Αυτό εδώ το εργαλείο είναι ότι πρέπει να για την περιγραφή αλλά ειναι απλησίαστο το ριμάδι. Το είδα προχθες στο δρόμο είναι εξαιρετικό. Χώρια που πρέπει να χωράει ένα λόχο μέσα.
Giuseppe Busso έγραψε:
Nass?
viewtopic.php?f=23&t=1169#p199555
EITE
http://static01.nyt.com/images/2014/08/ ... -jumbo.jpg
alliws VOLVO
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Giuseppe Busso έγραψε:
Nass?
Αυτο κάνει 36000,είναι 1600 αλλά έχει cvt και λόγω βάρους δεν φαίνεται να έχει 170 ίππους απο ότι γράφουν.Γνωριμία υπάρχει στους τελευταίους 4Τ
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Αλλιώς φαίνεται δυνατή περίπτωση.
mirage έγραψε:Αν QQ τοτε Kadjar. Simple as that. Το Xtrail ειναι καλη φαση αλλα γιατι να μην παρει την glc να τελειωνει ο ανθρωπας...
< >
Γιατί; Στα review το kadjar μένει λίγο πίσω από το αδερφό qashqai. Εκτός και αν εννοείς εμφανισιακά, γούστα είπε η μαϊμού...
Deleted User 1 έγραψε:Καλά οι άμπαλοι δεν βγάζουν το V60 CrossCountry σε Τ5 με 4κίνηση?Ή μήπως δεν το φέρνει ο εισαγωγέας?
Αλλιώς φαίνεται δυνατή περίπτωση.
T5 awd και D5 awd μονο με τα 5κυλινδρα (2497/2400 cm3)...τα νεα μοτερ με το νεο αυτοματο και τετρακινηση, στο νεο πατωμα σε ενα χρονο απο τωρα (νεα XC60/S60/V60)
Πάντως αν σκέφτεσαι qq δες και το δικό μου που πουλάω με full extra και μόλις 6700 χιλιόμετρα μιας και δεν χρησιμοποιώ πλέον δικό μου αμάξι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7279253/
mirage έγραψε:Το αμαξι δεν φαινεται γιατι το λινκ ειναι νεκρο. Κατα τα αλλα γιατι με πμ εντυπωσεις για αμαξι σε αυτοκινητιστικο φορουμ?
τωρα το δοκιμασα και παιζει μια χαρα το link
γιατι πμ? το αμαξι δεν θα το οδηγησω εγω προφανως (μεχρι την επομενη φορα που θα παω στον αδερφο μου τουλαχιστον
) . οποτε αν θελει κατι συγκεκριμενο καποιος , ειδικα επειδη ειναι και hybrid πχ, να τον ρωτησω να μαθουμε
nass έγραψε:Οπότε το σκέφτηκα λίγο πιο σφαιρικά, να προσθέσω πράγματα που δεν έχω, και αυτά είναι: (α) χώμα (β) χώροι (γ) premium-σύνη
το XC90 γιατί απορρίφθηκε;
Αν το σκέφτεσαι σοβαρά για την Cayenne το βόλβο είναι στην ίδια κατηγορία
Ίσως χειρότερο σαν αμάξι αλλά και αρκετά φθηνότερο.
Αντί για το Forester που αναφέρθηκε θα έβλεπα μάλλον CX7.
Είπα να αναφέρω και εγώ 2 outsiders!
Αλήθεια με τα ανταλλακτικά τι γίνεται;
Sent from a mobile device
iceman έγραψε:Με budget 60 ξεκίνησε στο qq τον ρίχνετε...
Πάντως αν σκέφτεσαι qq δες και το δικό μου που πουλάω με full extra και μόλις 6700 χιλιόμετρα μιας και δεν χρησιμοποιώ πλέον δικό μου αμάξι.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7279253/
Συγνώμη, αλλά αυτό πόσο πήγε καινούριο που κοστίζει τόσα μτχ;;;
Κατά τ'άλλα, μόνο cinque δεν έχει προταθεί. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος θέλει λίγο premiumίλα, πως να το κάνουμε. Απ ότι καταλαβαίνω θέλει να αποφύγει τις συνήθεις ιαπωνικές τσιπιές. Δεν γνωρίζω αν στα QQ έχει διορθωθεί λίγο το πράγμα βέβαια, αλλά να κοιτάζει καγιέν και Χ5 και να του λετε ραβ;
Περιμένω τον κυριάκο να προτείνει srt με βουλγάρικες πινακίδες.
Κίνηση ΜΑΤ. Πως μας είχε διαφύγει? Στερείται λίγο premiumness αλλά είναι αξιοπρεπέστατο στο δρόμο και εξαιρετικό εκτός. Έχω μπει στο προσωπικό του Συγγελιδή με ούτε 1000χλμ και μου άρεσε ιδιαιτέρως. Κατανάλωση γύρω στο 9 και επιδόσεις ικανοποιητικές. Αν παίζει και κάνα φουσκωτό είναι ότι πρέπει και κάτι μου λέει ότι θα σηκώνει καλό παζάρι. Ένα 40αρι πιστεύω θα το δινε.