Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
JimClark έγραψε:+bushmills 16άρι στο ποτήρι μου

Μου αρέσει ! :thumbsup:

Επίσης μου αρέσει που το 16' κυριολεκτικά μπήκε με νέα :inlove:
Δεν μου αρέσει που η εταιρεία μετακομίζει στην Μεταμόρφωση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
criuser έγραψε:
Pitt έγραψε:
criuser έγραψε:... Ζεσταίνει γρήγορα και κρατάει την θέρμανση γιατί αυξάνει την θερμοχωρητικότητα των τοίχων .

:dizzy:
Δεν έχουμε κανένα μηχανολόγο εδώ να μας τα πει καλύτερα και μιλάνε οι μη έχοντες γνώση ?

Αντί να στενοχωριέσαι , αν είσαι μηχανολόγος κάνε μας μια ανάλυση για το φλέγον θέμα .

Βρε δεν στενοχωριέμαι. Ούτε χρειάζεται να είναι κανείς μηχανολόγος για να ξέρει ότι η θερμοχωρητικότητα ενός υλικού είναι ανεξάρτητη από το μέσον θέρμανσης. Το καλοριφέρ φυσικά δεν αυξάνει την θερμοχωρητικότητα των τοίχων! Το επισήμανα υποθέτοντας ότι θα το διόρθωνες...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#203003 Για να το διορθώσω πρέπει να γράψω 10
σειρές και πάλι δεν θα το καταλάβουν. Εδώ λένε ινβερτερ και εννοούν Α/Κ λες και μόνο εκεί υπάρχει
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Anonymous Founder έγραψε:Το κλιματιστικό είναι το οικονομικότερο όλων. Και αν ζεσταίνεις όλο το σπίτι, κρατάει την ζέστη όλη μέρα, ακόμη και όταν το κλείνεις.

Όχι, αυτό είναι σαφέστατα λάθος.

QsisVTS έγραψε:η καλύτερη ζέστη είναι από τον υπολογιστή όταν παίζεις :metalo:

Αναλαμπή από τον παλιό καλό Κιούση! :lol: :yahoo:

criuser έγραψε:Το καλοριφέρ είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη θέρμανση . Ζεσταίνει γρήγορα και κρατάει την θέρμανση γιατί αυξάνει την θερμοχωρητικότητα των τοίχων .

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By criuser
#203261 Δεν μου αρέσουν τα τζιφάκια , όταν είναι κενά περιεχομένου . :rtfm:
Βέβαια όταν είναι και άλλα πράγματα κενά περιεχομένου , τι να περιμένει κανείς :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#203267 Το περιεχόμενο είναι ότι η θερμοχωρητικότητα ενός πράγματος είναι σταθερό μέγεθος, δεν αυξάνεται ούτε μειώνεται λόγω μεταβολής της θερμότητας.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#203270 ... ίσως εννοείς της θερμοκρασίας. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#203274 Να το πούμε με απλά ελληνικά χωρίς διαγωνισμό τεχνικών γνώσεων; Με το καλοριφέρ η ζέστη κρατάει παραπάνω χρόνο απ'ότι με το a/c. Γιατί; ΖΜΠΤΣΜ δεν ξέρω, it just happens :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Red Garland έγραψε:Μου αρέσει που ο Geakos θα χτίσει αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα από τον πρώτο μήνα του 2016 :lol:

Τύφλα να' χει η Carrie Bradshaw και η παπουτσοθήκη της!