Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20325 Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά ας δούμε τι λέει και η Λύκαινα (courtesy of g8777).

http://www.autosport.com/news/report.ph ... um=twitter

Alonso is also understood to have sounded out Mercedes about a possible drive, but the team's motorsport boss Toto Wolff said it had no reason to alter its current line-up.

"I'm quite happy we're not participating in musical chairs," Wolff said.

"We want to have the best drivers in our team, who work together in a respectful way, who help to develop the team and eventually win races and championships.

"We are very excited and very happy with our current line-up, and the way we work with each other doesn't justify to mess it up."

Δεν λέει ότι έχω μακράν τους καλύτερους οδηγούς οπότε δεν κοιτάω αλλού αλλά ότι δεν θέλω να γαμηθεί ο Δίας.

Πείτε τώρα κανά ποίημα.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
ripper έγραψε:Τι σημασία έχει ρε Corto; Δεν είχε την στήριξη της ομάδας ο Alonso έναντι του Τrulli γιατί έτσι είχε αποφασίσει ο Briatore;
Σαφώς και αποδείχθηκε καλύτερος ο Αlonso στην συνέχεια, εκείνη την χρονιά/περίοδο/αγώνα όμως όχι.

Δηλ. αν είχε το 50-50 ή την αβάντα ο Trulli..... θα άλλαζε η καριέρα του ή στο μέλλον θα γινόταν αυτός Alonso και ο ισπανός Trulli; Ο Βriatore και ο κάθε Briatore δεν δικαιώθηκε απλά από την επιλογή του,αλλά προφανώς κάπου τη στήριξε,καθώς κάτι θα είχε διειδεί για να δώσει το όποιο προβάδισμα στον Alonso....γι αυτό και αυτός ήταν εκεί και εμείς εδώ.

Τέλος πάντων κάποια πράγματα που λέμε εδώ...... δεν τα υποστηρίζει ούτε ο ίδιος ο Jarno,που τη μπραβούρα μπορούσε να την αναγνωρίσει μέσα στην πίστα..... χαζός δεν είναι. Μπορεί να νικούσε στα quali, αλλά στον αγώνα 7 φορές στις 10 ήταν υποδεέστερος του Alo.....και το κατάλαβαν αυτό καλά και στην Toyota που δεν πήγε σαν Νο2.....γι αυτό και έφυγε πριν βγάλει τη σεζόν το 04 από τη Renault................
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:
Δεν λέει ότι έχω μακράν τους καλύτερους οδηγούς οπότε δεν κοιτάω αλλού αλλά ότι δεν θέλω να γαμηθεί ο Δίας.

Πείτε τώρα κανά ποίημα.

πες τα πες τα............η πενταετία στη ferrari γαμήθηκε από τον Alonso και το entourage του.....τώρα που ξαναπήραν πριμαντόνα και για τεχνικό προσέλαβαν τον Casanova.......θα διορθωθούν όλα..... :lol:
ας τολμήσουν του χρόνου να κάνουν τη |λογοκρισία| που έκαναν με τα λάστιχα του Alonso στο Sing Sing στο Vettel..........και να δεις τι έχει να γίνει...........
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20355 Βασικά η φάση στη Ferrari τα τελευταία χρόνια ήταν κάπως έτσι...

Άβαταρ μέλους
By ripper
castigamatti έγραψε:Δηλ. αν είχε το 50-50 ή την αβάντα ο Trulli..... θα άλλαζε η καριέρα του ή στο μέλλον θα γινόταν αυτός Alonso και ο ισπανός Trulli;

Δεν είπα αυτό και δεν εξετάζουμε αυτό.
Λέω πολύ απλά ότι βάση απόδοσης εκείνη την χρονιά ο Τrulli δικαιούταν το 50-50 και κυρίως ότι ο Alonso είχε από μικρός αυτό το μοντέλο στο μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
EDDIE_147 έγραψε:Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά ας δούμε τι λέει και η Λύκαινα (courtesy of g8777).

http://www.autosport.com/news/report.ph ... um=twitter

Alonso is also understood to have sounded out Mercedes about a possible drive, but the team's motorsport boss Toto Wolff said it had no reason to alter its current line-up.

