Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#19861 Στείλε να σου στείλουν άλλη απάντηση γιατί αυτή μπάζει. Εν τάχει γιατί πολύ σημασία δώσαμε στο payroll του Μουρούτη

1. Οι θέσεις καταργούνται ως εξής: Κλάδος ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού 23 από τους 115, κλάδος ΥΕ τάδε 8 από τους 20, κλάδος ΠΕ μπλαμπλα 7 από τους 30. Ψάξε και συ ρε τεμπέλη λίγο, μην περιμένεις να στα στέλνουν όλα έτοιμα από το κόμμα. Αρα μια χαρά καταργούνται ΠΕ θέσεις, αλλά μόνο από την εκπαίδευση.

2. Μη μου λες ότι ψάχνουν τα κοάλα και τα πάντα. Εσύ έλεγες και είχες πείσει και 2-3 ότι ψάχνανε πλαστογράφους και εγώ σου έλεγα ότι μπορούνε να ψάξουνε τα πάντα και θα ψάχνουνε μέχρι να βρουν το νούμερο που θέλουν να απολύσουν. Άρα παρά τις πονηριές σου, τον εαυτό σου βγάζεις ψεύτη. Σόρι.

3. ΦΥΣΙΚΑ και θα ήμουν ικανοποιημένος αν προκηρύσσονταν ξανά οι θέσεις γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι δε θέλουν απλά να διώξουν κόσμο, αλλά να διορθώσουν αδικίες. Γιατί προς το παρόν η ισότητα γίνεται με το "όλοι άνεργοι".

4. Ότι δικαιολογητικά και να είχε κάποιος το ΠΔ Πακη τον έκανε ΙΔΑΧ έτσι και κάλυπτε πάγιες και διαρκής ανάγκες και είχε τους μήνες. Καμμία μοριοδότηση καμμία επίδραση δεν είχαν πχ ψεύτικα πτυχία ή παιδιά, πέραν του ύψους του μισθού. Με το να επαναλαμβάνεις 20 φορές το ίδιο ψέμα δεν το κάνεις λιγότερο ψέμα. Απλά κάνεις τον εαυτό σου 20 φορές ψεύτη.

Πες τους (σμβουλή) ότι θες απάντηση επιπέδου 3 (δεν ξέρω πως τα κωδικοποιούνε). Αυτά που γυρνάς και λες σε κάτι μπλογκ του κώλου ή σε συνοικιακούς καφενέδες εδώ δεν πιάνουν. Ξανά σόρι.

ΥΓ Αλήθεια όταν άτομα σκληρού ΑΣΕΠ απολύθηκαν τι είχες κάνει ακριβώς εκτός από το να πετάς εξυπνάδες και να γλύφεις κάθε μορφής εξουσία (κατά προτίμηση γαλάζια); Που έχει και ίνδαλμα τον Κόρτο το γαλάζιο κομματόσκυλο :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#20024 Π.χ. οι καθηγητές που απολύθηκαν και ήταν όλοι μέσω εξετάσεων, ούτε καν μέσω απλής μοριοδότησης προσόντων. Αυτό ήταν τεράστιο σφάλμα που χωράει μεγάλη συζήτηση και θα το αναλύσω σε κάποια φάση.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
cabala10 έγραψε:δεν νομιζω οτι πουθενα στον κοσμο αν γινοταν κατι αντιστοιχο θα το επερναν "ελαφρα την καρδια"................................

Είναι το τυπικό εγγλέζικο, "σε πατάω εκεί που πονάς και θα σου θυμίζω για πάντα την ήττα σου"...

Ακόμα κάνουν καζούρα στους γερμανούς για το ότι είναι/ήταν ναζί και έχασαν τον πόλεμο...
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#20221 Φωτιά πήρε η γραμμή καταγγελιών του ΣΔΟΕ:

https://gr.news.yahoo.com/%ce%bf-%ce%ad ... 11024.html
Άβαταρ μέλους
By manosky
Corto Maltese έγραψε:Στείλε να σου στείλουν άλλη απάντηση γιατί αυτή μπάζει. Εν τάχει γιατί πολύ σημασία δώσαμε στο payroll του Μουρούτη

1. Οι θέσεις καταργούνται ως εξής: Κλάδος ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού 23 από τους 115, κλάδος ΥΕ τάδε 8 από τους 20, κλάδος ΠΕ μπλαμπλα 7 από τους 30. Ψάξε και συ ρε τεμπέλη λίγο, μην περιμένεις να στα στέλνουν όλα έτοιμα από το κόμμα. Αρα μια χαρά καταργούνται ΠΕ θέσεις, αλλά μόνο από την εκπαίδευση.

