζαν και κάτι καλό για τον κόσμο, ελπίζοντας ότι όταν θα ψοφήσω να έχω μείνει πανί με πανί και αυτοί να μπορούν να την αναλάβουν).
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά πάνω από 5 μύρια και ενώ θα έπρεπε να είναι ηρεμοι (και ευχάριστοι) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κάνουν 6... λες και έχει κάποιο νόημα. :roll:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ πέρα από το να φτιάξω ένα σπίτι στην εξοχή και να πάρω 2-3 παλιές αγάπες, δεν θα έκανα τίποτε άλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αλλάξει το ποιος είμαι από κάτι τέτοιο

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ πέρα από το να φτιάξω ένα σπίτι στην εξοχή και να πάρω 2-3 παλιές αγάπες, δεν θα έκανα τίποτε άλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αλλάξει το ποιος είμαι από κάτι τέτοιο

αυτο ακριβως.
Σπιτι σε εξοχη φλατ 150-200 μετρα.Τα μετρα θα ειναι τοσα για να εχει και τοσα στο υπογειο,να εχω μετρα για να το γεμισω με αυτα που θελω.
Στο υπογειο θα εχει απο αναβατωριο 4κολωνο,ξεμονταριστη για να μην μου γρατζουνανε τις μαγνησιου ζαντες,μεχρι παγκο και εργαλειοφορους τροχηλατους πληρως εξοπλισμενο απο τη snap-on.
Τι θα εβαζα στο υπογειο με 5 μυρρια?
Ενα peugeot 306 maxi kit car evo2 ex Panizzi (οχι τσιπιες)
Eνα wrc focus 03 μοδελο ex Martin για να εχει και να κρατει και την αξια του.
Ενα καγιεν μεταχειρω απο e-pop αριστο για την :inlove: και λοιπες χαμαλοδουλειες.
Και ενα 9αρι εβο για μενα για καθημερινο,με πολλα καλουδια σε αναρτηση(rieger).φρενα(brembo gold series)/μεταδοση(σειριακο kaps ισογραναζο για καθε μερα μου ειναι μια χαρα) μοτερ με μια hks 7460 kai(τουρμπισμα πιο χαμηλα απο μαμα,και καλυτερη αναπνοη ψηλα+ ρουλεμαν για να την ακουω να κανει ζβιιιιιιν οταν το σβηνω), μπιελλες carillo,εκκεντρα tomei 260 ,σφυριλατα wiseco ,σωστο ιντερκουλερ(hks) και τα περιφερειακα ολα κομπλαν.
Ζανταρισμενα βροχινα,σλικ,σεμι,τροφεο πιρελια ετοιμα ολα στα ραφια για παν ενδεχομενο.
Πανω απο 600.000 δεν εχω χαλασει απληστε Διγετιε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205120 Εγώ πάντως αντί για το focus δίπλα στο 306 θα έβαζα ένα ex Ragnoti της Ρεζι, τώρα 5 tour DE corse,Clio Williams η εκείνο το μπλε megane που οδήγησε και ο οριολ, δεν ξέρω. Α και μια celica Carlos sainz προδιαγραφών σαφάρι, μην σου πω ότι θα εφτιαχνα και ένα υδάτινο κωλημα στον κήπο να κάνω αναπαράσταση...

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#205123 καλα και ενα κλιο κιτ καρ στο ασημι χρωμα του εργοστασιου με τις διαφημισεις της ''Diac'' δεν με χαλναγε.Ουτε μια xsara kit car(αλλο αλυσοπριονο αποκει)
Εκανα τη μαλατσια και ειπα μονο 4,αλλα επειδη ειμαι λιτοδιαιτος οπως ειδατε,θα εβαζα μεσα στο γκαραζ και σιγουρα ενα 5 gt turbo λευκο ιδιο με αυτο που ειχα στα νιατα μου,κανα 205 gti 1,9,κανα williams, και ενα 205 rallye με μονιμα ξεκουμπωμενο παπα για να ακουω και λιγο κροταλισμα απο καρμπυΛατερ.
Εγω εκλεισα.
Η σειρα σας.

εντιτ. Να συμπληρωσω οτι εαν δεν εβρισκα στην αγορα τα 5αρια,205 στην κατασταση που θελω,θα τα ανακατσκευαζα απο την αρχη μεχρι να γινουν οπως πρεπει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά πάνω από 5 μύρια και ενώ θα έπρεπε να είναι ηρεμοι (και ευχάριστοι) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κάνουν 6... λες και έχει κάποιο νόημα. :roll:

Πόσο αλήθεια είναι αυτό...

Είχα κάποτε τέτοιο αφεντικό... Είχε πολλά περισσότερα από 5 μύρια... Μία Δευτέρα τον βρήκαμε στο γραφείο να έχει κοιμηθεί από την κούραση πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή... Μετά που έφυγα από τη δουλειά αυτή έκανε παιδιά... Ελπίζω να τα βλέπει και καθόλου... Καλός άνθρωπος, καλός επιχειρηματίας, με πολύ λάθος προτεραιότητες (κατ' εμέ βέβαια).

