Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#202579 Μπηκα σε μια GLC μαζι με ετερο μουσαμπα μοντ. Συμφωνησαμε πως ειναι ομορφουλα, η ταμπλα μας χαλασε πολυ, αλλα οχι κατι φοβερο σε χωρους. Βεβαια ειναι καινουργιο αμαξι με ολα τα καλα που αυτο σημαινει για εξοπλισμο κλπ. Παρολα αυτα θα κοιτουσα πρωτα το e-pop Cayenne γιατι μαλλον ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο.
To A4 ωραιο αλλα εγω θα αγοραζα volvo ή subaru.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#202580 Αν ειναι να πάρεις suv πάρε Χ3 ή GLC.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#202607 Και το Χ3 και το GLC είναι μικρά σε χώρους, για αυτό που βλέπεις.
Ειδικά για τα 60κ€ που κοστίζουν.
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τα οδηγήσεις. Και μετά να πάρεις το cayenne :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
kyr80 έγραψε:Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τα οδηγήσεις. Και μετά να πάρεις το cayenne

+1

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#202626 e-pop καγιεν.
Τα αλλα ειναι πατινια μπροστα της.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#202628 Δεν έχει πει έως 2000cc αυστηρά;

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#202630 https://drive.google.com/open?id=0B6k3n ... FlYMUo5MVU

με ενα πολυ απλο και βασικο configuration το Χ3 μου βγηκε : 73,000 ευρω με 30,000 φορους.

πιστευω το mercedes θα βγει το ιδιο ( δεν μπορω να κανω , ειναι Down η εφαρμογη).

οποτε για να φτασεις τα 60κ οροφη θα εχεις ενα απλα στενοχωρημενο αυτοκινητο.

για το Α4 μονο αυτο της θεσσαλονικης αξιζει στα 32.000 ευρω αλλα και πάλι ειναι ενα υπερηψωμενο Α4 for god shake και μαλιστα υπερκοστολογημενο
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#202633 Οι λογοι για να μην παρεις το cayenne ειναι:
Α. Δεν θελεις μτχ
Β. Δεν θελεις να σε βλεπουν με το cayenne
Κατα τα αλλα εχει μεγαλη ΔΙΑΦΟΡά, οχι αστεια, με GLC και X3

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#202645 Μιας και το κουβεντιάζουμε πολύ το cayenne, είναι ο αδερφός μου στα τελειώματα αγοράς του παρακάτω
https://www.vroom.com/cars_and_trucks/2 ... brid/77004
Εντυπώσεις προσεχώς άν ενδιαφέρεται κάνεις (πμ).
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
htanso21 έγραψε:Μετανάστης και αυτός; :(

Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.
Το αμάξι είναι ίδιο παντού υποθέτω όμως
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:2) BMW X3 xdrive 28i
........................
1) Porsche Cayenne e-pop :)

Γνώμες και προτιμήσεις επ΄αυτών ?

:rtfm:

Mε το πορσικό έχεις ήδη στην άκρη για τέλη / φόρους πολυτελείας για την επόμενη 10ετία... :iconcool:

Το ε-ποπ δεν έχει δυσαρεστημένους πελάτες! :rtfm:

Βέβαια, δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο φόρουμ, μιας και δεν είναι mwb :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:
htanso21 έγραψε:Μετανάστης και αυτός; :(

Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.
Το αμάξι είναι ίδιο παντού υποθέτω όμως

Το αμαξι δεν φαινεται γιατι το λινκ ειναι νεκρο. Κατα τα αλλα γιατι με πμ εντυπωσεις για αμαξι σε αυτοκινητιστικο φορουμ?

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Μπηκα σε μια GLC μαζι με ετερο μουσαμπα μοντ. Συμφωνησαμε πως ειναι ομορφουλα, η ταμπλα μας χαλασε πολυ, αλλα οχι κατι φοβερο σε χωρους. Βεβαια ειναι καινουργιο αμαξι με ολα τα καλα που αυτο σημαινει για εξοπλισμο κλπ. Παρολα αυτα θα κοιτουσα πρωτα το e-pop Cayenne γιατι μαλλον ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο.
To A4 ωραιο αλλα εγω θα αγοραζα volvo ή subaru.

< >

Θα συμφωνήσω με το συμπέρασμα του Μιράζ. Η Cayenne είναι ανώτερης κατηγορίας αυτοκίνητο. Αλλά μέσα μου θα ήμουν διχασμένος λόγω των επιδόσεων, του ανάλαφρου πατήματος και της καινουργίλας της Χ3 που είναι και δίλιτρη (μεγάλο προσόν). First world problems... :lol:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:Οντως... :hmmm:

Λοιπόν ευχαριστώ για τις γνώμες :) και ας περάσουμε στο β¨ στάδιο του διαγωνισμου μας :) όπου έχουμε το κάτωθι shortlist:
Από καινούργια με οροφή budget 60K
BMW X3 xdrive 28i
Mercedes GLC 250
και από μεταχειρισμένα με οροφή budget 30K
Audi A4 Allroad
Porsche Cayenne e-pop :)

Γνώμες και προτιμήσεις επ΄αυτών ?

Μολονότι ή cayenne, ως αυτοκινητο και δυνατότητες ,είναι μια κατηγορία πανω από τα υπόλοιπα της λίστας σου και αν και είμαι υπέρ της λογικής του καλού μεταχειρισμενου ,έναντι του καινούργιου,σε κατηγορίες τιμής άνω των 30Κ, θα πηγαινα στην GLC,με την προϋπόθεση ότι βγαίνει εντός του πλαφόν σου, χωρίς σημαντικούς συμβιβασμούς σε εξοπλισμό.
Αυτοκίνητο 8ετιας,με αυτά τα πάγια συντήρησης,επί μια διετία -τριετία ακόμα, με διόλου ευκαταφρόνητο τίμημα (ανεξαρτήτως του ποσό κόστιζε καινούριο και αν όντως τα αξίζει,βάσει της μέσης σημερινης εμπορικής αξίας του μεταχειρισμενου στόλου του μοντέλου),δεν θα το σκεφτόμουν σοβαρά, ακόμα και αν μπορούσα να διαθεσω λιγότερα από αυτά που προτιθεσαι.

Σίγουρα, τουλάχιστον θεωρητικα, επιλέγοντας την GLC,παίρνεις "λιγότερο" αυτοκίνητο σε σχέση με την cayenne,δίνοντας περισσότερο χρήμα, αλλά καθαρά οικονομοτεχνικα αν το δεις, σε βάθος χρόνου,μάλλον τελικά δεν βγαινεις ζημιωμενος. Πέραν δηλ.της οποίας σιγουριας μπορεί να προσφέρει ή εγγύηση του καινούργιου,αν σε μια πενταετία σου τη βαρεσει να την πουλησεις, τη διάφορα στο κόστος απόκτησης - συντήρησης από την Porsche ,θα την πάρεις πίσω.Μια υπερδεκαετης cayenne, ποσά θα πιάνει;Αφήνω κατά μέρος αυτά που λογικά θα ζητήσει ως κόστος αναλωσιμων ή μικροαβαριων, ένα αυτοκίνητο δέκα ετών και σχεδόν 100Κ χλμ.Για παράδειγμα, πέραν αμορτισέρ, ποιο είναι το όριο ζωής αερόσακων (σερπαντινα, αμπούλα κλπ),που δίνει η Porsche, πέραν του οποίου απαιτείται προληπτική αντικατάσταση και ποιο το κόστος της;