Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#202424 Μου άρεσαν οι δύο εβδομάδες που περάσαμε στην Ελλάδα. Ήταν οι πιο χορταστικες διακοπές ever, έβγαινα κάθε μέρα για καφέδες και φαγητά, πολλά τραπεζωματα και συναντήσεις. Ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος ήταν υπέροχος, καλύτερος και άπο καλοκαίρι. Ψαράκι σε ταβερνάκι πειραική πάνω στη θάλασσα σχεδόν με κοντομάνικο, άξια ανεκτίμητη.

Για διακοπές και η αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα χωρίς να το πολυσκεφτεσαι, η Ελλάδα είναι κορυφαίος προορισμος.

Πίσω στην ομίχλη τώρα, για το μεροκαματο.....
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
KiloMeater έγραψε:Μου άρεσαν οι δύο εβδομάδες που περάσαμε στην Ελλάδα. Ήταν οι πιο χορταστικες διακοπές ever, έβγαινα κάθε μέρα για καφέδες και φαγητά, πολλά τραπεζωματα και συναντήσεις. Ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος ήταν υπέροχος, καλύτερος και άπο καλοκαίρι. Ψαράκι σε ταβερνάκι πειραική πάνω στη θάλασσα σχεδόν με κοντομάνικο, άξια ανεκτίμητη.

Για διακοπές και η αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα χωρίς να το πολυσκεφτεσαι, η Ελλάδα είναι κορυφαίος προορισμος.

Πίσω στην ομίχλη τώρα, για το μεροκαματο.....

Για το παντεσπάνι μήπως...

Καλή χρονιά και καλή επάνοδο στις επόμενες διακοπές.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
KiloMeater έγραψε: Σήμερα ένιωσα περίεργα, από τη μια μου φάνηκαν πολύ οικεία πχ τα σκηνικά που έδειχνε από τη πόλη και και τα έθιμα κτλ, από την άλλη ένιωσα λίγο περιορισμένος από το κόμπλεξ μερικών ανθρώπων και δεν σχολίασα τίποτα, στη μούγκα.

Τι παίχτηκε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#202665 Δεν μου αρεσει που για αλλη μια χρονια οι πολυκατοικια αποφασισε να μην βαλει πετρελαιο θερμανσης και το σπιτι μου εχει μαζεψει κρυο.
Μαλλον θα πρεπει να το αφησω μια μερα ανοιχτο τερμα μπαλκονοπορτες να φυγει το κρυο απο μεσα.
Δεν μου αρεσει που το καλοριφερ λαδιου δεν κανει και πολλα πραματα και πληρωνω ρευμα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#202702 Υπερβολικό σε βρίσκω giannik. Δεν μπαίνει καν στην 10αδα με τα χειρότερα που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα. Και το λέω σοβαρά.

Edit : @italakias http://coolweb.gr/texnologia-inverter-k ... condition/