Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#201665 Δε μ αρέσει που στη γειτονιά από το πρωί παίζουν τέρμα κάτι έντεχνες, κουλτουριάρικες μ@λ@κίες (σαξόφωνα κιετσ) σε συνδυασμό με τσιμπούσι. Μέρα που είναι βάλε κάτι που να συνάδει με την περίπτωση. :protest:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#201669 Δεν μου αρέσει που έφυγα από το σπίτι στις 8 και θα γυρίσω αύριο το πρωί κατά τις 9.30. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην έχει πολύ δουλειά.
Μου αρέσει που είμαστε καλή ομάδα και έχουμε και τις κατάλληλες προμήθειες (βασιλοπιτες κλπ...)

.
Τελευταία επεξεργασία από belgarion και 31 Δεκ 2015, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:
QsisVTS έγραψε:εγώ δουλεύω, αλλά μου αρέσει που σήμερα είμαι τόσο χαρούμενος που αγγίζω ταβάνι και τίποτα δε μπορεί να μου ρίξει τη διάθεση :metalo: :metalo: :metalo:

QsisVTS έγραψε:δε μου αρέσει που 31/12 πήζω :(

και το βράδυ πρέπει να μπω σε "γιορτινή διάθεση" , εδώ δε ξέρω αν θα προλάβω να πλυθώ και το γένι μου έχει γίνει πρωτοπαλίκαρο του ΕΑΜ :lol:

:shifty:

Προχθες ήμουν φρέσκος από διήμερο με την :inlove: :inlove: :inlove:

Αλλά ή σαπιλα της εβδομάδας μοιραία με χτύπησε :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
QsisVTS έγραψε:Προτιμας τα ατέλειωτα χριστουγεννιάτικα που παίζουν τα μαγαζιά εδώ και μέρες; :omg:

Θα προτιμούσα πανυγηριώτικα, κλαρίνα κιετσ :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
panos2171 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Προτιμας τα ατέλειωτα χριστουγεννιάτικα που παίζουν τα μαγαζιά εδώ και μέρες; :omg:

Θα προτιμούσα πανυγηριώτικα, κλαρίνα κιετσ

Έλα Γιάννενα να δεις τι γίνεται σε όλα τα μαγαζιά τις 2 παραμονες με κλαρινα παντού και σε κάποια λίγα και χάλκινα

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Εμεις πολυ βαρετη μερα για 31/12.
Μας απαγορεψε το λογιστηριο να κανουμε εγγραφες για να κανει κλεισιματα..!!
Αντε λιγο εμεινε να παω eshop να παραλαβω δωρα!!!!

Δες το διαφορετικά...

Πληρώνεσαι για να ξύνεσαι και να κάνεις τις αγορές σου... :lol: :metalo: :metalo:

Παλιότερα κάτι τέτοιες μέρες μ΄ενοχλούσαν κι εμένα, αλλά αν η εταιρεία με έχει να κάθομαι και με πληρώνει, γιατί να χαλιέμαι;;;; :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#201734 Εγω ειχα πραγματακια να κανω..Το κακο λογιστηριο φταιει
-Μη Geako κανεις εγγραφες σημερα. Θα κανουμε κλεισιματα..
-Μα θελ
-Δεν εχει μα..
-Οτι πειτε

Εκανα file, ανοιξα νεα κλασερ για το νεο ετος, χαιρετησα συναδελφους ε μετα...καθησα και γω να ξαποστασω!!

Μετα eshop. Δωρο στον μπαμπα,στην κουτσουνα και στον geof1!!

Και του χρονου!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Παλιότερα κάτι τέτοιες μέρες μ΄ενοχλούσαν κι εμένα

Ναρκωτικά παίρνεις παιδί μου; Σε πληρώνουν για να κάθεσαι και το παίζεις και ζόρικο αντράκι; :dizzy: :lol: Εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο απλά για να πω ότι πήγα... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#201737 Μου αρέσει που για πρώτη φορά χρονικά μου θα περάσω 15 μέρες χωρίς να δω τα εταιρικά email. (Ξεχασα το dongle στο άλλο σπίτι). Είμαι στο 10ήμερο και είμαι καθαρός. :-)
Άβαταρ μέλους
By elteo
markvag έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εμεις πολυ βαρετη μερα για 31/12.
Μας απαγορεψε το λογιστηριο να κανουμε εγγραφες για να κανει κλεισιματα..!!
Αντε λιγο εμεινε να παω eshop να παραλαβω δωρα!!!!

Δες το διαφορετικά...

Πληρώνεσαι για να ξύνεσαι και να κάνεις τις αγορές σου... :lol: :metalo: :metalo:

Μα και όταν είσαι σε άδεια πάλι σε πληρώνουν και δεν κάνεις τίποτα ρε Μάρκο.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Μου αρέσει που για πρώτη φορά χρονικά μου θα περάσω 15 μέρες χωρίς να δω τα εταιρικά email. (Ξεχασα το dongle στο άλλο σπίτι). Είμαι στο 10ήμερο και είμαι καθαρός. :-)

Εγω ξεχασα ολο το laptop!

< >
Άβαταρ μέλους
By famas
belgarion έγραψε:Δεν μου αρέσει που έφυγα από το σπίτι στις 8 και θα γυρίσω αύριο το πρωί κατά τις 9.30. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην έχει πολύ δουλειά.
.

Θεσσαλονίκη έχουμε μια σταθερή δυνατή πελατεία από το μεσημέρι. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#201743 Μου αρέσει που φέτος πήρα το ωραιότερο δώρο!!! Έχω ένα χαμόγελο έως τα αυτιά!

Κ ας πήγα σήμερα να δουλέψω εφημερία...

Sent from space >