PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Κ ας πήγα σήμερα να δουλέψω εφημερία...
Sent from space >
Ώρα για 5gt;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Sent from space >
drdino έγραψε:PeterPan έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!
Sent from space >
Ώρα για 5gt;
Anonymous Founder έγραψε:Καλά στα Γιάννενα πραγματικά αξίζει αυτές τις μέρες, ακόμη κι εγώ που δεν είμαι πολύ του κλαρίνου, έχω περάσει τέλεια!
Geo f1 έγραψε:
Εκανα file, ανοιξα νεα κλασερ για το νεο ετος, χαιρετησα συναδελφους ε μετα...καθησα και γω να ξαποστασω!!
Μετα eshop. Δωρο στον μπαμπα,στην κουτσουνα και στον geof1!!
Και του χρονου!
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Παλιότερα κάτι τέτοιες μέρες μ΄ενοχλούσαν κι εμένα
Ναρκωτικά παίρνεις παιδί μου; Σε πληρώνουν για να κάθεσαι και το παίζεις και ζόρικο αντράκι;![]()
Εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο απλά για να πω ότι πήγα...
elteo έγραψε:Μα και όταν είσαι σε άδεια πάλι σε πληρώνουν και δεν κάνεις τίποτα ρε Μάρκο....

Δεν πειράζει όμως, είναι αγαπούλες

Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
PeterPan έγραψε:Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
+1 !
Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb
Chris έγραψε:PeterPan έγραψε:Chris έγραψε:Μ´αρέσει η φιλαρμονική της Βιέννης![]()
< using some app
+1 !
Έχω έναν γείτονα απέναντι που πήγε σήμερα, θα τον ρωτήσω πως κ που τα βρήκε τα βρήκε τα εισιτήρια. πόσταρε με χαρά στο fb
Κάνεις αίτηση και περιμένεις την κλήρωση, μαζί με μερικά ακόμα εκατομμύρια κόσμο
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]