2. Μη μου λες ότι ψάχνουν τα κοάλα και τα πάντα. Εσύ έλεγες και είχες πείσει και 2-3 ότι ψάχνανε πλαστογράφους και εγώ σου έλεγα ότι μπορούνε να ψάξουνε τα πάντα και θα ψάχνουνε μέχρι να βρουν το νούμερο που θέλουν να απολύσουν. Άρα παρά τις πονηριές σου, τον εαυτό σου βγάζεις ψεύτη. Σόρι.

3. ΦΥΣΙΚΑ και θα ήμουν ικανοποιημένος αν προκηρύσσονταν ξανά οι θέσεις γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι δε θέλουν απλά να διώξουν κόσμο, αλλά να διορθώσουν αδικίες. Γιατί προς το παρόν η ισότητα γίνεται με το "όλοι άνεργοι".

4. Ότι δικαιολογητικά και να είχε κάποιος το ΠΔ Πακη τον έκανε ΙΔΑΧ έτσι και κάλυπτε πάγιες και διαρκής ανάγκες και είχε τους μήνες. Καμμία μοριοδότηση καμμία επίδραση δεν είχαν πχ ψεύτικα πτυχία ή παιδιά, πέραν του ύψους του μισθού. Με το να επαναλαμβάνεις 20 φορές το ίδιο ψέμα δεν το κάνεις λιγότερο ψέμα. Απλά κάνεις τον εαυτό σου 20 φορές ψεύτη.

Πες τους (σμβουλή) ότι θες απάντηση επιπέδου 3 (δεν ξέρω πως τα κωδικοποιούνε). Αυτά που γυρνάς και λες σε κάτι μπλογκ του κώλου ή σε συνοικιακούς καφενέδες εδώ δεν πιάνουν. Ξανά σόρι.

ΥΓ Αλήθεια όταν άτομα σκληρού ΑΣΕΠ απολύθηκαν τι είχες κάνει ακριβώς εκτός από το να πετάς εξυπνάδες και να γλύφεις κάθε μορφής εξουσία (κατά προτίμηση γαλάζια); Που έχει και ίνδαλμα τον Κόρτο το γαλάζιο κομματόσκυλο :s_rofl

Είμαι σίγουρος ότι δεν διαβάζεις αυτά που σού απαντάω. Πιθανότεροι λόγοι είναι οι εξής δύο:
α) φοβάσαι ότι έχεις γίνει ρεζίλι περισσότερο από ό,τι είχες αρχικά νομίσει
β) δεν σού επιτρέπει το κομματικό τσιπάκι να αλλάξεις τροπάρι

Θα σού γνωστοποιήσω ότι, εκτός των εκπαιδευτικών, που το έγραψα ήδη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταργηθούν ολόκληρες διευθύνσεις, υπηρεσίες ή νομικά πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι σε αυτά εντάσσονται στη διαθεσιμότητα, αν δεν απολυθούν αμέσως.
Η λογική είναι "έχουμε 2 μηχανικούς που κάθονται σε έναν φορέα που δεν κάνει τίποτα εδώ και 20 χρόνια. Χρειαζόμαστε αλλού μηχανικούς; Ναι; Ωραία. Όχι; Δυστυχώς, οι εκτός ΑΣΕΠ σε διάφορους δημόσιους τομείς είναι πολύ δημοκράτες και δεν κάνει τους πειράξουμε. Το μπούλο.".
Αυτή είναι η λογική. Μην με ξαναενοχλήσεις με ηλθιότητες.

2. Σού έδωσα την Εισηγητική Έκθεση του Νόμου. Είναι γνωστές οι διατάξεις του Νόμου. Εξακολουθείς να γράφεις αστήρικτες θεωρίες για αυτό που νομίζεις ότι ισχύει. Ακόμα και 5χρονο να είχα, θα καταλάβαινε. Εσύ, όπως πάντα, δεν ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις. Δεν θέλει να καταλάβει αυτός που έχει συμφέρον να μην καταλάβει (και ο ηλίθιος, αλλά εδώ μάλλον δεν ισχύει).
Τελεία κι όποιος θέλε, ας διαβάσει πράγματα από τα Πρακτικά της Βουλής και την Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