"I'm quite happy we're not participating in musical chairs," Wolff said.

"We want to have the best drivers in our team, who work together in a respectful way, who help to develop the team and eventually win races and championships.

"We are very excited and very happy with our current line-up, and the way we work with each other doesn't justify to mess it up."

Πείτε τώρα κανά ποίημα.

Βασικα ο Τοτος λεει ακριβως οτι και ο Benson του BBC και ο Χορνερ σε δηλωσεις που εβαλα στο silly season. Οτι ο Αλονσο ειναι ο καλυτερος εντος πιστας, αλλα προκειμενου να γινουν ολα μπουρδελο στην (εκαστοτε) ομαδα, thanks but no thanks.
Και αυτο εξηγει και τη διετια 2008-2009, οπου βολοδερνε στην ανυπαρκτη πλεον Ρενο, χωρις κανεις να τον "αρπαξει" (ξερω, περιμενε την Φερραρι) και την τωρινη του δυσκολια να βρει ομαδα, οταν εχει κυριολεκτικα βγαλει ματια στις πιστες.

Δεν ξερω γιατι ο Αλμπα θεωρει τον Φετελ πριμαντονα, αλλα φετος αποδεχθηκε την ηττα, τις εντολες "κανε ακρη" και τα προβληματα που ειχε παρα πολυ αξιοπρεπως. Και σαν χαρακτηρας σιγουρα ΔΕΙΧΝΕΙ πιο ανετος, γελαστος και διαλλακτικος απο τον Υπερτατο.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#20365 ναι........ και ξέρεις γιατί; γιατί αυτοί που έπρεπε να δίνουν το 80% της επιτυχίας (= μονοθέσιο) έδιναν τα π@π@ρια μου,περιμένοντας να καλύψει το έλλειμμα αυτός που μετράει 20% (=πιλότος).....και ως αντάλλαγμα του έπλεκαν το εγκώμιο κάθε τρεις επί δύο και τον διαφήμιζαν ως τον αναντικατάστατο για να τον κατεναύσουν. Πιστέυεις ότι ακόμα και αν τα απαιτούσε αυτά, δεν θα αντάλλασε ευχαρίστως τις ρεβεράντζες με ένα αστέρι μονοθέσιο;
Το λάθος του Alonso είναι ότι όταν νιώθει ότι μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει κάποιο σημέιο αναφοράς που να τη συσπειρώσει,να την καθοδηγήσει και να την τραβήξει μπροστά ( ο ρόλος δηλ. ενός αρχιδάτου TP ή τεχνικού διευθυντή), κακώς αναλαμβάνει να επωμιστεί αυτό το ρόλο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20369 Θες να πεις ότι η McLaren το 2007 είχε έλλειμα ηγεσίας;
:lol:

Ξαναπροσπάθησε...
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
kantoniou έγραψε:Και αυτο εξηγει και τη διετια 2008-2009, οπου βολοδερνε στην ανυπαρκτη πλεον Ρενο, χωρις κανεις να τον "αρπαξει" (ξερω, περιμενε την Φερραρι) και την τωρινη του δυσκολια να βρει ομαδα, οταν εχει κυριολεκτικα βγαλει ματια στις πιστες.