Είχε και μια Ε320 W211... :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
markvag έγραψε:Είχε και μια Ε320 W211... :lol:

Το είπες και μόνος σου... λάθος προτεραιότητες! :lol:
Νομίζω ότι ελάχιστοι τελικά συνειδητοποιούν ότι ο πλούτος είναι ένα κλάσμα και όχι ένας καθαρός αριθμός.
Τεσπα. Στο θέμα μας τώρα...
Πέρα από την 600ρα (που είναι το φετιχ του v12), αν μένεις έξω από την Αθήνα και δεν είσαι και πολύ γκαζιάρης γιατί να μην κυκλοφορείς με μια τέτοια, να έχεις και την άνεσή σου:
Εικόνα
Φυσικά, με το μοτέρ που όλοι αγαπήσαμε (το Μ103.981 με το 722.351 σαζμάν το 4ρι και τα 177 αλογάκια)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#205166 Βλέπω όλοι στο τοπικό της Mercedes ήρθατε να καταθέσετε τα όνειρα σας :shifty:
Μέχρι και ο markvag που τώρα ψώνισε από Βαυαρία μεριά εδώ συχνάζει. Το επόμενο αυτοκίνητό του θα είναι μάλλον από Βάδη Βυρτεμβέργη μεριά. ( Γεια σου Μάρκο :) )

Λοιπόν αφού πιάσατε τα όνειρα σε περίπτωση αρκετών χρημάτων αύριο, πάρτε και τα δικά μου.

Σπίτι εκτός Αθηνών οπωσδήποτε.
Περιοχή ορεινή Φωκίδα που κατάγομαι και έχουμε και χωράφι γι αυτή τη δουλειά.
Σπίτι μέχρι 100 τετραγωνικά με μεγάλη βιβλιοθήκη, και ξεχωριστό δωμάτιο με συγκεντρωμένα βιβλία για το αυτοκίνητο, περιοδικά τεύχη συλλεκτικά, δίσκοι, σιντί κλπ κλπ, καλό ηχοσύστημα, τραπέζι χαμηλό, δυο πολυθρονάρες (η μία για τον διγέτιο :lol: ) καλό αλκοόλ σε ακτίνα ενός μέτρου από το τραπέζι. Περιφερειακά ασπρόμαυρες φωτό διαφόρων αγίων. ( Ο D-jet ξέρει ακριβώς για ποιους λέω :shifty: )

Μεγάλο εργαστήριο με ξυλότορνους και άλλα εργαλεία ξυλουργικής τέχνης. Λατρεύω τις κατασκευές με ξύλο :inlove:

Μεγάλο κήπο για να ασχολούμαι με λουλουδάκια και οπωροκηπευτικά.

Γάτες ζευγάρι ράτσας κεραμίδια :lol: και ένα ζευγάρι τσοπανόσκυλα αυτά με το ωραίο μπάσο γαύγισμα.

Μεγάλο γκαράζ φτιαγμένο από κορμούς και πέτρα που θα στεγάζει αυτά:

1. Μια 210 πετρέλαιο την 320 κατά προτίμηση για ταξίδια. Ασημί παρακαλώ.
2. Μια παγόδα για να την κοιτάω .
3. Μια Alfa Romeo GTAm για να την κοιτάω και να την ακούω.
4. Ένα παλιό Land Cruiser με καρότσα για να πηγαίνω στα απάτητα για μανιτάρια και βότανα.
5. Μια Celica ST 185 για τσιφτιές και μιας που η παλιά ειδική είναι πάντα εκεί και ελπίζω για πάντα χωμάτινη.
6. Ένα Unimog για να προσφέρω κοινωνικό έργο το χειμώνα σε εγκλωβισμένους από το χιόνι γέροντες στα γύρω μέρη, και για να τραβάω το διγέτιο που θα έχει κολλήσει με την 140 ερχόμενος να με επισκεφτεί :lol:

Αυτάαα.
Πάω τώρα να κοιμηθώ, διότι ως γνωστόν ο ύπνος και τα όνειρα μας δίνουν ότι η ζωή μας στερεί :)

ΥΓ
Για τον καλό μου φίλο που ξέρω πόσο τη γουστάρει

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
D-Jet έγραψε:Τεσπα. Στο θέμα μας τώρα...
Πέρα από την 600ρα (που είναι το φετιχ του v12), αν μένεις έξω από την Αθήνα και δεν είσαι και πολύ γκαζιάρης γιατί να μην κυκλοφορείς με μια τέτοια, να έχεις και την άνεσή σου:
Εικόνα
Φυσικά, με το μοτέρ που όλοι αγαπήσαμε (το Μ103.981 με το 722.351 σαζμάν το 4ρι και τα 177 αλογάκια)

αυτην θεωρω την ομορφοτερη s σειρα.Οχι την αλλη την γκουμουτσα που εβαλες πριν.

BEAMS έγραψε:6. Ένα Unimog για να προσφέρω κοινωνικό έργο το χειμώνα σε εγκλωβισμένους από το χιόνι γέροντες στα γύρω μέρη, και για να τραβάω το διγέτιο που θα έχει κολλήσει με την 140 ερχόμενος να με επισκεφτεί :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: