Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
D-Jet έγραψε:
belgarion έγραψε:
D-Jet έγραψε:
Jorge_greek έγραψε:Η μόνη σύγχρονη χρήση για αυτά τα αγροτεμάχια σε ρόδες που αναφέρατε και μου έρχεται στο μυαλό, είναι αυτή:

Πολύ λογικό μου ακούγεται...

Ιδίως αν είσαι συμμοριτης στο LA
.

Και πάντοτε σε συνάρτηση με το τι έχεις στο μυαλό σου...

Τώρα σε έχασα, πάντως το σχόλιο πήγαινε στο ποιοι είναι οι συνήθεις χρήστες τέτοιων μετατροπων, όχι σε εσένα προσωπικά.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#205015 αυτο με αλλη μασκα/φαναρια θα ηταν πανεμορφο.Τι ειναι?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205018 Chevrolet corvair, αν δεν κάνω λάθος,κινητήρας πίσω και στιγματισμενο από το βιβλίο του Ralph Nader :unsafe at any speed

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#205116 Εγώ πάντως θα αγόραζα την SL της ίδιας περιόδου σε αυτό το χρώμα. Κάπου στο χωριό έχω ακόμη το car and Driver με την δοκιμή μιας μπλε 500 SL το 1990

.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
belgarion έγραψε:Chevrolet corvair, αν δεν κάνω λάθος,κινητήρας πίσω και στιγματισμενο από το βιβλίο του Ralph Nader :unsafe at any speed

.

Στιγματισμένο. Έτσι ακριβώς. Χρόνια μετά, αμερικανικό πανεπιστήμιο (αν δεν κάνω λάθος του Τέξας) ,απέδειξε πως όσα άσχημα αποδίδονταν στο Corvair ήταν λάθος και πως ήσουν τόσο ασφαλής όσο και σε ένα οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο εκείνης της περιόδου. Φυσικά στο μυαλό του κόσμου είχαν μείνει τα τερατώδη που υπήρχαν στο βιβλίο και πήγε άπατο.
Εδώ να πούμε πως στη σειρά των Corvair υπήρχε μέχρι και φορτηγάκι το Rampside,

Εικόνα

το οποίο εκτός των άλλων του χαρακτηριστικών ακριβώς επειδή είχε τη μηχανή πίσω ήταν καλύτερο συνολικά από το άμεσα ανταγωνιστικό του Ford Econoline. Προπαντώς καλύτερα ζυγισμένο.
Στο βίντεο που ακολουθεί και αφορά σε μια συγκριτική διαφήμιση εκείνης της περιόδου μεταξύ ενος Corvair και ενός Ford, το Ford σε φρενάρισμα κάνει έντο :help:
Κανείς όμως δεν βρέθηκε να το κατατάξει στα unsafe at any speed.

https://www.youtube.com/watch?v=HrhCAiV7diY
Άβαταρ μέλους
By belgarion
BEAMS έγραψε:
belgarion έγραψε:Chevrolet corvair, αν δεν κάνω λάθος,κινητήρας πίσω και στιγματισμενο από το βιβλίο του Ralph Nader :unsafe at any speed

.

Στιγματισμένο. Έτσι ακριβώς. Χρόνια μετά, αμερικανικό πανεπιστήμιο (αν δεν κάνω λάθος του Τέξας) ,απέδειξε πως όσα άσχημα αποδίδονταν στο Corvair ήταν λάθος και πως ήσουν τόσο ασφαλής όσο και σε ένα οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο εκείνης της περιόδου. Φυσικά στο μυαλό του κόσμου είχαν μείνει τα τερατώδη που υπήρχαν στο βιβλίο και πήγε άπατο.
Εδώ να πούμε πως στη σειρά των Corvair υπήρχε μέχρι και φορτηγάκι το Rampside,

Εικόνα

το οποίο εκτός των άλλων του χαρακτηριστικών ακριβώς επειδή είχε τη μηχανή πίσω ήταν καλύτερο συνολικά από το άμεσα ανταγωνιστικό του Ford Econoline. Προπαντώς καλύτερα ζυγισμένο.
Στο βίντεο που ακολουθεί και αφορά σε μια συγκριτική διαφήμιση εκείνης της περιόδου μεταξύ ενος Corvair και ενός Ford, το Ford σε φρενάρισμα κάνει έντο :help:
Κανείς όμως δεν βρέθηκε να το κατατάξει στα unsafe at any speed.

https://www.youtube.com/watch?v=HrhCAiV7diY

Η ιστορία του corvair και αυτή του tucker torpedo είναι ίσως οι 2 μεγαλύτερες αδικιες στην ιστορία της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανιας

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
mirage έγραψε:Majestic σε προεδρικο μπλε.

< >

Εικόνα
Εικόνα

:hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#205468 Τον έχω βγάλει έξω και δεν ξέρω πώς να τον μαζέψω!

:inlove: :inlove:

Pop quote #4

Ένα τέτοιο :inlove: :inlove:
Εικόνα