.....γιατί προτίμησε τη ferrari το 2009 και όχι την καλύτερη προσφορά της RBR;προφανώς γιατί είχε πληροφορίες ότι εκεί κάνουν καλύτερες πίπες :lol:

kantoniou έγραψε:
Δεν ξερω γιατι ο Αλμπα θεωρει τον Φετελ πριμαντονα, αλλα φετος αποδεχθηκε την ηττα, τις εντολες "κανε ακρη" και τα προβληματα που ειχε παρα πολυ αξιοπρεπως. Και σαν χαρακτηρας σιγουρα ΔΕΙΧΝΕΙ πιο ανετος, γελαστος και διαλλακτικος απο τον Υπερτατο.

wait and see.............του χρόνου για πόσο θα είναι μειλίχιος και συμπαθής..........
αν τη μέρα που ο Kimi έπαιρνε για την ferrari μια παλλικαρίσια νίκη στο καναδικό GP (λέμε τώρα) αφήνοντας τον Alonso στη τρίτη θέση........ο ισπανός είχε το θράσος να πει ότι δεν είμαι εδώ για να έρχομαι τριτοδεύτερος και με αυτό το αγγούρι τη ferrari δεν πας πουθενά........θες να μου πεις τι θα είχε γίνει; :lol:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Θες να πεις ότι η McLaren το 2007 είχε έλλειμα ηγεσίας;
:lol:

Ξαναπροσπάθησε...

εμφανέστατο...... γι αυτό και τα έκανε μ0υνι καπέλο......ηγεσία σημαίνει πεφωτισμένη δεσποτία όχι δικτατορία
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20380 Η "Κυριακούλης & Αρτέμης ΕΠΕ, ταινίες για όλη την Ελληνική οικογένεια" παρουσιάζουν:
"Stella κρατάω μαχαίρι".

Στο avanti του Κούλη πήγε να μου φύγει το μακαρόνι απ' τη μύτη.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#20390 eddie ωραίο το ποτ πουρί αλλά δεν εκθέτει σε καμία περίπτωση τον ισπανό (σε προαλβαίνω για valencia γιατί η πουστιά του ham του στέρησε το πρωτάθλημα και μετά κοίτα τις τελικές Petrov Alonso στο rettilineo και τα ξαναλέμε).

Ελεύθερος να πιστέυεις ό,τι αγαπάς για τον ισπανό,ακόμα και να αγοράζεις τα ψέματα του στυλ θέλω μια Red Bull για δώρο, μου απαγόρευσαν την Dasha στο box,μου απαγορεύουν το twitter....

O ισπανός έχει κάνει ένα και μοναδικό μεγάλο λάθος στην καριέρα του.........όταν έπραξε εν θερμώ αφήνοντας τη McLaren.......μπορεί να φταίει η ηλικία,μπορεί οι συμβουλοί του,μπορεί το τουπέ ύστερα από δυό αρχιδάτους τίτλους (αποκαθήλωσε τον Kaiser και έβαλε τέλος σε μια εποχή παντοδυναμίας της ferrari με τη φτωχομπινεδιάρα Renault....και αυτό πολλοί ακόμα δεν μπροείτε να του το συγχωρήσετε) .......αν είχε μείνει σήμερα θα είχε άνετα 4 τίτλους στη βιτρίνα...............
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20395 Δεν το έβαλα για να τον εκθέσω αλλά μια που είπες τη λέξη Dasha, γιατί χώρισε με την άλλη την Τσιμπούκοβα;

Μην πει κανένας mod τίποτα, μέχρι και τέλους της χρονιάς είμαστε on topic. :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#20397 Το πρόβλημα σου Εντι είναι ότι όταν θες να μιλήσεις για το 2014-15, προτιμάς να αγνοήσεις το 100% των δεδομένων από το 2010-14 και κολλάς στο 2007 ή στο 1998 ή στο 1962 (αξέχαστος ελληνικός κινηματογράφος). Ακόμα καλύτερα συγκρίνοντας ντιπ κατάντιπ ανόμοιες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#20398 Το 2012-13 μια χαρά δεδομένα μου έδωσε malteze αλλά σε αυτά βλέπεις συνομωσία του Λωτού.
Δεν σε πιάνω πουθενά, οπότε παμ παρακάτω.

Εικόνα