panos2171 έγραψε:Οπότε το θετικό είναι πως αν δεν το έχεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Σίγουρα, αν είναι το μόνο που σου λείπει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα...
Αλλά αν σε σταματήσουν για παράβαση θεωρώ ότι παίζει ρόλο να τα έχεις όλα.
1)Αδεια αυτοκινητου
2)Διπλωμα οδηγου
3)Καρτα καυαεριων
4)Βεβαιωση ΚΤΕΟ
5)Αποδειξη πληρωμης τελων κυκλοφοριας
6)Ασφαλιστηριο
7)Ταυτοτητα
8) Στεφανοχαρτι....
Αυτα τα θυμαμαι χωρις κοπο....
Λεω, εδω κοντα μενω, θελετε να παω να το φερω?
Τσεκαρανε στο συστημα τους οτι ειμαι ασφαλισμενος, και μου λενε οχι , δεν πειραζει
Το ίδιο όμως κράτος, ΔΕΝ φτιάχνει ίδιο συστημα ώστε να παρέχει στον ΕΑΥΤΟ του στοιχεια περί καταβολής τελών κυκλοφοριας και να γίνεται επιτόπου ο ίδιος έλεγχος.
Ελλάς το μπουρδ...εεε το μεγαλείο σου!!! :D
Δεν ξερω το ποσοστο αλλα εχω την εντυπωση οτι αστυνομικα και στρατιωτικα δεν ειναι ασφαλισμενα....
Μακαρι να κανω λαθος......
DAP έγραψε:
Δεν ξερω το ποσοστο αλλα εχω την εντυπωση οτι αστυνομικα και στρατιωτικα δεν ειναι ασφαλισμενα....
Πως έχεις αυτη την εντύπωση;
Τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ είναι ασφαλισμενα στο Δημόσιο. Καθημερινά πολλά περιπολικά εμπλέκονται σε συγκρούσεις κ ο πολίτης αποζημιώνεται κανονικά.
giannik1977 έγραψε:DAP έγραψε:
![]()
Πως έχεις αυτη την εντύπωση;
Τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ είναι ασφαλισμενα στο Δημόσιο. Καθημερινά πολλά περιπολικά εμπλέκονται σε συγκρούσεις κ ο πολίτης αποζημιώνεται κανονικά.
Στο δημόσιο; τι είδους ασφάλιση είναι αυτή; ανήκει στο επικουρικό; στο φιλικό; πως και κυρίως πότε αποζημιώνει;
Και ειδικα με περιπολικά...είναι αμαρτωλή ιστορία, σφάζουν οτι να ναι, οποτε να ναι, χωρίς σειρήνα/φάρους κι αμα γίνει το κακό "ειχαμε περιστατικό". Και ποιους να καλέσεις για να βρεις άκρη, αυτους που εχεις μπροστά σου ηδη;
Να μιλήσω και για μπουλντόζα δήμου που την δεν είχαν ασφαλισμένη ως μηχάνημα έργου (για μειωμενα ασφαλιστρα) και πρεπει να γίνει δικαστήριο για να βρεθεί άκρη για ζημιά που προκάλεσε κατα την εκτέλεση έργου; :D
Σε ποσο καιρό θα πάρεις τα λεφτά σου απο το Δημοσιο δεν ξέρω να σου πω ειλικρινά .
Για οχήματα Δήμων , μπουλντόζες κ.λ.π δεν ξέρω τι καθεστως ισχύει ..Κάποτε πάντως στα νιάτα μου , είχα αφαιρέσει πινακίδες από λεωφορείο της ΕΘΕΛ ,το 2001, αν δεν κάνω λαθος , το οποιο δεν εφερε ασφαλιστηριο συμβολαιο , τότε όλα τα λεωφορεία ήταν ασφαλισμενα στις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΙΔΕΡΗ.
DAP έγραψε:To 2016 θα με βρει διαβασμενο.....Ειχα αλλη εντυπωση....οτι "Μη σου τυχει"......Ευχαριστω παιδες......
Και πολύ σωστά την είχες. Μη σου τύχει...
Ξάδελφός μου που τον τράκαρε λεωφορείο της αστυνομίας αποζημιώθηκε μετά από 5 έτη και αφού προηγήθηκαν δικαστικές διαδικασίες. Επίσης και τα οχήματα του στρατού είναι όλα ανασφάλιστα. Αν σε τρακάρουν βράσε ρύζι... Γίνεται ΕΔΕ ή προανάκριση, εξετάζεται αν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αν φταίει ο φαντάρος κλπ. Όταν φταίει ο φαντάρος (τις περισσότερες φορές δηλαδή) τις ζημιές τις πληρώνει από την τσέπη του μπαμπά του...
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-