otso έγραψε:αν βαλουμε ΚΑΜΕΛ σε Ferragamo θεωρειται υβρις;
Όχι βέβαια. Έχω και camel αυτογυάλιστο σπόγγο για όταν θέλω να κάνω ένα γρήγορο καθαρισμό/γυάλισμα. Και κάνει καλή δουλειά.
Giuseppe Busso έγραψε:Καλή χρονιά στο subforum
Jean με Ferragamo;

"Buy a pair of pants; this ain't a f*cking rodeo" - Lefty Ruggiero
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.ferragamo.com/shop/en/eur/me ... -605904--1
^Αυτά είναι μία παραλλαγή του μοντέλου των δικών μου. Εμένα έχουν 4 τρύπες, αυτά 5.
Όταν τα πήρα εγώ, πριν 2.5 χρόνια δηλαδή, η τιμή τους ήταν 480 ευρώ.
Για κάποιο λόγο ο Ferraggamo έχει ανεβάσει πάρα πολύ τις τιμές.
Είναι χειροποίητο, ιταλικό με καρφιά στο τακούνι για να το επιδιορθώνεις σε τσαγκάρη (αν χρειαστεί ποτέ).
Μαζί αγόρασα και ένα ζευγάρι καλαπόδια και ένα κιτ περιποίησης (βουρτσάκι, βερνίκι), 50 ευρώ όλα μαζί και έχεις παπούτσι για μία ζωή.
Το φοράς από το γάμο σου, των φίλων σου, μέχρι βόλτα. Ποτέ κανένας δεν θα σου πει γιατί φοράς ένα πολύ καλό παπούτσι. Θα δώσει πόντους σε όλο το ντύσιμο.
Το παπούτσι είναι ΑΡΙΣΤΟ, ακριβώς αυτό που ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !
royal_airness έγραψε:
Το παπούτσι είναι ΑΡΙΣΤΟ, ακριβώς αυτό που ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !
Θα κανεις αριστο μυτη τακουνι με αυτο!!
(χαλλκιδική, + όσα πόδια χρειάζονται στη φώτο)
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Αυτά εδώ θέλω να επαναφερω με κάποιο τρόπο αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βερνίκι γιατί πιστεύω θα αλλοιώσει πολύ το χρώμα και μ' αρέσει έτσι όπως είναι.

Θα σε κατατοπίσουν πλήρως για το τι πρέπει να πάρεις και να κάνεις.
Οι άνθρωποι συνεργάζονται με την Scarosso.
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ σπαστικά αυτά τα δερμάτινα κορδόνια. Κι εμένα κάτι brogues Ferragamo τέτοια έχουν και νομίζω κάθε φορά ότι θα μου μείνουν στο χέρι.
Αυτά εδώ θέλω να επαναφερω με κάποιο τρόπο αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βερνίκι γιατί πιστεύω θα αλλοιώσει πολύ το χρώμα και μ' αρέσει έτσι όπως είναι.
Η κάλτσα δεν πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με το παπούτσι γιατί τότε χάνει το παπούτσι. Δεν φαίνεται που ξεκινά...
N° 17
Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΛΤΣΑ
Τo σωστo ταίριασμα της κάλτσας με το υπόλοιπο ντύσιμο είναι απαραίτητο, με την ίδια λογική που συνδυάζουμε το χρώμα του αυτοκινήτου με την ταπετσαρία του. Η λάθος κάλτσα σε μια κατά τα άλλα κομψή εμφάνιση δεν θα «ακουστεί» απλώς σαν παραφωνία. Θα κατακρημνίσει πιθανόν και όλη την προσπάθειά σας για ένα στυλάτο αποτέλεσμα. Ο βασικός κανόνας είναι ότι η κάλτσα πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με το παντελόνι. Στον ίδιο τόνο, λοιπόν, με το παντελόνι και κοντά στο χρωματικό τόνο του παπουτσιού. (Αν φορέσετε ίδιο χρώμα κάλτσα και παπούτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποδυναμώσετε το στυλ του παπουτσιού σας). Πάντως, όσοι έχουν αυτοπεποίθηση αλλά και διάθεση για πειραματισμούς, ταιριάζουν τις κάλτσες με το πουκάμισο, τη γραβάτα ή το pochette, με τις ρίγες του κοστουμιού ή με το χρώμα των ματιών τους! Επίσης, κανείς δεν επιβάλλει τη δικτατορία της μονόχρωμης κάλτσας. Καρό και ρίγες είναι στην υπηρεσία σας!
πηγή: http://www.hommemagazine.gr/article.asp ... d=63862771
When the going gets tough, the tough get going

@peterpan
Καλά τα λες. Συνήθως φοράω κάτι μπλε happy socks με κόκκινο στη φτέρνα και τα δάχτυλα. Δεν έχει παίξει πλυντήριο μετά τις γιορτές και δεν είχα επιλογές.
δεν ξερω ποσο χρονον εισαστε
εγω παντος που κοντευω τα 30 η γκαρνταρομπα μου εχει τα εξης
εχω δυο ζευγαρια παπουτσια, cat μποτακια και nike free
2 τζιν wrangler
μια μπουφανοζακετα quicksilver
αυτα φοραω συνηθως αλλωστε η μοδα δεν εχει και τοσο σημασια στους αντρες

umaga έγραψε:ξενοφων ωραιο σναδαλι![]()
δεν ξερω ποσο χρονον εισαστε
εγω παντος που κοντευω τα 30 η γκαρνταρομπα μου εχει τα εξης
εχω δυο ζευγαρια παπουτσια, cat μποτακια και nike free
2 τζιν wrangler
μια μπουφανοζακετα quicksilver
αυτα φοραω συνηθως αλλωστε η μοδα δεν εχει και τοσο σημασια στους αντρες
Εγώ είμαι 31 και ο φίλος μου ο Στέφανος +1 ακόμη.
Ποιος μίλησε για μόδα; Μιλάμε για ανδρικό ντύσιμο. Το να δώσει ένας άντρας ένα σεβαστό ποσό για μία καπαρντίνα και ένα καλό παπούτσι είναι κάτι που θα ευχαριστηθεί για 10-20 χρόνια στη ζωή του.


