MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#122958 Νεο ρεκορ γυρου με 132.7mph και νικη νο23 για τον John "the morecambe missile" Mcguinness !!!!
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#187797 Δεν είναι για το Isle of Man, αλλά πολύ κοντινό παρόλα αυτά. 'Ερχεται αυτό το Σαβ/κο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#187867 :lipsealed: εζησε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#187928 νταξ το εχω ξαναδει,αλλα στη φωτο που σχολιασα μου φαινεται οτι εχει ακουμπησει πιο πολυ,και ο τοιχος κανει μια γωνια,που δειχνει οτι οχι απλα θα ακουμπησει-γλυψει το σωμα του,αλλα θα τρανταχτει συμφωνα με την πορεια που καταλαβαινω οτι θα ακολουθησει η μηχανη.
balls made of steel ρε πστ μου....απιστευτο ρισπεκτ ακομα και στον τελευταιο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#187930 Ε, είναι τόσο επικίνδυνο, που θέλει πραγματική άγνοια κινδύνου ή ηλιθιότητα.
Δεν θα τολμούσα ποτέ κάτι τέτοιο, παίζεις με την φωτιά. Τόσοι και τόσοι έχουν τσακιστεί και πεθάνει, κάποιοι μεγάλα τιμόνια κιόλας...
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#188399 3 λεπτα μετα την εναρξη των δοκιμαστικων και εχουμε σοβαροτατο ατυχημα... κοκκινη σημαια.
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#188401 Τι γλιτωσε φτηνα ο Mchale... το ατυχημα φανηκε τρομακτικο στην καμερα.
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
mikeerfol έγραψε::lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Μανώλη μπαίνεις στο σωστό δρόμο :inlove: :lol: :lol:

Αφού το tweetαρε ο Valentino, να μη το βάλω κι εγώ; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#254795 Διαβάζω για μεγάλο ατύχημα για τους Dan Cooper και Ryan Farquhar. Ας ελπίσουμε πως θα ακούσουμε καλά νέα...
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
#254799 οι αγωνες ΝW200 μεταδιδονται και live σημερα δηστυχως εγινε μονο ο αγωνας στα supersport 600 ολοκληρος μιας και στα σουπερτοuιν πρωτα διακοπηκε γιατι κατι βοδια ιρλανδοι βαλανε φωτια σε ενα φραχτη, και μετα λογω του ατυχηματος, ενω ειχαν συμπληρωθει 3 γυροι απο τους 6... το ατυχημα ηταν σοβαρο αλλα μαλλον τη γλιτωσαν.

Ο αγωνας σπουπερστοκ 1000 θα παει το σαββατο μαζι με τους αλλους μαλλον.

το λαιβ για το σαββατο εδω

http://www.bbc.co.uk/sport/live/norther ... rn_ireland