3. Γράφεις "ΦΥΣΙΚΑ και θα ήμουν ικανοποιημένος αν προκηρύσσονταν ξανά οι θέσεις γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι δε θέλουν απλά να διώξουν κόσμο, αλλά να διορθώσουν αδικίες. Γιατί προς το παρόν η ισότητα γίνεται με το "όλοι άνεργοι"."
Χαίρομαι που άλλαξες ρότα, μετά τους "οιονεί μόνιμους" σκουπιδιαρέους του ΑΠΘ, οπόταν υποστήριζες ότι οι εργαζόμενοι καθαριότητας που είχαν προσληφθεί από κάποιον εργολάβο πριν Χ χρόνια ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να αντικατασταθούν από άλλους, με οποιεσδήποτε διαδικασίες πρόσληψης, ακόμα και με μοριοδότηση, ακόμα κι αν είχαν αντικειμενικά περισσότερη ανάγκη, περισσότερα μόρια για κοινωνικά κριτήρια, από τους τακτοποιημένους.
Τελικά υπάρχει μια αχτίδα στο βάθος. Ακόμα και για εσένα. :s_empathy

4. Επειδή κατανοώ ότι έχεις θέματα, θα στο γράψω με γράμματα που ίσως σε βοηθήσουν:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗΣ 24ΜΗΝΩΝ ή ΕΠΑΡΚΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Π.Δ. 164/2004.
Ταυτόχρονα δε, όπως γράφει ο νόμος, θα ελεγχθούν ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ των προσληφθέντων/μονιμοποιηθέντων.

ΔΕΝ θα ασχοληθώ περισσότερο με το παραπάνω, έχω τελικά πολύ ομορφότερα πράγματα να κάνω από το να ξεφτιλίζω ένα άτομο που πάει να βγει από πάνω καλύπτοντας τον κώλο της μαϊμούς με στριγκάκι. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
manosky έγραψε:..... πάει να βγει από πάνω καλύπτοντας τον κώλο της μαϊμούς με στριγκάκι. :s_bye
hahaiv: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By gianik
#20379 48ωρη απεργια απο αυριο για τους εργαζομενους στον ραδιοφ σταθμο "στο κοκκινο"..2 μηνες απληρωτοι..
Το Π.Α.ΜΕ ακουει;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#20422 Το ΠΑΜΕ προφανώς δεν μπορεί παρά να είναι ΜΕ τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι. :roll:

Φαντάζομαι ότι όσο εγώ πληκτρολογώ αυτές τις αράδες οι αγωνιστές του σκέφτονται τι κινητοποιήσεις να κάνουν για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των ανθρώπων αυτών.

Παρεμπιπτόντως...

Image
Ας απολαύσουμε τον επικό ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του σύριζα ώστε να καταλάβουμε το ποιοι είναι αυτοί που "θα έρθουν να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά της Ελλάδας".

Θα μπορούσα να κάτσω να σχολιάσω, αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της. Ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ισολογισμό.

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#20478 Χωρίς να έχω δει τον ισολογισμό και τα σχόλια, απλά σημειώνω ότι μπορεί να μην κάνει αποσβέσεις... Υπάρχει το δικαίωμα για κάποια χρόνια, απλά αν δεν κάνεις αποσβέσεις για μια 5ετία σε κάποια πάγια, χάνεις το δικαίωμα...Αυτό ίσχυε μέχρι και πριν 2-3 χρόνια (τελευταία φορά που ασχολήθηκα), δεν πιστεύω όμως να έχει αλλάξει...

Κατά τα άλλα δεν τον είδα τον ισολογισμό...

'Ενα σχόλιο για τον άνθρωπο που σχολίασε τον ισολογισμό: Αλήθεια, μας πειράζει το ότι ο σταθμός του τσίριζα έχει 1,8εκ. σωρευμένες ζημιές (στις 31-12-2009, btw, για κάτι πιο πρόσφατο βαριέμαι να ψάχνω), αλλά δεν μας πειράζει που τα κόμματα της συγκυβέρνησης χρωστάνε μαζί 300+ εκ. (σε δάνεια μόνο, δεν ξέρω για άλλες υποχρεώσεις);;;;;;

Οι αμαρτίες του ενός δεν ξεπλένουν τις αμαρτίες του άλλου, αλλά η επιλεκτική αναφορά σε μία μικρότερη αμαρτία, δεν ξέρω... κάπως μου κάθεται... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#20513 Όταν αναφέρει κάποιος μια αμαρτία κάποιου πρέπει να αναφέρει τις αμαρτίες όλων των υπολοίπων;
Αλλιώς κάνει επιλεκτική αναφορά;
Δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#20550 προφανώς είναι οι ίδιοι οικονομολόγοι που διαχειρίστηκαν με τόση επιτυχία τον 902 και τις λοιπές επιχειρήσεις του Περισσού.. :svivhaha: