Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#202707 Μύγα είναι το κρύο για να φύγει;
Άβαταρ μέλους
By italakias
drdino έγραψε:Μύγα είναι το κρύο για να φύγει;

Εαν αφησεις πορτες παραθυρα ανοιχτα,περνανε οι ακτινες του ηλιου μεσα και κατα καποιον τροπο το ζεσταινει , το εχω δοκιμασει.
Ετσι φευγει και η υγρασια και πλεον εαν ξαναανοιξεις τις οποιες συσκευες θερμανσης ,ζεστενεται καλυτερα το σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#202716 Αν έξω έχει περισσοτερη ζέστη να το καταλάβω. Εκτός αν έχεις πολλή υγρασία μέσα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Τι ειναι αυτο κλιματιστικο;

Κλιματιστικό με ινβέρτερ. Κάνει πολύ καλή δουλειά και στο πολύ κρύο. Τα απλά κλιματιστικά χωρίς ινβέρτερ στο κρύο δεν αποδίδουν όσο πρέπει, αλλά με ινβέρτερ (και το σωστό αριθμό btu για τον χώρο) ο χώρος γίνεται τζακούζι πολύ γρήγορα κι ας έξω έχει -5...

Λογικά θα βοηθήσει πολύ, αν και η αλήθεια είναι ότι σαν το καλοριφέρ δεν ζεσταίνει, ενώ αν η διαμόρφωση του σπιτιού δεν βοηθάει δεν θα ζεσταίνεται όλο με ένα μηχάνημα... Το ρεύμα βέβαια θα είναι... :lipsealed: :help:
Άβαταρ μέλους
By italakias
drdino έγραψε:Αν έξω έχει περισσοτερη ζέστη να το καταλάβω. Εκτός αν έχεις πολλή υγρασία μέσα.

Ε βεβαια εχει υγρασια ρε φιλε,αφου δεν εχουμε θερμανση παρα μονο ενα καλοριφερ λαδιου στο σαλονι.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#202726 Αμα ειναι κλιματιστικο,ειναι καλη ιδεα αφου θα μου χρειαστει και το καλοκαιρι.
Διαφορετικα θα ψαξω για νεο σπιτι με αυτονομη θερμανση.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#202729 Δεν μου αρέσει...
Πφφ
Που χώρισα(με χώρισαν) πρωτοχρονιάτικα(χθες) με ένα μήνυμα "ξερατό"[ANGRY FACE]
Καιρό είχα να συμμετάσχω σε thread,
Αναλόγως διάθεσης και χρόνου θα αναλύσω στο αντίστοιχο νήμα.
Καλή χρονιά σε ολους [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#202731 +άδεια 5 μέρες
+bushmills 16άρι στο ποτήρι μου
+η μικρή πάει γαμιώντας και είναι μούναρος (κατα ομολογία όσων τη βλέπουν)
+στη τζαπανίτα περάστηκαν 4άδα νέα λάστιχα cinturrato P1

-έχασα το της δουλειάς ρολόι :s_sad
-ψιλοθέλω λάστιχα και στον τιράντα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
italakias έγραψε:Εαν αφησεις πορτες παραθυρα ανοιχτα,περνανε οι ακτινες του ηλιου μεσα και κατα καποιον τροπο το ζεσταινει , το εχω δοκιμασει.
Ετσι φευγει και η υγρασια και πλεον εαν ξαναανοιξεις τις οποιες συσκευες θερμανσης ,ζεστενεται καλυτερα το σπιτι.

Εικόνα

markvag έγραψε:. Το ρεύμα βέβαια θα είναι... :lipsealed: :help:

Το κλιματιστικό θα είναι ασύγκριτα πιο οικονομικό στη χρήση από οποιαδήποτε καλοριφέρ λαδιού/θερμοπομπό κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#202783 Το κλιματιστικό είναι το οικονομικότερο όλων. Και αν ζεσταίνεις όλο το σπίτι, κρατάει την ζέστη όλη μέρα, ακόμη και όταν το κλείνεις.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#202789 Διαφωνώ με τις τελευταίες 5 λέξεις :innocent:
Anonymous Founder έγραψε:Το κλιματιστικό είναι το οικονομικότερο όλων. Και αν ζεσταίνεις όλο το σπίτι, κρατάει την ζέστη όλη μέρα, ακόμη και όταν το κλείνεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#202790 Ενταξει..Σαν την ζεστη του καλοριφερ δεν εχει..
Το διαπιστωσαμε αυτες τις μερες που το αναψαμε..αλλο πραγμα λεμε!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#202791 Kι εγω.
Το καλοριφέρ κρατάει πολύ καλυτερα ζέστη απ το κλιματιστικό που αν το κλεισεις μετα απο λίγη ωρα κρυώνει το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
JimClark έγραψε:Διαφωνώ με τις τελευταίες 5 λέξεις :innocent:
Anonymous Founder έγραψε:Το κλιματιστικό είναι το οικονομικότερο όλων. Και αν ζεσταίνεις όλο το σπίτι, κρατάει την ζέστη όλη μέρα, ακόμη και όταν το κλείνεις.

Είναι η τέταρτη χρονιά που ζεσταίνω το σπίτι μόνον με κλιματιστικά. Έχω και τα δύο ανοιχτά όλο το βράδυ συνήθως. Ακόμη και την ημέρα, το σπίτι παραμένει ζεστό.
Αν ζεσταίνεις ένα μόνον χώρο, τότε δεν γίνεται δουλειά. Εγώ ζεσταίνω όλο το σπίτι, εκμεταλλευόμενος το φθηνότερο νυκτερινό ρεύμα.