Με ενδιαφέρει soundbar μάλλον. Αλλά δεκτές όλες οι προτάσεις...
Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
Nikos! έγραψε:Πολύ overrated τα Bose πάντως.
Sent from a mobile device
PeterPan έγραψε:Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.
Sent from space >
dimik έγραψε:PeterPan έγραψε:Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.
Sent from space >
Στην δική μου Samsung smart TV πάντως κούμπωσαν άριστα αυτά http://www.amazon.de/Samsung-HT-J5550W- ... +ht-j5550w και οι ενσωματωμένες λειτουργίες του player συν το γεγονός ότι ενώνεται εύκολα και γρήγορα με το wifi του σπιτιού με έχει βολέψει πολύ. Σε ότι αφορά το μέγεθος κλπ τα θεωρώ αρκετά διακριτικά και καλαίσθητα.
bonus...δεν γκρίνιαξε καθόλου η σύζυγος γιατί είναι ασύρματα τα πίσω +ότι ακούει πλεον ραδιόφωνο από εκεί.
Γενικά όταν το έψαχνα παντού διάβαζα ότι με soundbar (που ήταν κι εμένα η πρώτη επιλογή μου λόγω χώρου) δεν πρόκειται να έχεις ποτέ τον ήχο ενός 5.1 συστήματος και θα πληρώσεις ίσως και παραπάνω.
). Αν βάλω ένα τέτοιο συστηματάκι εκεί θα γίνει smart? δλδ αποκτά τις ίδιες λειτουργίες με εφαρμογές κτλ? ο ήχος από τα ηχεία είναι ικανοποιητικός? μπάσο έχει καλό? τα ηχεία συνδέονται κατευθείαν στην τηλεόραση ή στο bluray player? εγώ πχ έχω tv μέσω ίντερνετ από έξτρα αποκωδικοποιητή vodafone. αν έχω τη τηλεόραση γυρισμένη στον αποκωδικοποιητή vodafone, ο ήχος θα βγαίνει από τα ηχεία?PeterPan έγραψε:dimik έγραψε:PeterPan έγραψε:Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.
Sent from space >
Στην δική μου Samsung smart TV πάντως κούμπωσαν άριστα αυτά http://www.amazon.de/Samsung-HT-J5550W- ... +ht-j5550w και οι ενσωματωμένες λειτουργίες του player συν το γεγονός ότι ενώνεται εύκολα και γρήγορα με το wifi του σπιτιού με έχει βολέψει πολύ. Σε ότι αφορά το μέγεθος κλπ τα θεωρώ αρκετά διακριτικά και καλαίσθητα.
bonus...δεν γκρίνιαξε καθόλου η σύζυγος γιατί είναι ασύρματα τα πίσω +ότι ακούει πλεον ραδιόφωνο από εκεί.
Γενικά όταν το έψαχνα παντού διάβαζα ότι με soundbar (που ήταν κι εμένα η πρώτη επιλογή μου λόγω χώρου) δεν πρόκειται να έχεις ποτέ τον ήχο ενός 5.1 συστήματος και θα πληρώσεις ίσως και παραπάνω.
καλή ιδέα![]()
έχω κ μία άλλη samsung που δεν είναι smart (δεν διάβαζε καθόλου στο σχολείο). Αν βάλω ένα τέτοιο συστηματάκι εκεί θα γίνει smart? δλδ αποκτά τις ίδιες λειτουργίες με εφαρμογές κτλ?
KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(
Dodger έγραψε:KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(
Aπό τις πόσες " πήγες στις 55"; Γιατί εγώ που είμαι 7 χρόνια με 42άρα, η 55άρα, που θέλω να πάρω, μου φαίνεται ταμάμ.
dimik έγραψε:PeterPan έγραψε:dimik έγραψε:PeterPan έγραψε:Με τρώει ο κ€λος μου να βελτιώσω τον ήχο στην τηλεόραση. Έν γένει έχει καλά ηχεία. Samsung smart tv 48'. Σκεφτόμουν το κλασικό bose solo 15 στα 450€ . Πέρα από αυτό προτάσεις; Γενικά είμαι fan της Creative. Το soundblaster roar που πήρα τελευταία είναι πολύ καλό. Αλλά δε βλέπω στη Creative κάποια καλή πρόταση για τηλεόραση.
Sent from space >
καλή ιδέα![]()
έχω κ μία άλλη samsung που δεν είναι smart (δεν διάβαζε καθόλου στο σχολείο). Αν βάλω ένα τέτοιο συστηματάκι εκεί θα γίνει smart? δλδ αποκτά τις ίδιες λειτουργίες με εφαρμογές κτλ?
Μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά εφόσον οι smart λειτουργίες είναι ενσωματωμένες στον Blueray player φαντάζομαι πως ναι, δηλαδή θα ενωθεί ο player στο ασύρματο δίκτυο και θα σου δώσει την δυνατότητα να παίζεις βίντεο και μουσική από οποιαδήποτε δικτυακή συσκευή, συν τα ενσωματωμένα στον player applications όπως π.χ youtube κλπ.
Το σύστημα που έβαλες δεν έχει ασύρματα τα πίσω ηχεία, πράγμα που σημαίνει ότι θέλεις καλώδια να κάνουν τον γύρω του δωματίου. Δεν ξέρω αν σε βολεύει αυτό.
Τα ηχεία συνδέονται με τον player και αυτός με HDMI με την τηλεόραση, τα ψηλά ηχεία έχουν το πλεονέκτημα της βάσης και της τοποθέτησης όπου θέλεις αν δεν θέλεις να τα στηρίξεις στον τοίχο, σε ύψος δεν είναι και τόσο μεγάλα, ίσα πάνω απο το ύψος του καναπέ.
Κι εγώ έχω καλωδιακή τηλεόραση με αποκωδικοποιητή, αυτός συνδέεται με άλλο HDMI με την τηλεόραση και ο ήχος παίζει κανονικά, σύντομα θα βγάλω τον αποκωδικοποιητή και θα βάλω ci+ card μιας και η τηλεόραση έχει υποδοχή και θα γλιτώσω μερικά καλώδια και τον αποκωδικοποιητή, ψάχτο μήπως κι εσύ έχεις αυτή την δυνατότητα.
Ο ήχος είναι αρκετά καλός, τουλάχιστον για μένα είναι υπεραρκετός τόσο σε μουσική όσο και σε ταινίες, το μπάσο είναι αρκετό αν και δεν τα παίζω τέρμα γιατί βλέπω να με διώχνουν από την πολυκατοικία.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]