Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#203371 ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΣΙΟ, NASS!

Εικόνα
Είδες τι σύνταξη θα πάρεις; Μήπως να κάνεις μια επένδυση για τις δύσκολες ώρες που έρχονται; :shifty: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#204286 Ε, τώρα Djet μας τα χάλασες...

Αξιοπρεπής, αλλά καμία σχέση με τις παλιές αγάπες...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Αξιοπρεπής, αλλά καμία σχέση με τις παλιές αγάπες...

Μόλις πάλιωσε αρκετά για να αρχίσει να αρέσει στον Jet. Όταν αρχίσει να σαπίζει θα βάζει και ερωτευμένες καρδούλες στα posts του... :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:Αξιοπρεπής, αλλά καμία σχέση με τις παλιές αγάπες...

Μόλις πάλιωσε αρκετά για να αρχίσει να αρέσει στον Jet. Όταν αρχίσει να σαπίζει θα βάζει και ερωτευμένες καρδούλες στα posts του... :lol:

Έβαλα ήδη!
Η αλήθεια είναι ότι στη χώρα της γυφτιάς και της χυδαιότητας είναι τόσο έντονες οι εικόνες από την ανάρμοστη χρήση του αυτοκινήτου ως μέσο προβολής (ορισμένες φορές στα όρια του διασυρμού για την κατασκευάστρια εταιρεία, ειδικά αν αναλογιστούμε ποιες μόστρες διαφημίζονται με αυτό) που δυσκολεύομαι να διαχωρίσω πολιτισμικά το όχημα από τον οδηγό του ( https://en.wikipedia.org/wiki/Primate ). Πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να μπορέσουν να ξεθωριάσουν οι σοκαριστικές αυτές εικόνες (να αντικατασταθούν τα κοινωνικά πρότυπα απο καινούργια δηλαδή) και να πάψουν να μου βασανίζουν βάρβαρα το μυαλό, αφήνοντάς με να εκτιμήσω κάποιο σχήμα για αυτό που είναι και όχι για αυτό που ατυχώς χρησιμοποιήθηκε κάποτε.
Η clk και η slk της πρώτης σειράς είναι τυπικές περιπτώσεις τέως γαμπριάτικων οχημάτων που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έχουν εγκαταλείψει τις περίοπτες θέσεις στην πρόσοψη του σκυλάδικου ( οι κάτοχοί τους πλέον αδυνατούν να πληρώσουν τη "φιάλη" όσο πρέπει, φαίνεται) , για αυτό και σιγά σιγά αρχίζω και τις βλέπω με συμπάθεια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:..... για αυτό και σιγά σιγά αρχίζω και τις βλέπω με συμπάθεια.

Μετά από αυτή σας τη δήλωση, η δεσποινίς στο νέο μου άβαταρ σας συμπαθεί επίσης αγαπητέ :s_yes .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#204357 Κίνηση ματ μετά από όλη αυτή τη γερμανολαγνεία

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#204588 Από τα γαλλικά, το τελευταίο που μου άρεσε (έχουν πολλά καλά αμάξια απλά δε μου πολυαρέσουν...) ήταν αυτό

Εικόνα

Το αγαπημένο μου, ωστόσο, είναι αυτό:
Εικόνα

Καταπληκτικό αυτοκίνητο, κομψό αλλά και σκυλί σε αντοχή.
Bέβαια, μια W140 από τις πρώτες (με πορτοκαλί φλασάκια), μ'αρέσει πιο πολύ:

Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#204612 Πιάσαμε τις χοντρούλες θείο; :shifty: Θα μας πεις καμιά ιστορία και για αυτήν εδώ; Την ξέρεις; Για λέγε....
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:Πιάσαμε τις χοντρούλες θείο; :shifty: Θα μας πεις καμιά ιστορία και για αυτήν εδώ; Την ξέρεις;

Ένα θα σου πω... όσο πιο πολλές τρύπες έχει στο πλάι, τόσο το καλύτερο!
Αυτή πχ είναι το φτηνό μοντέλο:
Εικόνα
:lol:
και αυτή το ακριβό:
Εικόνα
Κοίτα πίσω τζάμι, ρε γμτ! :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:Εικόνα
Κοίτα πίσω τζάμι, ρε γμτ! :vava: :vava:

Πες τώρα ειλικρινά... εσύ γυρνάς τα βράδια και γράφεις αυτό στους τοίχους;

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl

Χωρίς πλάκα τρομερή φωτό, υπέροχο αυτοκίνητο :)
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#204737 H αλήθεια είναι ότι βασανίζομαι.... :vava:

Αυτό που σου υποσχέθηκα, κάπου κάπως κάποτε στη Νότια Γη (Terra Australis στα λατινικά). Σπέσιαλ ήταν τελικά (λιγότερες τρύπες αλλά δεν πειράζει, καλή του ώρα):

Εικόνα

Εικόνα